Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen ιn schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » The pressure of love (AF) » ~26~

The pressure of love (AF)

8 maart 2015 - 16:15

2749

6

405



~26~

Image and video hosting by TinyPic

~Melina~

Als ik mijn ogen open de volgende ochtend en naast me kijk, word ik blij. Liam ligt naast me, met zijn arm om me heen geslagen. Ik ben zo blij dat het weer goed is tussen ons. Ik weet dat ik fout was om het bijna met Lucas te doen, maar dat zal nooit meer gebeuren. Ik moet zo denken aan wat Liam tegen Nola zei en dat is waar. Lucas heeft inderdaad meer gezien van mij dan Liam, maar ik hoop dat daar nog verandering in komt. Nola en Zayn hebben het gisteravond gedaan, dat weet ik zeker. Want je doet er niet zo lang over om alleen even te praten. Het maakt niet uit, ik ben blij voor Nola. Eindelijk kan ze samen zijn met Zayn. Zou ze hem vergeven hebben dat hij met Perrie was of nog niet? En zou het pijn gedaan hebben bij haar? Het was wel haar eerste keer en volgens verhalen doet dat best pijn als je ontmaagd word. Samen met Amber is ze geen maagd meer, Lindy en ik zijn het nog wel. Of hebben Lindy en Niall het wel al gedaan? Geen idee eigenlijk. Ik was toen veel te druk bezig om mijn relatie te redden. Nou ja, ik hoop gewoon dat ik het nog een keer mag doen met Liam. Ik heb zoveel zin in vandaag. Vandaag mogen Lindy, Amber en ik met Nola mee naar het vliegveld om de jongens van 5 seconds of summer op te halen en we mogen ook nog eens de hele dag met hun rondhangen. Zo geweldig! Ik kijk even op mijn wekker en zie dat het 9:00 uur is. Over twee uur precies moeten we op het vliegveld staan. Voorzichtig ga ik uit de armen van Liam en ga op het bedrand zitten. Even wrijf ik in mijn ogen, zodat het slaap eruit gaat. Ik sta op en wilt naar de deur lopen als mijn hand vastgepakt word. Ik draai me om en de slaperige ogen van Liam kijken me aan.
,,Waar ga je heen?”
,,Douchen en aankleden. Over twee uur moeten Nola, Lindy, Amber en ik op het vliegveld staan.”
,,Gaan jullie weg?” Meteen zit hij rechtop en is hij klaar wakker.
,,Nee, we gaan de jongens van 5 seconds of summer ophalen.”
,,Die band waar je zo'n fan van bent?” Ik knik.
,,Ja, maar ik ben natuurlijk meer fan van jullie hoor.” Ik geef hem een kus op zijn mond.
,,Niet weer verliefd worden hé.” Zegt hij en even schrik ik.
,,Waarom zou ik? Ik heb jou toch?”
,,Ja, maar ik hoor je wel vaker met Nola en de andere meiden praten over de jongens. Alleen maar positief en jou reacties naar Luke zijn veel meer verliefder dan bij de andere drie.” Is hij nou jaloers? Wilt hij niet dat ik ga?
,,Wat probeer je nou te zeggen Liam? Mag ik niet naar het vliegveld?”
,,Natuurlijk wel. Ik wil alleen niet dat je verliefd word op Luke. Ik ben je al eens bijna kwijtgeraakt aan Lucas, ik wil je niet kwijt aan Luke.”
,,Je raakt me niet kwijt. Ik hou alleen maar van jou.” Hij kijkt me blij aan en trekt me naar zich toe, waarna hij zijn zachte lippen op die van mij neerlegt. Oké, het gaat nog wel even duren voordat ik gedoucht heb en aangekleed ben.

~Lindy~

,,Moet je echt weg vandaag?” Niall kijkt me bedroefd aan.
,,Ja, ik heb het beloofd aan Nola. Ik kan niet wachten om de jongens van 5 seconds of summer te ontmoeten. Luke, Calum, Michael, maar vooral Ashton zijn super leuk.”
,,En ik ben niet leuk?” Ik kijk Niall aan en moet lachen.
,,Jij bent het aller leukste.” Hij komt dichterbij, waardoor ik op mijn rug moet gaan liggen. Zijn hand gaat over mijn wang heen en niet veel later liggen zijn lippen op die van mij. Dit voelt zo goed, maar als ik het nu ga doen met hem, ben ik nooit op tijd klaar. Dus alleen nog even van elkaar genieten.
,,Ik ben zo blij dat je van mij bent Lin. Ik zou niet weten wat ik moet doen als ik je kwijt zou raken.”
,,Waarom zou je me kwijt raken?”
,,Geen idee. Misschien dat als je Ashton ziet, dat je dan smoorverliefd op hem word.”
,,Welnee, niet zo denken alsjeblieft. Ik hou zielsveel van jou.”
,,Ik hou ook van jou.”
,,Waarom maak je er dan zo'n probleem van dat ik de jongens ga ophalen?”
,,Ik maak er geen probleem van, maar ik wil je niet kwijt. Louis heeft al een keer tussen ons ingestaan, stel dat zoiets weer gebeurd maar dan met Ashton. Als hij tussen ons in komt te staan en ik je daardoor kwijt raak, wat dan?” Waarom is hij nou zo onzeker? Ik heb toch zeker al een jaar met hem?
,,Niall, alsjeblieft. Ik laat niemand tussen ons inkomen, de enige die ik wil ben jij. Ik wil jou ook niet kwijt en ik laat het echt niet gebeuren. Louis zit niet meer achter me aan en Ashton komt ook niet tussen ons in, geloof me alsjeblieft.” Hij knikt en ik sla mijn armen om zijn nek, waarna ik mijn lippen op die van hem leg. Ik ben zo gelukkig met hem, waarom zou ik dit opgeven? Nee, ik blijf bij Niall, het maakt niet uit hoe goed een andere jongen eruit ziet, ik hou van Niall en dat blijf ik doen.

~Amber~

,,Harry, wakker worden!” ik gooi een kussen naar zijn hoofd. Hij schrikt wakker en kijkt me nep boos aan. Ik daarentegen sta al aangekleed in mijn slaapkamer. Harry ligt nog in mijn bed en hij is super sexy. Ik ben al helemaal klaar en ik zag net Melina de badkamer ingaan, samen met Liam. Die gaan samen douchen en dat had ik ook wel willen doen met Harry, maar meneer wilde nog even blijven liggen.
,,Schat, waarom ben je al aangekleed?” Harry kijkt op mijn wekker. ,,Het is pas half tien.”
,,Ben je het soms vergeten? Ik ga Michael van 5 seconds of summer ontmoeten.”
,,Oh ja, laat je zijn hoofd niet op hol slaan?”
,,Huh? Waarom zou ik dat doen?”
,,Nou, je vind hem altijd al de leukste en de beste, zorg er maar niet voor dat hij verliefd op je word, want dan heeft hij een probleem met mij.” Ik zucht en reageer er niet eens op. Harry weet donders goed dat ik niemand tussen ons in laat komen. Ik bedenk me nu pas, dat Lin en ik al meer als een jaar verkering hebben met Niall en Harry. Waarom denken jongens toch altijd dat wij iemand daar tussen laten komen? Zijn ze dan zo onzeker over hunzelf? Van Niall kan ik het misschien nog begrijpen, niet dat hij lelijk is hoor, echt niet. Maar meer vanwege vorig jaar, toen Lin niet eerlijk was over haar gevoelens en met Louis bezig was. Niall was toen zo onzeker en wilde zelfs terug naar Londen vliegen. Gelukkig had Nola dat voorkomen. Over Nola gesproken, ik ben blij voor haar dat ze eindelijk met Zayn heeft. Gisteren zou ze geweldig hebben gevonden en ik kan het weten aangezien ik het al gedaan heb met Harry. Trouwens, het werd ook wel tijd hoor. Nola heeft gewacht met haar liefdesleven, eerst omdat ze Niall en Lindy ging helpen en daarna omdat ze Melina en Liam ging helpen. Ze heeft zoveel voor ons gedaan, we zouden eigenlijk iets terug moeten doen, maar wat? Nola is al een beroemde zangeres, ze heeft alles al. Wat kunnen we haar nou nog geven? ,,Waar denk je aan?” Twee armen komen om mijn middel heen en Harry staat achter me.
,,Nola. Zij heeft zoveel voor Lin, Mel en mij gedaan, maar wij hebben haar eigenlijk nooit echt goed bedankt. Ja, 'dankjewel' gezegd, maar dat is toch niet genoeg?” Ik kijk hem aan.
,,Wat had je in gedachten dan?”
,,Dat weet ik dus niet. Ik vind gewoon dat wij met z'n drieën iets moeten organiseren of zo. Nola verdiend iets wat ze nooit meer vergeet.”
,,Ze is zangeres, misschien wilt ze wel een keer op de radio komen?”
,,Dat is het!” Ik sla mijn armen om zijn nek en geef hem een kus op zijn mond. Daarna ren ik mijn kamer uit, richting de kamer van Lindy. Ik heb het perfecte idee om Nola te bedanken, maar ik heb de hulp van Lindy en Melina nodig. Hopelijk vinden ze het een net zo'n goed idee als ik het vind.

~Nola~

,,Ahw, jullie zijn zo cute!” Ik schrik wakker en zit meteen rechtop. Melina staat in mijn kamer. Waarom moet ze nou zo schreeuwen?! Geërgerd pak ik mijn kussen en gooi dat tegen haar hoofd aan. Ze schiet in de lach, omdat Zayn door de schrik uit bed gevallen is, met dekens en al, dat wel. Even kijk ik haar nep boos aan en gaat ze snel kijken hoe het met hem gaat.
,,Waarom schreeuw je zo?” vraag ik als ze me aankijkt.
,,Jullie zijn gewoon zo schattig samen.”
,,Dank je wel, maar dan hoef je niet te schreeuwen. We schrokken ons rot.” Zayn staat op en kijkt haar geërgerd aan. ,,Ik lag net zo lekker.”
,,Sorry, maar Nola moet toch opstaan. We moeten straks op het vliegveld zijn voor de jongens van 5 seconds of summer.” Meteen schiet ik overeind als Melina dat zegt en kijk op de klok. Dat is vandaag natuurlijk!
,,Sorry Zayn, maar ze heeft gelijk. Ik heb nog maar een uur om me klaar te maken, ik moet echt gaan douchen en aan gaan kleden.”
,,Ga anders samen douchen.” Melina kijkt me aan en geeft me een knipoog.
,,Denk je dat ik dat niet van plan was? Ik ga echt niet alleen douchen.” Ik trek even een lang shirt aan en gooi de boxer van Zayn naar hem toe. Als hij die aan heeft, trek ik hem mee de badkamer in.
,,Ik vind het wel jammer dat je weg moet.” Zayn kijkt me bedroefd aan.
,,Sorry lieverd. Maar ik heb het beloofd aan Mike, ik weet alleen niet hoe ik de meiden moet tegen houden.”
,,Tegen houden?”
,,Ja, om niet te gaan gillen. Zoals je weet zijn wij fan van 5 seconds of summer. Ze gingen ook gillen toen ik zei dat ik tegen Harry aangebotst was vorig jaar.”
,,Haha en nu hebben ze allemaal met één van ons, behalve Louis dan.”
,,Louis kan me gestolen worden. Ik ben blij dat hij weg is.” Ik zet de douche aan, die nog aardig warm is. Waarschijnlijk hebben Niall en Lindy net gedoucht. Ik ben blij dat Liam en Melina weer bij elkaar zijn en dat Niall en Lindy nog bij elkaar zijn. Harry en Amber hadden gelukkig geen problemen, anders wist ik niet meer wat ik moest doen hoor. Ik kan geen drie meiden tegelijkertijd helpen. Ik stap onder de douche als ik mijn shirt uitgetrokken heb en het water warm is. Zayn komt er ook in staan en meteen is de douche een stuk kleiner, maar dat maakt me niet uit. Zayn slaat zijn armen om mijn middel. Hoe vaak ik hier niet van gedroomd heb, wil je niet weten! Iedereen denkt dat ik het Zayn helemaal vergeven heb, maar dat is niet zo. Mijn hart is nu langzaam weer aan het helen, maar dat betekend niet dat ik er niet meer aan denk. Het blijft altijd wel ergens hangen, maar ik probeer er geen aandacht aan te besteden. Ik heb Zayn nu voor mezelf en dat wil ik niet zien veranderen. Gelukkig zegt hij niks over 5 seconds of summer. Calum is een schatje, maar ik zou nooit verliefd op hem kunnen worden. Niall zal heus wel tegen Lin hebben gezegd dat hij haar niet wilt verliezen enz. en dat begrijp ik ook wel, na alles wat er vorig jaar gebeurd is. Ik hoop alleen dat Liam niet weer stom gaat doen. Ik wil gewoon genieten van een leuke middag.
,,Ik hou van je Nola.” Zayn geeft me een kus en ik glimlach tegen zijn lippen aan.
,,Ik hou ook van jou.”
,,Beloof je dat je af en toe een foto stuurt vanmiddag. Van jezelf of samen met de anderen, het maakt me niet uit als jij er maar op staat.”
,,Zal ik doen en ik ben blij dat je niet jaloers bent of zo.”
,,Waarom zou ik dat zijn? Ik weet dat je Calum het leukste vind, maar mij nog leuker. Dat heb ik gisteravond wel gemerkt.” Hij geeft me een knipoog en begint even te grinniken. Ik geef hem een kleine, zachte stomp in zijn buik. ,,Geloof me, ik ben echt niet jaloers. Ik ben juist zo blij dat je me eindelijk bij je toelaat en dat ik je vriend kan zijn. Dat ga ik echt niet verpesten door jaloezie.” Hele wijze woorden van hem en ik ben blij dat hij dit zegt. Want hij heeft gelijk. Ik heb me eindelijk opengesteld voor hem en ik heb er geen spijt van. Geen spijt dat ik heb toegegeven dat ik hem meer dan leuk vind en geen spijt van gisteravond. Ik dacht in het begin van de avond dat ik er nog niet aan toe was, maar dat was niet zo. Ik was bang, omdat het mijn eerste keer zou zijn, maar het ging goed. Ik denk even aan Levi en William. Van hun heb ik al een tijdje niks meer gehoord, maar we zijn allemaal ook zo druk. William is druk bezig met zijn album en Levi met zijn werk en school. Niet over nadenken, nu gewoon genieten van Zayn. Ik leg mijn lippen nogmaals op die van hem en onze tongen gaan vanzelf hun eigen gang. Ik zou hier nu zo uren kunnen blijven staan, maar dat gaat niet. Ik haal mijn lippen weer van die van hem af en zet de douche uit. Zodra ik uit de douche ben gestapt, slaat Zayn een handdoek om mijn lichaam heen. Meteen heb ik het weer warm, want altijd als je uit de douche stapt krijg je het koud. Ik droog me af en wikkel de handdoek goed om mijn lichaam heen. Samen met Zayn loop ik terug naar mijn slaapkamer, waar ik de deur op slot doe en mij om kleed, met Zayn naar me kijkend. Ik loop naar mijn bed toe en trek mijn bed recht. Ik had verwacht dat ik wel zou bloeden. Het maagdenvlies, ik had gelezen dat het wel eens kan zijn dat als je het voor het eerst doet dat je dan bloed kan krijgen, maar ik heb niks. Maar ja, ik voelde me prettig gisteravond, ontspannen en ik had er zin in. Daardoor ben je natuurlijk wel zo nat dat het maagdenvlies mee buigt als er iemand ingaat. Ik pak mijn borstel en borstel mijn haar goed door, wat niet zo lang duurt door mijn korte lokken. Ik pak wat gel en smeer een beetje in mijn haar. Ik moet er natuurlijk wel een beetje goed uitzien voor de jongens van 5 seconds of summer. Dan word er op de deur geklopt en staat Lindy in de deuropening. Niall heeft haar armen achter haar geslagen en volgens mij laat hij haar niet meer los vandaag.
,,Ben je er klaar voor?” Lindy kijkt me aan en komt naar me toe gelopen, wat een beetje moeilijk gaat aangezien Niall haar niet loslaat. Ik schiet in de lach en Lindy ook. ,,Niall, je mag me wel loslaten hoor, dit ziet er belachelijk uit. Kijk maar naar Nola, die schiet meteen in de lach en dit loopt ook niet echt lekker.” Niall glimlacht even en laat haar dan los. Ze komt naast me op het bed zitten en net als ik iets wil zeggen, komt de rest ook naar binnen.
,,Wachten jullie soms allemaal op mij?” Ze knikken en ik sta op. ,,Ik ben al klaar. Laten we wat gaan eten, we willen niet uitgehongerd bij de jongens aankomen toch?” Lindy, Amber en Melina volgen me meteen naar beneden, terwijl de jongens zich nu ook allemaal gaan aankleden. Mijn gedachten gaan even naar de jongens van 5 seconds of summer. Wat kan ik nou met ze doen vandaag? Waar moet ik met ze naartoe, waar niemand ze ziet of opmerkt? Dat gaat nog een moeilijke klus worden, aangezien ik ook herkent word in New York. Zal ik ze anders meenemen hierheen, hier herkent niemand mij, dus dat zullen ze bij hun ook niet doen. En hier vlakbij zit een perfect veldje om even te relaxen. Goed plan, maar nu eerst eten!


Reacties:

1 2

fangirl5sos
fangirl5sos zei op 10 maart 2015 - 15:47:
verderrrrrr


MelintjeX1DX
MelintjeX1DX zei op 8 maart 2015 - 23:02:
Luke en Liam zijn allebei cuties, maar Liam is mijn cutie =)
Snel verder pls!!!!!!!!!!
Xx

*eindelijk doet FanFic het weer!!!*


xSerenaHoran
xSerenaHoran zei op 8 maart 2015 - 19:18:
Ik dacht dat 30 of 35 wel een mooi getal is om het verhaal te eindigen. Maar je mag het natuurlijk zelf wel weten hè
-xoxo


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 8 maart 2015 - 18:52:

AMBER MICHAEL IS WEL VAN MIJ HE!
CHANEAL FOREVER SINCE 14-08-2014
SO HANDS OF!!!!!
JE HEBT HARRY BLIJF BIJ HEM WIL JE!!!!!!!
IK ZEG HET NOG EEN KEER!
MICHAEL IS MINE BITCH!!!!!
ALS JE NIET VAN HEM AFBLIJFT GA IK JE RAMMEN!!
EN GELOOF ME JE WILT NIET DAT IK JE GA RAMMEN!!!!


AAHHHHWWWW SAMEN DOUCHE ME LIKE
IK KAN IET WACHTEN TOT HET VOLGENDE HOOFDSTUK!!!!!!!!!!!
*fluisterd*nu moet ik dus nog een hoofdstuk gaan schrijven om jou Anne blij te maken
LUKT WEL!
hoop ik








ANYWAY GEWELDIG HOOFDSTUK!!!

EN MICHAEL IS VAN MIJ EN IEDEREEN BLIJFT VAN HEM AF! KIJKEN MAG MAAR VERDER NIKS!!!!
HANDS OF MY BOY!!!
xx


LindjeX1DX
LindjeX1DX zei op 8 maart 2015 - 18:02:
ik kan niet wachten tot volgend hoofdstuk!!!