Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen ιn schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Will I Ever See You Again? {PUNK5SOS&1D} » ~01~

Will I Ever See You Again? {PUNK5SOS&1D}

27 feb 2015 - 20:03

1116

12

573



~01~

Image and video hosting by TinyPic

~Chantal~

Ik open mijn ogen en kijk om me heen. Het enige wat ik zie zijn schimmen, verder niks. ,,Jongens ze is wakker.’’ Vaag herken in de stem, natuurlijk herken ik een stem maar ik kan de persoon er nu niet bij plaatsen. Niks maar dan ook niks kan ik me eigenlijk herinneren van wat er gisterenavond, of misschien zelfs wel wat er vannacht is gebeurd. De lampen flitsen aan en ik knipper met mijn ogen tegen het felle licht. ,,Eindelijk.’’ Mijn ogen gaan opzoek naar de stem en dan zie ik hem. ,,Jace?’’ Zodra ik zijn naam heb gezegt en Nash in een van de hoeken zie staan komt alles terug.

*Flashback*
Na zo'n vijf uur in de club voel ik mijn blaas knappen en draai me om naar de toiletten.
,,Waar ga je heen?'' Ik draai me om en zie Michael voor me staan.
,,Wc ben zo terug.'' Michael knikt en geeft me een kus waarna ik richting de toiletten loop. Ik loop langs een nootuitgang en ik besteed er geen aandacht aan totdat handen zich voor mijn ogen plaatsen.
,,Heel grappig Michael!'' Ik draai me om en kijk naar Michael.
,,Nash?''
,,Hey Chantal kan ik met je praten?''
,,Als het gaat over wat Jace samen met jou en je andere vriendjes hebben gedaan kun je nu al opflikkeren!''
,,Nee ik wil even gewoon met je praten. Alleen.''
,,Praat dan sukkel!''
,,Kunnen we even naar buiten dan kan ik je het beter vertellen, hebben we niet alle muziek hier.'' Ik knik en Nash pakt mijn hand waarna hij me mee naar buiten neemt. We lopen richting een park waar niemand is en ik begin een beetje bang te worden. Ik kijk om me heen of ik de club nog zie en gelukkig zie ik de club nog en de mensen die ervoor staan.
,,Waar wil je over praten?''
,,Het spijt me.''
,,Huh wat spijt je?''
,,Domme Chantal dacht je nu echt dat hij met je wou praten?'' Ik draai me om en zie Jace grijnzend voor me staan. Jace pakt me bij mijn polsen en gooit me over zijn schouder waarna hij begint te lopen naar een busje. Nash achter hem aanlopend me een sorry blik gevend. Ik hoor deuren opengaan en word in het busje gegooit waar een doek voor mijn mond wordt gedaan en mijn enkels en polsen worden vastgebonden.
,,Ga maar slapen dan is deze rit zo voorbij.'' Ik voel een trap tegen mijn hoofd waarna ik mijn ogen sluit. Niet weten wanneer en of ik nog wel wakker word.
*Einde Flashback*


,,What the hell! Jace laat me gaan nu!’’ Boos kijk ik hem aan terwijl ik met mijn handen begin te bewegen. Ik wil uithalen naar hem maar dan kom ik erachter dat mijn polsen aan elkaar vastzitten gebonden met touw.
,,Sorry schat maar dat gaat niet zomaar.’’ Jace buigt door zijn knieën waardoor ik niet meer omhoog hoef te kijken. ,,Je hebt heel wat fout gedaan Chantal, en daar moet je nu maar voor boeten.’’
,,Wat heb ik dan fout gedaan?’’
,,Zoveel schat, laten we maar beginnen met dat je het uitmaakte zonder enige reden, oftewel je hebt me gewoon gedumpt. Dan verdwijn je opeens uit het niets uit Ierland, je zei toch dat we vrienden zouden blijven. En als ik je dan eindelijk heb gevonden zoen je met een of andere Michael. Dat doet me pijn weetje, dus dit is je verdiende loon.’’ Wat als ik het een andere richting opzet? Niet boos worden maar hem verleiden. Ja dat ga ik doen. Nou ja ik probeer het wel.
,,Jace, luister alsjeblieft naar me. Michael was maar een flirt, een flirt om jou te vergeten. Dat ik bij je ben weggegaan komt door mijn studie en mijn ouders, ik moest gewoon gaan studeren. Maar elke dag dacht ik aan je. Jou vergeten kan ik echt niet Jace. Jij Jace jij bent de enige waar ik ooit echt verliefd op ben geweest.’’ Jace gebaart wat naar Nash, Cameron, Jack en Hayes waarna hun de kamer uitlopen en ik alleen met Jace over ben gebleven. ,,Echt?’’ Ik knik en kijk Jace aan. Gelukkig gelooft hij het. Jace kijkt me glimlachend aan en gaat met zijn hand over mijn wang, maar dan laat een ringtoon zijn glimlach vervagen. Hij zoekt in al mijn zakken totdat hij mijn telefoon vind. Hij kijkt erop voordat hij begint te vloeken. Dan kijkt hij mij aan en maakt mijn handen los en geeft me mijn telefoon. ,,Opnemen en zeg dat je naar Ierland terug bent gegaan. Ik knik waarna ik mijn telefoon opneem.
,,Hoi?’’

~Michael~

,,Neem op neem op.’’ Het is nu de ochtend voordat ik Chantal voor het laatst heb gesproken via sms en ik maak me echt te veel zorgen. Als ze nu niet opneemt dan schakel ik de politie in. De rest weet er ook van af en zit in de woonkamer hopend op een telefoontje van Chantal naar Niall.
,,Neem nou op!’’
,,Michael rustig!’’ Owja Nola staat bij mij in de kamer. Kwaad kijk ik haar aan zodra ze weer met haar ogen rolt. ,,Als je zo doet kun je gaan.’’
,,Sorry hoor maar ik hoop ook dat Chantal opneemt maar je moet niet zo spastisch doen.’’
,,Hoi?’’
,,Chantal eindelijk schat waar ben je?’’
,,Vliegveld in Ierland.’’
,,Waarom? Waarom ben je daar?’’
,,Ik mis mijn ouders te veel, je weet dat ik ze mis. En het is toch over een week vakantie dus ik ben alvast vertrokken, het spijt me dat ik het niet heb verteld. Over tien minuten ben ik thuis. Sorry schat moet gaan taxi is er. Doei.’’ *Tuut Tuut* Ze heeft gewoon opgehangen?
,,En?’’ Nola kijkt me afwachtend aan.
,,Ze is naar Ierland vertrokken.’’
,,Wat? En ze heeft niks gezegd?! Ik ga nu naar haar toe!’’ Nog voordat ik iets kan zeggen is ze mijn kamer al uitgerend.
Waarom klonk Chantal zo kortaf? Zo bang ook? Liegt ze? Er is maar een manier om daar achter te komen.
Ik loop de kamer uit naar de woonkamer. ,,Niall bel je ouders even.’’
,,Wat? Waarom? Ik heb al twee jaar geen contact meer met ze gehad.’’
,,Chantal zegt dat ze naar haar ouders is en ik geloof het niet. Dus alsjeblieft bel.’’
,,Bel jij maar. Ik ga niet bellen hoor.’’
,,Ja dag wat moeten ze wel niet denken dan. Hoi u spreekt met Michael ik had een vraagje is Chantal thuis. Wat denken ze dan wel niet?’’
,,Goed ik bel al.’’
,,Dankje.’’ Niall staat op waarna hij de kamer uitloopt en na tien minuten weer terug komt.
,,Nee is niet thuis.’’
,,Dacht ik al.’’ Ik loop de kamer weer uit naar de gang waar ik Nola zie staan met een weekeind tas.
,,Wat ga jij doen.’’
,,Naar Ierland, Chantal terug halen.’’
,,Ze is niet in Ierland!’’
,,Wat?’’




----
Ik wil even meededelen dat ik voortaan niet meer op woensdag kan posten. Dat komt omdat ik sinds vandaag elke woensdag werk.
Ik hoop dat jullie dat begrijpen
XX
Reageren=Melding
Geen Reactie=Geen Melding


Reacties:

1 2 3

LoveMichael
LoveMichael zei op 1 maart 2015 - 18:34:
jace


fangirl5sos
fangirl5sos zei op 1 maart 2015 - 18:32:
JACE IK HAAT JE!!


5sosxx
5sosxx zei op 1 maart 2015 - 17:10:
JACE


xHiimacookie zei op 1 maart 2015 - 12:47:
Oke Jace mag ik een stoel pakken en je slaan hard en dan ook echt heel hard.


MelintjeX1DX
MelintjeX1DX zei op 1 maart 2015 - 1:50:
In the end as we fade into night... Okii sorry moest ff
Past Rebel Love Song hier beter bij?
Anyway goed hfst xx