Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Who is the one that you love? » Winnaars

Who is the one that you love?

6 maart 2015 - 13:39

729

2

168



Winnaars

Heyy,, nou het verhaal begint nu echt. Ik heb een tip gekregen ik hoop dat dit nu ook wat beter is! En miss plaats ik zo wel weer een nieuw hoofdstuk. Enjoy!

Het is 20:00 uur en Emma en ik zijn tv aan het kijken. “Wil je ook wat drinken?” Vraag ik aan Emma als ik net wil opstaan om wat drinken te halen. “Euhh nee dankje” is haar antwoord. Ik sta op en loop richting de keuken, ik open de koelkast en...”AAAAAHHHHH!!” Hoor ik Emma schreeuwen. Ik ren zo snel mogelijk weer terug naar de woonkamer. “W..wat is er?” Vraag ik buiten adem. Ik zie Emma met grote ogen naar de tv kijken. Ik kijk ook. En als de reclame spotje is afgelopen begin ik ook te gillen. “Vlug pak de telefoon!” Zegt Emma dan. Ik pak zo snel mogelijk de telefoon en toets het nummer in waarna je moest bellen. “Nee te vroeg” zei ik. “Nog 1x proberen!” Schreeuwde Emma bijna. Ik belde nog 1x en toen weer enzo heb ik het 8x geprobeerd. “Ik geef het op Em” zei ik tegen Emma. Ik ging op de bank zitten. Emma gaf het blijkbaar niet op en belde weer. Die poging was waarschijnlijk ook niet gelukt want ze toetste het nummer opnieuw in. “Hallo jij bent de honderdste beller!” Hoorde ik opeens iemand zeggen. Het geluid kwam van de telefoon die Emma vast had. “AAHH!!” Gilden Emma en ik tegelijkertijd. Ik pakte de telefoon uit de handen van Emma aangezien zij niet meer kon praten van blijdschap. “H..hallo” zei ik. “hallo jij heb gewonnen! Wat is je naam?” Zei de stem aan de andere kant van de lijn. “Sarah.” Zei ik. “Nou Sarah jij hebt 2 tickets voor de awardshow gewonnen die zaterdag hier in Londen plaats vindt!” Zei de man. “AAAAHH!” Emma en ik moesten weer gillen. “Maar” zei de man. “Maar wat maar we hebben toch gewonnen!” Mompelde Emma. “Maar willen jullie ook op de afterparty komen en oog in oog staan met de grote sterren. “OMG JAAAA!” Schreeuwden Emma en ik tegelijkertijd. “Nou dat kan...maar eerst moeten jullie deze vraag beantwoorden.” Zei de man. “Hoe heet de nieuwe album van One Direction?” Zei hij. Hoe moet ik dat nou weer weten dacht ik bij mezelf. Maar ik hoefde niet eens na te denken want voor ik het wist schreeuwde Emma: “FOUR!” “Dat is.....helemaal goed!” Zei de man. Emma en ik konden het niet geloven we gaan volgende week gewoon tussen allemaal grote sterren zitten! “Jullie worden Zaterdag om 19:00 uur opgehaald.” Zei de man. We moesten onze e-mailadres sturen en dan zouden via e-mail informatie krijgen enzo. Emma en ik plofte op de bank. “We moeten wel leuke kleding en schoenen en make-up en tassen enzo hebben.”zei Emma. “Morgen shoppen?” Vroeg ik. “Morgen shoppen!” Zei ze enthousiast. “Zullen we nu slapen?” Vroeg ik. “Ja ik ben ook moe” zei ze. We liepen naar boven gaven elkaar een knuffel en ieder ging naar z’n eigen kamer. Ik trok mijn pyjama aan en ging in m’n bed liggen. Ik dacht nog even aan de telefoongesprek en over wat er volgende week allemaal zou gebeuren, en viel daarna in slaap.

“OPSTAAN!” Schreeuwt Emma in m’n oor. Ze heeft haar kleren al aan en blijkbaar heeft ze ook al gedoucht. “W..wat hoe laat is het?” Vraag ik. Ik kijk op m’n wekker die op me nachtkastje ligt. 11:00 uur. Wow heb ik zo lang geslapen dacht ik bij mezelf. “Ga jij maar douchen en je omkleden ik maak het ontbijt wel.” Zei ze. Ik deed wat ze zei en ging toen naar beneden. “Waarom bleef je tot 11:00 uur slapen, we gaan zo toch naar de stad?” Zei Emma. “Stad?” Vroeg ik. “Owhh ja,, sorry vergeten.” Zei ik. We gingen na het ontbijt onze jas en schoenen aan doen, en ik pakte nog even m’n tas. “Zullen we gaan?” Vroeg ik. “Jupp.” Zei ze. Toen we in de stad waren hebben we beiden leuke dingen gevonden en gekocht ik heb een mooi kort rood jurkje met zwarte hakken en gouden sieraden. Ik denk dat ik me haar gewoon los doe. Ik vind namelijk dat ik mooi lang bruin style haar heb. Emma daar tegen niet zij heeft een mooie lange gele jurk met zilveren sieraden en hakken met zilveren glitters en hele mooie blonde krullen. Na het shoppen zijn we even ergens gaan eten en toen weer naar huis gegaan. Nou wij zijn in ieder geval klaar voor de awardshow dacht ik bij mezelf en met die gedachte droomde ik weg.


Reacties:


Lovelygirl zei op 6 maart 2015 - 17:23:
Snel verder!! Echt leuk!! Xx


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 6 maart 2015 - 15:46:
niceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
verderrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
xx