Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen ιn schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » The pressure of love (AF) » ~24~

The pressure of love (AF)

3 maart 2015 - 16:45

2963

6

472



~24~

Image and video hosting by TinyPic

~Lindy~

Echt ongelooflijk! Wij kennen hem totaal niet en hebben daar ook geen interesse in. Ik denk op dit moment aan het nieuws van Amber. Zal Nola ons nog vertellen dat ze de jongens van 5 seconds of summer gaat ontmoeten of niet? Misschien laat ze ons het mailtje wel zien.
,,Waarom ben jij hier nog?!” Ik kijk op en Amber kijkt Jeremy aan. Ja, het is toch duidelijk dat wij niet in zijn bijzijn willen zijn. Hij kan maar beter bij zijn vrienden van de bovenbouw gaan zitten.
,,Kijk nou eens om je heen, iedereen is jaloers op jullie omdat ik bij jullie zit.” Ik kijk en iedereen, de hele kantine kijkt naar ons. Lekker dan! Ik wil helemaal geen aandacht en ik wil ook helemaal niet dat Jeremy hier komt zitten.
,,Dat boeit me voor geen meter. Of jij gaat weg of wij gaan ergens anders zitten.” Zeg ik en kijk hem boos aan. Hij zegt niks. Prima, dan ga ik toch. Ik sta op en pak mijn tas, meteen volgen Melina en Amber mijn voorbeeld. Met z'n drieën lopen we de kantine uit en gaan op het muurtje zitten van vanmorgen. Ik zal even Nola appen om te vragen of ze ons vanmiddag na school komt ophalen, misschien kunnen we daarna nog even praten. Amber moet haar vertellen dat ze de mail gelezen heeft, we moeten eerlijk tegen haar zijn.

Lindy: Hi Nola, kom je ons vanmiddag gewoon weer ophalen?
Nola: Natuurlijk schat, ik kom toch elke middag?
Lindy: Dat is waar en Nola...
Nola: Ja?
Lindy: We moeten met je praten. Het is belangrijk.
Nola: ?? Wat is er schat?
Lindy: Geen zorgen, niks ernstigs.
Nola: Ok. Ik ga nu met Levi en de makelaar mee. Waarschijnlijk hebben we vandaag al een appartement voor Louis en Lucas
Lindy: Zo snel al?
Nola: Ja, dat is toch veel beter. Dan kan iedereen weer gelukkig doorgaan met zijn of haar leven. Sorry schat, ik ga. Ly! Xx


En Nola is offline. Dat ze nu al een appartement heeft gevonden voor Louis. Hoe doet ze dat toch? Normaal zijn de huizenmarkten zo langzaam. Ik zou willen dat ik ook een eigen appartement had samen met Niall, maar dat kan ik Nola en de andere meiden niet aandoen. Nola heeft speciaal voor ons het appartement gekocht, zodat wij met z'n vieren voor altijd bij elkaar zijn en dat is echt super lief, maar op een gegeven moment gaan we allemaal onze eigen wegen. Dat zal Nola toch ook wel weten en begrijpen. Ach, ik moet niet vooruit kijken, maar in het heden blijven. Voorlopig wil en ga ik nog niet weg. Ik blijf bij Nola en de meiden wonen, gelukkig wel met Niall aan mijn zijde.

~Nola~

Lindy is toch ook wel erg lief hoor, ook al maak ik me toch een klein beetje zorgen. Wat is er zo belangrijk dat ze me onder vier ogen moet vertellen? Wat is er met haar aan de hand? Ik weet dat ik niet zo negatief moet denken, maar wat nou als ze ernstig ziek is? Wat nou als ik haar kwijt raak? Ik schudt even met mijn hoofd. Ik moet niet zo denken, dat had ze me dan toch allang al verteld?! Samen met Levi stap ik het laatste appartement in en kijk om me heen. Dit is het perfecte appartement voor Louis en Lucas. Twee slaapkamers, een redelijk grote woonkamer, een mooie keuken en een best wel grote badkamer. Ze moeten niet zeuren, want ze betalen niks. Ik betaal dit appartement voor ze. Ik ben blij. Straks ga ik het aan Louis vertellen en dan ben ik eindelijk van hem verlost.
,,Dit appartement is perfect.” Zeg ik tegen de makelaar. ,,Kan ik meteen betalen?” Hij knikt. Ja, natuurlijk kan dat als het geld maar binnenkomt. Ik moet een contract tekenen en daarna krijg ik de sleutels. Blij geef ik de makelaar een hand en bedank hem voor zijn tijd. Samen met Levi loop ik het appartement weer uit en gaan even langs de Mac Donalds. Ik heb best wel trek en Levi ook. We bestellen wat en als we ons eten hebben, gaan we rustig zitten.
,,Je bent zeker wel blij dat je nu dat appartement hebt?” Levi kijkt me aan, terwijl hij een slok van zijn cola neemt. Ik knik.
,,Ja, nu kan Louis eindelijk oprotten. Ik snap echt niet hoe Lindy, Amber en Melina hem konden vergeven, wat hij gedaan had was echt vreselijk.”
,,Ach ja, als hun hem nou willen vergeven. Laat ze maar, anders krijg je weer ruzie.” Levi geeft me een knipoog. Bedoeld hij nou dat ik teveel ruzie met ze maak? Ik stop een patatje in mijn mond.
,,Lindy wilt me iets belangrijks vertellen, dat moet perse onder vier ogen.” Zeg ik tegen hem nadat ik het patatje doorgeslikt heb.
,,Dat klinkt ernstig.”
,,Ja?”
,,Ja, er kan van alles aan de hand zijn. Misschien is ze wel ernstig ziek, heeft ze kanker of zo.” Ik stoot van schrik mijn cola om over de tafel.
,,Sorry.” Zeg ik en dep snel een servet op de cola.
,,Het hoeft niet hoor.” Gaat hij verder als ik weer zit en alle cola weg is. ,,Ze hoeft niet ziek te zijn. Misschien is ze wel zwanger van Niall, dat is ook belangrijk nieuws, want dan komt er een baby bij in je huis.” Daar had ik nooit over nagedacht. Natuurlijk heeft Lindy het allang met Niall gedaan, net zoals Amber het met Harry heeft gedaan. Het zou zomaar kunnen.
,,Wat zijn nog meer opties?”
,,Geen idee, ik kwam alleen op deze twee.”
,,Nou we gaan het zien.”
,,We?”
,,Ja.” Ik kijk Levi aan. ,,Heb je iets anders te doen vandaag?”
,,Nee, maar ik denk niet dat Lindy het wilt vertellen als ik erbij ben.”
,,Nee, dat wilt ze ook niet denk ik. Maar misschien kan jij Lucas een beetje onder je hoede nemen?”
,,Wat dan? Lucas redt zichzelf toch wel?”
,,Nou, ik weet het niet. Hij is smoorverliefd op Mel, zoals je wel weet.” Levi knikt. ,,Maar Mel heeft verkering met Liam. Liam heeft Lucas in mekaar geslagen omdat Mel en Luc bijna met elkaar naar bed waren gegaan.” Zijn mond valt open.
,,Serieus?!” Ik knik.
,,Ik ben alleen bang dat Liam Mel nu niet meer wilt. Hij heeft sinds het gebeurde niet meer met haar gepraat.”
,,Wanneer is het gebeurd?”
,,Gisteren, maar dat maakt niet uit. Hij negeert Mel volledig.”
,,Dat snap ik wel. Als ik verkering had met jou en jij ging vreemd met Zayn, zou ik ook even moeten nadenken. Mel moet niet denken dat het zomaar weer goed komt. Dit was al de derde keer toch?”
,,De derde keer zoenen ja, maar ze hebben het nooit echt gedaan. Oké, gisteren bijna, maar ze hebben het niet gedaan.”
,,Bijna is ook erg. Dan was ze het wel van plan. Deinsde ze terug vanwege Liam?”
,,Ja. Het is toch ongelooflijk dat Liam dan meteen gaat slaan?”
,,Nee, slaan is nooit goed en daar houdt Mel ook niet van. Als Liam Mel kwijtraakt is het Liam zijn eigen schuld. Hij heeft Lucas geslagen, het grootste ding waar Mel niet van houdt. Liam drijft haar daardoor juist meer naar Lucas toe.” Levi heeft gelijk en daarom werd ik ook zo boos.
,,Klopt. Weet je wat Liam tegen mij zei toen ik met hem ging praten?” Levi schudt zijn hoofd. ,,Dat ik geen goede vriendin voor Mel was.”
,,Wat?! Hoe haalt hij het in zijn hoofd om dat te zeggen? Jij bent er altijd voor Mel! Hoelang heb je nou met Zayn?”
,,Een paar dagen.”
,,Precies. Je bent vorig jaar alleen maar bezig geweest om Lindy en Niall bij elkaar te brengen, je hebt er alles aan gedaan om Liam tot reden te brengen en hem te laten praten met Mel, terwijl jij eigenlijk wilde zoenen met Zayn. Je hebt je eigen gevoelens opzij geschoven en alles gedaan voor Lindy en Melina. Als er iemand toegewijd is aan haar vrienden, ben jij het wel. Jij hebt alles voor ons over, daarom ben je zo beschermend over Lucas. Niet alleen over Lucas, maar ook over mij, over Lindy, over Amber en over Melina.” Ik voel dat ik moet blozen. Het is echt heel lief wat hij nu allemaal zegt.
,,Dank je wel.” Zeg ik en even geef ik hem een knuffel. ,,Zullen we gaan, dan kan ik Louis eruit zetten.” Levi knikt en we lopen de Mac Donalds weer uit.

Levi, Melina, Lindy, Amber en ik komen ons huis in. Ik heb de meiden net opgehaald van school en het was muisstil in de auto. Ik weet niet wat ze me wilt vertellen, maar het mijn gevoel zegt dat ze slecht nieuws heeft. Waarom is ze anders zo stil? Lindy is nooit stil en nu wel, dus er moet wel iets ernstigs aan de hand zijn.
,,Ik ga wel even bij Lucas kijken.” Levi geeft me een kus op mijn wang en loopt naar boven. Ik kijk Lindy aan en slik even. Wil ik wel weten wat ze heeft te zeggen?
,,Je zei dat je met me wilde praten, het was belangrijk. Zeg het maar.”
,,Zullen we even gaan zitten?” Oké, nu word ik bang. Heeft Levi gelijk, is ze ernstig ziek? Toch ga ik zitten en Melina komt naast me zitten. Aan de andere kant komt Amber zitten en tegenover me Lindy.
,,Ben je ziek?” vraag ik meteen maar. Ja, ik moet het weten.
,,Nee, ik ben niet ziek.”
,,Wat is er dan zo belangrijk?”
,,Amber heeft een mail van je gezien.”
,,Een mail? Is dat het belangrijke nieuws? Are you serieus?! Ik maakte me zorgen om je Lin. Ik had allerlei doemscenario's in mijn hoofd.” Even geef ik haar een boze blik.
,,Sorry. Het is wel belangrijk, want we willen niet dat je boos bent.”
,,Over een mail? Daar word ik echt niet zo snel boos over hoor.”
,,Ook als het over de mail van je management gaat?”
,,Heb je de mail gelezen?” Lindy schudt haar hoofd. ,,Hoe weet je dan dat ik de jongens van 5 seconds of summer ga ontmoeten?”
,,Van Amber. Amber had je mail gelezen.” Ik kijk mijn beste vriendin aan.
,,Waarom had je dat gelezen?”
,,Je mail stond nog open en ik zag de woorden '5 seconds of summer'.”
,,Ja, dus? Dat betekend nog niet dat je zomaar mijn mail kan bekijken.”
,,Zie je wel dat je boos word.”
,,Natuurlijk word ik boos. Jij zou het ook niet leuk vinden als ik een belangrijk mailtje zou lezen. Ik wilde het jullie zelf vertellen, maar als jullie alles maar gaan lezen, kan ik niks meer vertellen.”
,,Sorry Nola.” Melina kijkt me bedroefd aan.
,,Ik kan niet boos op jullie blijven, maar beloof me dat jullie het nooit meer doen.” Alle drie steken ze twee vingers in de lucht. Ik glimlach en trek Lindy in een knuffel. ,,Laat me nooit, maar dan ook nooit meer zo schrikken!” zeg ik tegen haar als ik haar weer loslaat. Ze knikt en gaat ook op de bank zitten, naast Melina. Dan schrik ik op van de deur die dichtslaat. Louis staat in de gang. Meteen sta ik op. ,,Louis.” Zeg ik. Hij kijkt me verbaasd aan. Ja, hij denkt ook; 'Nu praat ze wel tegen me?'. Hij komt de woonkamer in en even geven de meiden hem een knuffel. Ik loop naar hem toe met de sleutels. ,,Ik heb een appartement voor je gevonden.” Hij schrikt even. Ja, wat had hij verwacht? Dat hij nog maanden hier mocht blijven? Echt niet, dat zou ik nooit overleven. Hij blijft stil en ik loop de gang op. ,,Leef, kan je Luc meenemen naar beneden?”
,,Ja, we komen eraan.” Hoor ik hem van boven roepen. Ik loop terug naar de woonkamer. Vanuit de garage komt Liam de woonkamer in en meteen wilt hij naar boven gaan, maar ik houd hem tegen.
,,Jij gaat nergens heen!” zeg ik en ik duw hem op de stoel die naast de bank staat. Lucas en Levi komen nu de woonkamer in en Lucas kijkt woedend naar Liam. Ja, ik snap dat hij boos op hem is, want dat ben ik ook. En niet alleen omdat hij Lucas in mekaar geslagen heeft, dat was fout maar niet tegen te houden. Iedereen had dat zien aankomen. Nee, ik ben boos over het feit dat hij me een 'slechte' vriendin genoemd had.
,,Waarom moet ik hier zijn?” Liam kijkt me boos aan.
,,Omdat jij gaat praten met Mel.”
,,Waarom zou ik? Ze heeft gekozen voor Lucas.”
,,Liam, kappen met dat zielige gedoe!” roep ik uit en ga boos naar hem toe. ,,Je hebt geen idee hoeveel Mel van je houdt. Dat ze niet zonder je kan, alleen je verpest het zelf elke keer.”
,,Ik verpest onze relatie?” Liam gaat staan en nu staan we boos tegenover elkaar. ,,Zij is gewoon niet over Lucas heen. Hij heeft meer mogen zien van haar dan ik heb gezien, wat zegt dat over Mel?”
,,Als jij net zo vocht voor Mel als Lucas doet, had jij nog veel meer van haar gezien.”
,,Ach hou toch op! Jij doet maar alsof je haar beschermd, maar ondertussen mag ze het uitzoeken. Wat voor vriendin ben je dan?” Ik geef hem een harde klap in zijn gezicht. Nu moet hij ophouden!
,,Liam, hou op!” Levi komt zich er nu mee bemoeien.
,,Wat bemoei jij ermee?” Liam kan nu iedereen wel slaan.
,,Ik bescherm Nola. Jij zegt maar dat ze geen goede vriendin is voor Mel, maar je hebt geen idee wat Nola al heeft gedaan voor haar, voor jullie. Ze heeft jou ook geholpen om met Mel te praten is het niet?”
,,Daar gaat het toch niet om!”
,,Waar gaat het dan wel om? Want je kwetst haar met je rotopmerking.”
,,Nola was er niet om Mel te steunen toen ze met Lucas ging praten. Als zij erbij was geweest, bij dat gesprek was het nooit voorgevallen tussen hun twee.”
,,Sorry?!” Nu word hij helemaal mooi zeg! ,,Dus van jou moet ik elke seconde van de dag bij Mel zijn en haar niet uit het oog verliezen?” Liam knikt. ,,Ja, dáág! Wat denk je wel niet zeg! Mel redt zichzelf echt wel, ik bescherm haar alleen tegen jongens zoals jou. Jij bent haar niet waard Liam Payne!” Zo dat is eruit en ik weet dat Melina nu geschrokken naar me kijkt, maar dat boeit me niet. Als Liam zo tegen haar doet, is het vriendelijk zijn voorbij. Hij heeft haar al genoeg gekwetst, nu moet het over zijn!
,,Alsjeblieft, maak nou geen ruzie.” Zegt Melina, waarna ze Liam aankijkt. ,,Jij mag nooit meer zeggen dat Nola geen goede vriendin voor me is! Ze is geweldig en ik zou niet weten of het goed gekomen was tussen ons als zij er niet was geweest!” Liam schrikt wel van Melina en kijkt beschaamd naar de grond. Daarna gaat hij even met één hand door zijn haar en kijkt Melina daarna weer aan. ,,Sorry. Ik ben gewoon bang om je kwijt te raken aan Lucas.”
,,Je raakt me niet kwijt. Ik hou van je en het spijt me heel erg dat ik zo ver ben gegaan. Ik wilde het niet, maar toch gebeurde het. Ik kan niks terugdraaien, maar ik weet gewoon zeker dat ik heel erg veel van jou hou en dat ik je niet kwijt wil.” Liam pakt haar hand.
,,Sorry.” Zegt hij en daarna legt hij zijn lippen op die van haar. Ik draai me om naar Louis.
,,Ik heb een appartement gevonden. Hier zijn de sleutels en je kan er vandaag al in.”
,,Dan zal ik mijn koffer in gaan pakken.” Zegt Louis, met weliswaar een teleurstelling in zijn stem, maar dat maakt me niet uit. Ik wil dat hij gaat.
,,Dat lijkt me verstandig en het lijkt me verstandig als jij je koffer ook gaat pakken Luc.” Hij knikt en loopt samen met Louis naar boven.
,,Nola?” Liam staat achter me en ik draai me om. Ik heb echt even geen zin in hem. Ik ben helemaal klaar met die gozer. Melina kan hem makkelijk vergeven, maar ik niet. Hij behandeld Melina alsof ze dom is. ,,Het spijt me dat ik gezegd had dat je een slechte vriendin was.”
,,Ja, oké.” Ik loop van hem weg en pak mijn mobiel.
,,Wie ga je bellen?”
,,Mike.” Hij gaat over en dus zeg ik niks meer.

Miley? Wat is er aan de hand?
Niks. Ik had een vraag over de ontmoeting.
Ja, de jongens zijn onderweg. Ik denk dat ze morgen wel zullen landen.
Dat stond ook in de mail, maar ik wil mijn beste vriendinnen meenemen. Melina, Lindy en Amber.
Dat is eigenlijk niet de bedoeling.
Waarom niet? Van de week vroeg ik het ook en toen was het wel goed.
Oh, nou in dat geval mag het, maar alleen als ze zich een beetje in kunnen houden. De jongens moeten best lang vliegen en dan hebben ze geen zin in schreeuwende fans.
Ik hou ze wel in toom.
Mooi zo. Zorg ervoor dat jullie morgenochtend om elf uur precies op het vliegveld zijn. Dan nemen jullie ze mee naar een plek waar niemand is, geen fans of wie dan ook, alleen jullie achten. Ze willen rust hebben, want ze moeten straks weer op tour.
Komt voor elkaar. Geen zorgen.
Goed zo. Tot morgen!
Ja, tot morgen.


En ik hang op. Zes ogen kijken me aan.
,,Morgenochtend moeten we om elf uur op het vliegveld zijn om Michael, Calum, Luke en Ashton op te halen.” Ze beginnen hard te gillen en op en neer te springen.
,,Dank je, dank je, dank je!” Alle drie vliegen ze me om de hals en ik moet lachen. De meiden zijn echt gek. Het zijn maar vier jongens die toevallig beroemd zijn geworden, net zoals de jongens van One Direction. Het komt wel goed, ik kan ze wel in toom houden en anders stuur ik ze gewoon weer terug naar huis.


Reacties:

1 2

fangirl5sos
fangirl5sos zei op 5 maart 2015 - 16:10:
verderrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr


MelintjeX1DX
MelintjeX1DX zei op 3 maart 2015 - 23:33:
Ik had even het gevoel dat ikzelf 5SOS ging ontmoeten... Toen was het hfst afgelopen...
ROT GEVOEL! Wel een leuk hfst =)
Meliam is weer terug, Lucas en Louis zijn weg en de jongens van 5SOS komen langs.... KAN HET NOG BETER?!
Xx


LindjeX1DX
LindjeX1DX zei op 3 maart 2015 - 20:48:
OMG OMG OMG!!


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 3 maart 2015 - 19:20:
O MY GOSH!!!!!!
ARE YOU KIDDING ME?!?!?!?!
5 SECONDS OF SUMMER!!!!!!!
ME WANT THAT TO!!!!!!!!
*Pakt haar pompons weer*
WE HEBBEN DE F
WE HEBBEN DE I
WE HEBBEN DE V
WE HEBBEN DE E
WE HEBBEN DE S
WE HEBBEN DE E
WE HEBBEN DE C
WE HEBBEN DE O
WE HEBBEN DE N
WE HEBBEN DE D
WE HEBBEN DE S
WE HEBBEN DE O
WE HEBBEN DE F
WE HEBBEN DE S
WE HEBBEN DE U
WE HEBBEN DE M
WE HEBBEN DE M
WE HEBBEN DE E
WE HEBBEN DE R
WAT HEBBEN WE DAN!!
FIVE SECONDS OF SUMMER!!!!!!!!!!!!!!
#ILOVEMICHAELGORDONCLIFFORD
#ILOVEASHTONFLETCHERIRWIN
#ILOVELUKEROBERTHEMMINGS
#ILOVECALUMTHOMASHOOD
#ILOVEFIVESECONDSOFSUMMER
#ILOVE5SOS
#ILOVE5SAUCHE

I'M FUCKING FANGIRLING RIGHT NOW!!!!

Bam Levi tell it right in your face Liam
GO LEVI GO LEVI GO LEVI!
WE HEBBEN DE L
WE HEBBEN DE E
WE HEBBEN DE V
WE HEBBEN DE I
WAT HEBBEN WE DAN?
LEVI!!

*Doet gek dansje!*
APPARTEMENT VOOR LOUIS EN LUCAS!
#HAPPYNOLA!

LIAM SUCH OF A BITCH!
EERST FF WEER FLIPPEN KRIJG JE EEN PREEK VAN LEVI EN MELINA IS HET OP HET EINDE



,,Nola?” Liam staat achter me en ik draai me om. Ik heb echt even geen zin in hem. Ik ben helemaal klaar met die gozer. Melina kan hem makkelijk vergeven, maar ik niet. Hij behandeld Melina alsof ze dom is. ,,Het spijt me dat ik gezegd had dat je een slechte vriendin was.”
,,Ja, oké.” Ik loop van hem weg en pak mijn mobiel.
,,Wie ga je bellen?”
,,Mike.” Hij gaat over en dus zeg ik niks meer.

HAD DAT EVEN EERDER GEZEGD!

ANYWAY AWESOME HOOFDSTUK LIKE ALWAYS!!!

PS. MICHAEL IS MINE BITCHESSSSSSSSS!!!
XX


xSerenaHoran
xSerenaHoran zei op 3 maart 2015 - 18:50:
OMG ik ben jaloers op de meiden
-xoxo