Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Adopted By Hazza (Finished) » ~Hoofdstuk 35~

Adopted By Hazza (Finished)

27 feb 2015 - 19:58

1056

5

336



~Hoofdstuk 35~

Harry Pov.

Mijn telefoon begin al vroeg in de ochtend te rinkelen. Snel zet ik hem af en kruip uit mijn bunk. Ik kijk bij Ruth, maar ze slaapt rustig door. Ik trippel naar het woonkamertje wat dus al helemaal is versiert. Voor Ruth haar verjaardag heb ik allebei de Belle jurkjes gekocht. Daarbij ook een knuffel van het beest en beeldjes van het thee setje (theekopje + theepotjes). Ze krijgt een Ipad van ons allemaal en een speciaal gemaakte hoofdtelefoon van Paul. Van Lou en Lux heb ik twee hoodies gekregen. Eén voor mij met “her beast” met een tekening van het beest erop. En één voor Ruth natuurlijk met “his beauty” en een tekening van Belle erop. Daarbij heb ik voor kaartjes van de musical gezorgd als we in New York zijn over twee weken. Verschillende slingers zijn met Belle en het beest erop, samen met ballonnen. Op haar verjaardagstaart staan beeldjes van, geloof het of niet, Belle en het beest. Ik leg de cadeautjes op een stapel klaar en zet kaarsjes in de taart. Niall komt half slapend naar binnen gelopen en blijkt nog even verward als hij alle slingers en ballonnen ziet voordat hij het weer weet. Ik glimlach naar hem en maak een foto van de kamer met een verwarde Niall erbij.
‘Ga je die op instagram zetten?’ Ik knik.
‘Nee! Maak een leukere! Nu zie ik eruit alsof ik er geen zin in heb!’ Ik lach en schud mijn hoofd.
‘Je ziet eruit alsof je niet weet wat ik aan het doen ben.’ Grinnik ik en verstuur de foto.

Een half uur later komen Liam Louis en Zayn de tourbus ook ingewandeld. Ik maak me binnen een kwartier en doe expres mijn hoodie in het pakje bij van die van Ruth.
‘Maken we haar wakker?’ Vraagt Zayn. Ik schud mijn hoofd en kijk uit het raam, waar ik Perrie, Eleanor, Sophia, Mijn moeder, Gemma en Robin zie staan. Lou en Lux zijn hier nu ook al, dus het is nogal druk…. We hebben geluk dat ik nog een zaaltje heb kunnen regelen voor vóór en na het concert. Na het concert komen de families van de anderen ook, en nog meer beroemdheden. En erg genoeg is alles, maar ook echt alles in die zaal in het thema… Sprookjes. Degene die we hebben uitgenodigd hebben we laten beloven dat ze in Disney kleding komen, al zijn het Mickey mouse oren…. Het maakt niet uit, als het maar met Disney en sprookjes heeft te maken.

In de bunks hoor ik gestommel, wat betekent dat Ruth al wakker is. Snel pak ik de taart vast terwijl de anderen zich verstoppen. Langzaam gaat de deur open en ze kijkt met grote ogen om haar heen. Een grote glimlach speelt op haar gezicht.
‘Heey!’ Zeg ik en ze kijkt me aan. Haar ogen worden groot als ze de taart ziet. Ik zet de taart op de tafel en spreid mijn armen. Ik zak door mijn knieën, en Ruth rent meteen op me af. Ze slaat haar armpjes om mijn nek en drukt haar rechterwang tegen mijn borst. Ik sla mijn armen om haar heen wat haar nog dichter tegen me aan duwt.
‘Gefeliciteerd liefje.’ Zeg ik en kus haar haren. We laten elkaar los en de anderen komen tevoorschijn.
‘Happy birthday!’ Roepen ze in koor en Ruth krijgt tranen in haar ogen van geluk.
‘Zijn al die cadeautjes voor mij?’ Vraagt ze even later verbaasd als ze de stapel ziet.
‘Allemaal helemaal speciaal voor jou.’ Ze glimlacht, maar je ziet aan haar gezicht dat ze het niet kan geloven.
‘Kom, dan gaan we het uitpakken.’ Zeg ik en pak haar hand. Ik ga op de bank zitten en zet haar op mijn schoot. Iedereen feliciteert haar en geeft haar een cadeautje. Er zitten veel Disney spulletjes bij, maar de beste cadeautjes moeten nog komen. Ik schep niet graag op, maar ik geef eerlijk toe dat mijn cadeautjes de beste zijn.
‘Deze is voor jou, maar er zit er ook één voor Harry bij, die mag je aan trekken met het concert, en dan zal ik je haren heel mooi maken.’ Zegt Lou en geeft het pakje met de hoodies. Ik glimlach als ze gretig het cadeaupapier eraf haalt.

**

Lou is nu de haren van Ruth aan het doen. Ze mag het nog niet weten, dus hebben we de spiegel afgeschermd met een doek.
‘Papa?’ Ik kijk op mijn telefoon.
‘Wat is er liefje?’
‘Mag ik vanavond mijn Belle jurk aan?’ Ik knik.
‘Ik zal hem klaar leggen.’ Zeg ik met een glimlach en ga verder met tweets lezen met felicitaties voor Ruth. Stiekem maar ik een foto van Ruth en Lou en zet hem op instagram en Twitter.
“Getting ready for a big Disney Party.” Zet ik erbij. Snel stop ik mijn telefoon weer we en zet de stoel naast die van Ruth neer. Voorzichtig pak ik haar hand en kus het, alsof ze een echte prinses is. Ze kijkt me aan en glimlacht. Haar stralende ogen heb ik nog nooit zo blij gezien… en de dag is nog maar net begonnen.
‘Ik ben klaar!’ Roept Lou vrolijk en gooit haar borstel op de grond.
‘Mag ik het nu zien?’ Roept ze en springt onderhand in de stoel. Ik glimlach.
‘Eerst gaan we je aankleden.’ Zeg ik en til haar op. Ik pak de kleding die ik voor haar heb uitgezocht en zet haar op de bank neer. Voorzichtig trek ik de hoodie over haar hoofd en ze steekt haar armen door de mouwen. Zodra we klaar zijn, glimlacht ze naar me.

‘Ben je er klaar voor?’ Ze knikt hevig en ik lach. Ze springt van de bank en rent terug naar Lou. Lachend loop ik achter haar aan en samen met Lou halen we het doek van de spiegel af. De mond van Ruth valt wagenwijd open.
‘Je vangt vliegen liefje.’ Snel sluit ze haar mond en begint te blozen.


------


sorry voor het korte hoofdstuk.... Ik heb atm een HUGE WRITERS BLOCK...

dus nu is de vraag aan jullie WAT WILLEN JULLIE WAT ER MET DE VERJAARDAG GEBEURD?! IK HEB JULLIE IDEEËN ECHT NODIG DUS REAGEER ALLES WAT IN JE OPKOMT.... GEEN ENKEL IDEE IS SLECHT DUS SCHRIJF OP WAT JE BEDENKT HEEL ERG BEDANK VOOR HET REAGEREN....


btw geen reacties is geen nieuw hoofdstuk aangezien ik geen inspiratie heb....


Reacties:


Sannexx
Sannexx zei op 7 maart 2015 - 14:49:
awhhh


fangirl5sos
fangirl5sos zei op 1 maart 2015 - 18:32:
nicee
als ik ideetje heb stuur ik wel


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 28 feb 2015 - 20:25:
geweldig!!nu geen ideetje als ik iets weer stuur ik wel een pbtje


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 28 feb 2015 - 14:39:
Euhmm.. Is het goed als ik vandaag gewoon een aantal dingen probeer te bedenken en dat ik ze dan vanavond of morgen vroeg naar je toe stuur?? Het is een leuk hoofdstuk!! X


Nadja
Nadja zei op 27 feb 2015 - 22:00:
Het is een superleuk chapter gurll

Als ik ideetjes heb app ik je even!

Kusjes x