Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen ιn schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 5 Seconds Of Summer » Before I Die [Af] » 13

Before I Die [Af]

8 maart 2015 - 20:44

1305

10

367



13

Image and video hosting by TinyPic

~Chantal~

Zodra ik mijn telefoon heb gevonden en op het scherm kijk begint mijn hart sneller te kloppen. Lizet oftewel mijn ‘’moeder’’ belt me. Kutzooi!
Snel sta ik op en loop naar de hal terwijl ik opneem.
,,Godverdomme kutwijf waar ben je?!’’
,,Lindy hoezo?’’ Ik voel twee armen om me heen en zie Michael staan snel gebaar ik dat hij stil moet zijn.
,,Omdat je allang thuis had moeten zijn slet!’’
,,Echt?’’ Ik probeer zo verbaasd mogelijk te klinken terwijl de woorden die ‘’mijn moeder’’ tegen me zegt als messen in mijn hart steken.
,,Ja hoer je bent voor vijf uur binnen! Anders heb je nog groteren problemen!’’ *tuut tuut*
,,Fack ik moet nu terug naar Lindy!’’
,,Ik breng je wel, kom dan gaan we je spullen halen.’’ Ik knik terwijl ik Michael volg naar boven. Zodra we mijn kleren van gisteravond hebben lopen we weer naar beneden waar Michael sleutels pakt en we naar buiten lopen. Net als we de auto instappen en wegrijden zie ik Melina aankomen fietsen. Ik zwaai naar haar en krijg gelijk een vrolijke zwaai terug. ,,Op naar Lindy dan.’’ Ik glimlach half naar Michael terwijl hij de radio aanzet. De rit is rustig en niet echt gepraat wat ik fijn vind. Michael zingt zacht mee met de muziek en na tien minuten staan we voor het huis van Lindy.
,,Ik denk dat dit waarschijnlijk de laatste keer is dat we elkaar zien.’’ Michael trekt me in een knuffel en voorzichtig leg ik mijn hoofd op zijn schouder. Na ik denk een minuut trekken we los uit de knuffel. ,,Je mag mijn kleren houden, ik draag ze toch nooit meer.’’
,,Dankje.’’ Michael knikt en dan komt zijn hoofd dichterbij. Voordat ik het weet zitten onze lippen weer op die van elkaar. De zoen is langzaam en lief. Na een minuut trekken we terug en ik voel het bloed naar mijn wangen stromen. ,,Succes met de tour, eigenlijk ook succes met mijn broer.’’
,,Dankje. Ik ga je missen.’’
,,Ik jou ook.’’ Michael stapt uit en dat doe ik ook. Michael pakt mijn hand vast en loopt met me naar de voordeur. Michael belt aan en trekt me in een knuffel. Ik zou wensen dat dit voor altijd zou kunnen maar helaas dat kan dus niet. Geahw van Lindy laat ons terug trekken en snel loop ik naar Lindy toe die ik in een knuffel trek. Samen met haar loop ik naar boven terwijl Michael terugloopt naar zijn auto.


Zodra we boven zijn ga ik op Lindy’s bed zitten terwijl ze naast me neer ploft.
,,Je moet me alles vertellen! Of wil je liever eerst douche.’’
,,Dat laatste graag, en er is toch niet veel te vertellen.’’
,,Wat?’’ Lindy geeft me een handdoek en wat ondergoed, wat ze uit een tas haalt. Waarschijnlijk de tas die ze gisteren ochtend heeft gepakt bij mij. Ik loop naar Lindy’s badkamer waar ik de douche aanzet en me van Michael’s kleren verlos. Niet dat ik het erg vind om zijn kleren aan te hebben, maar ze zitten best wel ruim. Op zich wel fijn maar nu wil ik even vergeten wat er vannacht is gebeurd. Als er wel iets is gebeurd vannacht. Voorzichtig stap ik onder de warme stralen die mijn lichaam verwarmen en de lucht van alcohol een beetje laten vervagen. Ik pak een aardbeienshampoo van Lindy en smeer deze in mijn haren om daar het zweet van het dansen. Zodra mijn haren gewassen zijn smeer ik er een conditioner van dezelfde soort als de shampoo en laat deze in mijn haren trekken. Ik pak een van de flessen doucheschuim en maak mijn lichaam schoon zodat alle drank luchtjes en misschien zelfs de aanrakingen van Michael weg vergaan.
Na twintig minuten zet ik de douche uit en wikkel ik een handdoek om mijn middel heen. Mijn haren wikkel ook in een handdoek en snel droog ik me af waarna ik het ondergoed aantrek. Gelukkig zit er ook een lang zwart topje aan wat ik aantrek waarna ik Lindy’s kamer weer inloop. ,,O my god!’’
,,Wat?’’ Verbaast kijk ik naar Lindy die me met openmond aanstaart.
,,Je je hebt zuigzoenen in je nek en een fucking tatoeage op je arm!’’
,,Wat?’’ Ik ga voor de spiegel staan en Lindy heeft gelijk, in mijn nek zitten een paar zuigzoenen die fel afsteken tegen mij best wel bleken huid, en op mijn arm staat in zwarte letter To The Moon getatoeëerd. Precies op dezelfde plek als Michael zijn tatoeage heeft. Voorzichtig ga ik met mijn hand over de tatoeage in de hoop dat het watervaste stift is maar helaas voel ik de kleine wondjes. Kut!
,,Meid je hebt het serieus met Michael fucking Gordon Clifford gedaan?!’’
,,Weet ik veel! Ik kan me niks meer herinneren van gister avond en Michael ook niet behalve dat we hebben gezoend en dat we nog wat clubs in zijn gegaan.’’
,,Jullie hebben gezoend?!’’
,,Paar keer maar dat is niet belangrijk het gaat er nu om of ik het wel of niet heb gedaan met Michael maar ik kan me dus helemaal niks meer herinneren. Ik weet niet eens hoe ik aan dit kom!’’ Ik wijs naar de tatoeage en haal daarna een hand door mijn haar heen.
,,Dit is erg!’’
,,Hoe denk je dat ik me voel! Mijn ouders, die blijkbaar niet mijn ouders zijn omdat Niall mijn echte broer is, gaan echt flippen als ze achter de tatoeage komen!’’
,,Die kan je nog wel verbergen met wijde truien met lange mouwen.’’
,,Over mijn haar worden ze vast ook boos.’’
,,Dat moeten ze maar accepteren en ik heb het geverfd dus dan moeten ze boos zijn op mij.’’
,,Okay. Heb je trouwens nog kleren voor me?’’
,,In die tas zitten nog wat van je eigen kleren.’’ Ik knik waarna ik er een zwarte skinny met gaten en een zwarte trui uithaal. Snel trek ik het aan en borstel mijn haren waarna ik de badkamer inloop en Michael’s kleren, die nu van mij zijn, pak. Deze stop ik in mijn tas waarna ik weer naast Lindy ga zitten die op haar telefoon zit.
,,Weet Michael echt niks meer?’’
,,Nop.’’
,,Ook geen condoom gevonden ofzo?’’
,,Nop dus het is niet eens zeker of als we het gedaan hebben we het wel veilig hebben gedaan.’’
,,Je slikt de pil toch?’’
,,Ja, maar dan nog helpt niks.’’
,,Nou als het goed is zorgt de pil ervoor dat je niet zwanger kan worden en anders moet je een zwangerschaptest doen als je het niet vertrouwd.’’
,,Die durf ik dus niet te halen.’’
,,Als je hem wil halen, halen we hem samen wel okay?’’ Ik knik en Lindy trekt me in een knuffel.

~Michael~

Hoe kan ik zo dom zijn om tegen haar te liegen? Ik weet nog goed wat er vannacht is gebeurt. Ik weet alles nog. Van de zoen, naar de tatoeage die ze wou, tot aan het sex gedeelte. Hoe ze mijn naam kreunde. Alles echt alles kan ik me nog herinneren. Misschien is het beter dat ze het niet weet. Misschien is het beter dat ze sowieso niet weet dat we het niet veilig hebben gedaan. Wat als ze zwanger word? Wat dan? Hoe kan ik zo dom zijn? Toen Chantal onder de douche stond heb ik nog met Lindy gepraat maar ik heb niks over vannacht verteld. Lindy zei dat ze niet wist wat ik moest doen met mijn gevoelens. Ja ik heb gevoelens voor Chantal, en sinds vannacht zijn ze erger. Maar er zijn zo veel problemen. Management vind het vast nooit goed omdat ze niet beroemd is en dat ben ik wel, de tour en ze is het fucking zusje van Niall. Het enige wat ik wel heb kunnen doen is het adres van mij en de jongens aan Lindy geven om als Chantal ooit contact met me op wil nemen langs kan komen. Dat heb ik ook gedaan maar de vraag wil ze nog wel contact met me? Als ze nog contact met me wil komt ze vast wel een keer lang, toch?



---
Reageren=Melding
Geen Reactie=Geen Melding
XX


Reacties:

1 2

LoveMichael
LoveMichael zei op 13 maart 2015 - 20:32:
michael-,-


5sosxx
5sosxx zei op 13 maart 2015 - 20:30:
niceee


Nadja
Nadja zei op 11 maart 2015 - 9:52:
leeeeuk!


fangirl5sos
fangirl5sos zei op 10 maart 2015 - 15:46:
michael serieus #facepalm


Madeliefjuhh
Madeliefjuhh zei op 9 maart 2015 - 19:31:
Oke iedereen. Calm down. Michael is ook maar een mens, waarschijnlijk vind hij het gewoon eng om te zeggen. Rustig aan! Don't blame it on Mikey!
x