Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Once Upon A Time | END » Hoofdstuk 3

Once Upon A Time | END

2 maart 2015 - 17:44

1024

6

527



Hoofdstuk 3

Image and video hosting by TinyPic (toen een meisje aan Harry’s strikje zat)

Zayn Malik

Schittering stopt met rennen, waardoor ik van haar af stijg. “Hier zijn we dan…” Mompel ik. Het heeft me zo’n 6 uur gekost om in Iluminatopia te komen. Krijg je ervan als je hartstikke eigenwijs bent en het advies van een oude, eerlijke man niet wil volgen. Nu heb ik alleen nog maar minder tijd om Skylinn op te halen. Mijn ogen glijden over het paleis. Er is een super groot logo van illuminatie tegen alle muren om het paleis heen gehamerd. Mensen van hier zullen het vast mooi vinden, maar ik vind het tien keer niks. Illuminatie is het engste wat er bestaat. Dat betekend dat ik hiermee kan bewijzen dat Harry niet spoort. Alsof één van de Vijf Direction dat wel is. Oh, daar heb ik je nog helemaal niet verteld! Vijf Direction is het coolste wat er bestaat want ik zit erin. Samen met Liam, Harry, Niall en Louis. Je komt er nog wel achter over wat ze heersen. Ik over de magiërs. Er snelt een vrouwtje naar me toe. “Dag schoonheid,” begroet ik haar wenkbrauw wiebelend. “Ik ben blut, mijn pasgeboren baby heeft geen eten en-“
“Sh…” Onderbreek ik haar. Mijn handen glijden naar haar rok die ik vervolgens naar beneden trek. De ongeveer eenentwintig jarige vrouw slaakt een gil. Het geld wat onder haar rok zat rolt er allemaal uit. Ik schat dat er zo’n tweehonderd euro inzit. “Ik ben hier heus wel vaker geweest hoor, mij hou je niet voor de gek. Fijne dag verder!” Roep ik grinnikend. Rede één dat ik hier niet naartoe wil. Iedereen bedriegt je. Ik loop naar de poort waar de wachters voorstaan. Wanneer ze mij zien gaan ze in de aanvalstand staan. “Ik ben magiër Zayn.” Een van hen begint te lachen. “En wij moeten jou gaan geloven, meneertje de magiër?” Oh, als iemand mij onderschat ga je te ver. Ik spreek de spreuk uit zodat ze beide in slaap vallen. Alsof er niets is gebeurt loop ik verder het hof op. Hertoginnen bekijken me van top tot teen. Ik weet dat ik knap ben, maar het begint langzaam te irriteren. Snel loop ik naar binnen, naar de balzaal waar Harry meestal verveeld in zijn stoel zit.
De deuren van de balzaal zijn gesloten en er staan wachters voor. “Mag iets bespreken met koning Harry? Ik ben magiër Zayn.” Probeer ik nogmaals. Niet dat het gaat werken, maar ja. “Nee. Vertrek uit het kasteel.” Zegt een zware stem. Ik zucht diep en wil mijn hand opheffen maar een wachter snijdt hem van mijn pols af. Mijn ogen worden groot en kijken de schuldige aan. Vervolgens begin ik te lachen. “Een nep hand!” Ik tover mijn hand weer tevoorschijn uit de mouw van mijn jas en pronk ermee. Gelukkig had ik die nep hand maar gebruikt, het was om een grapje uit te halen met Harry. Als straf betover ik de wachters en veranderen ze in op hol geslagen kippen. Ik open de deuren en zie Harry al zitten. Heel erg sexy, met zijn been over de leuning van de stoel heengeslagen. Een meisje zit aan zijn strikje. Meteen gaat hij recht zitten. “Harry, maat, ik moet met je praten. We hebben je hulp nodig.” Zeg ik. Harry knikt en stuurt alle personen die in de balzaal zijn weg. “Vertel maar.”
“Nou, zoals je weet is Niall al een tijdje vermist. Sinds vorig jaar heb ik hem gevonden alleen wisten we niet wat we moesten doen. Hij is nu in het Bos des Doods, samen met de Blue Dragon. Hij zegt dat hij het nog maar even gaat volhouden. En Nadine heeft hem al van de troon afgestoot. Daarvoor heb ik al een oplossing, een meisje die Nadine gaat stoppen voordat de Sprookjeswereld dadelijk dood is. Maar we vragen onszelf af of er ook een oplossing is om Niall te bevrijden.” Met opengevallen mond staart Harry naar mijn ogen. Vervolgens springt hij met een simpele beweging van zijn troon af en seint dat ik hem moet volgen. Hij neemt me zo te zien mee naar de bibliotheek. Uit een kast pakt hij een boek en begint te bladeren. Wel zo’n tien minuten. Mijn benen beginnen pijn te doen van het constant staan.
En er vliegen weer tien minuten voorbij. Opeens klapt Harry het super dikke boek dicht. “Liefdeskus.” Zegt hij. “Wat?” Vraag ik. “Een liefdeskus is het antwoord. Niall moet verliefd worden en haar zoenen, dan is de vloek verbroken.”
“Niall en verliefd worden? No way. Niall wil een meid hebben te poetsen, en verder niets.”
“Zelfs niet om te…”
“Nope. Die gozer gaat nooit…” Ik schraap mijn keel. “Laat maar zitten.” Mompel ik er zachtjes achteraan. Ik kijk op mijn horloge en zie dat het tijd is om te gaan. “Bedankt hè, leuk om je weer eens te zien maat.” Ik geef Harry een bro-hug en vertrek weer.

Skylinn Chesterfield

Het is kwart voor zeven. “Waarom kijk je de hele tijd naar die klok?” Vraagt Daniel. “I-ik heb afgesproken met iemand. Alleen ik weet niet of ik wel zal gaan. Ik vind hem toch niet leuk.” Antwoord ik. “Hem? Niet leuk? Ik dacht dat je al een vriendje had.” Verbaasd kijkt mijn broer me aan. “Ik bedoelde haar.” Verbeter ik mezelf snel. Als ik aan hem zou vertellen dat het om een gek ging die vraagt of ik hem wil helpen met iets in de sprookjeswereld dan gaat Daniel me al helemaal voor gek verklaren. En het ergste is dat Daniel en Adam vrienden van elkaar zijn. Plus een rede voor hem om het uit te maken. Ik pak mijn mobiel en tik op het icoontje van WhatsApp. Alleen in die spam groep van weet ik veel wie mij heeft toegevoegd. Ik ben te lui om eruit te gaan dus leg ik mijn mobiel weg en kijk naar de klok. Tien voor zeven. Ik sta op om mijn jas aan te trekken maar bedenk me dan. Het is ’s avonds en hij is een gekke drugsdealer en wil met me afspreken in de bossen. Hoe gek kan je zijn om erheen te gaan?! Na de vakantie ga ik hem sowieso aanklagen bij school.


Reacties:

1 2

MelintjeX1DX
MelintjeX1DX zei op 5 maart 2015 - 20:15:
Serieus?! Geef hem die zoen!!!
Xx


fangirl5sos
fangirl5sos zei op 5 maart 2015 - 16:11:
niceee verder


Nadja
Nadja zei op 4 maart 2015 - 19:19:
jaaaaa beetje laat maar zooooo leuk!


LindjeX1DX
LindjeX1DX zei op 2 maart 2015 - 21:26:
Skylinn kom op! Geef Niall die kus!


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 2 maart 2015 - 20:48:
Nicee geschreven!!!!
Skylinn je moet Niall reden!!