Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Who is the one that you love? » Proloog

Who is the one that you love?

5 maart 2015 - 18:36

312

2

202



Proloog

Heyy,, dit is mijn eerste fanfic dus er kunnen fouten in zetten. Tips zijn altijd welkom en (lieve) reacties ook... Tuurlijk krijg je dan ook melding! Enjoy💋

Emma en ik wonen samen in een huis in Londen. Emma en ik kennen elkaar al heel lang zo lang dat we zelfs toen we klein waren bij elkaar in de box hebben gelegen. We hebben ook veel gemeen we houden allebei van: dansen, taco's, roze, zingen etc. maar er is 1 ding dat we niet gemeen hebben en dat is... Ja nou Emma is dus een mega fan van One direction en ik dus absoluut niet want, ik vind Taylor Swift echt te gek. Emma mag Taylor niet omdat ze met Harry Styles heeft gehad en hem nu belachelijk probeert te maken met liedjes over hem zoals: Out of the Woods, Style en 22. Maar mij boeit het niet zoveel Taylor mag zelf beslissen wat ze doet. En ik hoor wel eens verhalen over one direction van Emma maar ik luister daar half na. Ik ken alleen de namen van ze voor de rest weet ik dus niets ja behalve dat die Harry met Taylor heeft gehad maar voor de rest weet ik dus niets van ze. Ik word soms ook een beetje bang als ik de kamer van Emma inloop....ze heeft veel posters met daarop 5 jongens. Ik snap niet echt wat ze in hun ziet. Het zijn zeker 5 verwende nesten die denken dat ze alle meisjes kunnen krijgen die ze maar willen. Maajaa mag ze zelf weten. Emma wordt altijd een beetje chagrijnig als ze mijn kamer binnenkomt omdat er een grootte poster van Taylor hangt. Maar ik snap ook niet waarom zei boos wordt want zij vindt Harry helemaal niet leuk. Zij vindt namelijk die blonde jongen leuk. "Eeuhh hoe heet hij ook alweer?" Ohh ja hij heet Niall. Maar Emna zegt altijd dat het haar niet boeit ze zegt: Ik vind Niall leuker dan Harry maar die rotwijf moet normaal doen. Ach ik laat haar maar.


Reacties:


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 5 maart 2015 - 21:36:
nice i'm in!!
je schrijft goed maar misschien is het een tip om het hoofdstuk eerst in word te schrijven voordat je het gelijk hier typt. Word laat de fouten zien en dan kun je het makkelijker verbeteren.daarna is het gewoon een kwestie van knippen en plakken.
maar anyways geef me maar een melding voor het volgende hoofdstuk


Lovelygirl zei op 5 maart 2015 - 19:44:
Leuk! Ik lees mee!❤️