Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen ιn schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Will I Ever See You Again? {PUNK5SOS&1D} » ~02~

Will I Ever See You Again? {PUNK5SOS&1D}

14 maart 2015 - 20:08

1190

12

576



~02~

Image and video hosting by TinyPic

~Chantal~

Ik hang op en bijt op mijn lip. Tranen probeer ik tegen te houden wat toch niet zal lukken.
,,Goed, je kan goed liegen. Wen er maar alvast aan dat je de komende tijd niet buiten komt.’’ Jace kijkt me kwaad aan en ik knik voorzichtig terwijl de eerste traan zich een weg baant uit mijn ooghoek over mijn wang. Mijn telefoon word uit mijn hang getrokken en in de hoek gegooid. ,,Niet huilen! Kom op je hebt het zelf verdient godverdomme!’’ Jace loopt de kamer uit en laat de deur met een harde knal in het slot vallen. De tranen stromen nu pas echt over mijn wangen en voorzichtig veeg ik ze weg waarna ik erachter kom dat Jace mijn handen niet vast heeft gebonden. Ik kijk door mijn tranen heen naar de deur die nog steeds dicht zit. Snel maak ik mijn enkels los en sta langzaam op. Mijn telefoon ligt in de hoek van de kamer en ik kijk nog een keer naar de deur waarna ik mijn telefoon oppak. Snel kijk ik of alles nog heel is en zet hem dan op stil. Alle apps en mijn Wi-Fi zet ik uit om batterij te besparen. De deur blijft dicht en vaag hoor ik Jace tegen anderen schreeuwen. Snel klik op berichten en net als ik een bericht wil typen gaat de deur open.

Met een ruk draai ik me om en kijk naar Hayes die in de deuropening staat. ,,Ik moest je van Jace naar je kamer brengen oftewel de kelder. Heb je nou je telefoon?’’ Shit! ,,Alsjeblieft Hayes wat wil Jace met me doen?’’ Hayes kijkt achter zich en ik zie de twijfeling in zijn ogen. ,,Ik breng je eerst naar je kamer dan vertel ik het. Maar als je iets erover zegt tegen Jace dan ga je eraan. Ook als je gewoon iets tegen iemand zegt.’’ Ik knik en Hayes pakt mijn hand waarna hij me meetrekt over de gang, een trap af en een deur door.
Waarna we in een opzicht wel grootte kamer staan. Een klein raam is boven aan het plafon te zien en een tweepersoons bed in het midden. Een klein bureautje en twee deuren.
Hayes doet de deur dicht en draait hem op slot met een sleutel die hij daarna weer in zijn broekzak laat zakken. ,,Geloof me ik wil dit eigenlijk niet doen maar Jace bedreigt ons allemaal dus de enige waar je boos op moet zijn is Jace.’’ Ik knik en Hayes gaat op het bed zitten en klopt naast zich. Voorzichtig ga ik naast hem zitten en kijk hem aan. ,,Jace was en is nogal boos omdat je hem hebt verlaten, hij heeft gevolgd. Je had het nooit door. Hij heeft ons, mij Nash, Cameron en Jack hem laten helpen met dit huis te vinden. Hij heeft ons bedrogen met dat als we hem niet zouden helpen dat hij iedereens familie zou doden. Geloof me hij is daarvoor instaat. We hebben ingestemd en zijn de verandering ondergaan.’’ Verbaasd kijk ik hem aan. ,,Verandering?’’ Hayes knikt waardoor ik hem nog verbaasder aankijk. Voorzichtig rolt hij zijn mouwen op en zijn armen komen tevoorschijn, zijn armen die ik me herinner als leeg zitten onder de tatoeages. ,,De enige manier om onze families af en toe te zien was als we ons zelf zouden veranderen, ik en Nash zaten er het meeste mee maar nu boeit het me eigenlijk niet veel meer. De drugs, drank en meiden maken me eigenlijk niet veel meer uit. Nou ja, Jace had het wel ooit eens over dat hij jou zou terugpakken maar dat hij het op een gevoelig punt zou brengen. Totdat hij je zag zoenen met dat vriendje van je. Hij was echt boos, gewoon kwaad, nog nooit hebben we hem zo kwaad gezien. Zijn plan was toen veranderd. Hij zou jou ontvoeren en wij moesten hem helpen. Het spijt me echt.’’ Ik zeg niks en staar Hayes alleen maar aan. Jace heeft ze gedwongen, dat bedoelde Nash met dat het hem speet.
,,Wat is hij nog meer van plan?’’ Hayes haalt zijn schouders op en ik zie aan zijn ogen dat hij het echt niet weet.
,,Dat durf ik echt niet te zeggen, maar je moet hem niet boos maken dat is alles wat ik weet.’’
,,Waarom zit hij er nog steeds mee dat ik het heb uitgemaakt? Het is twee jaar geleden.’’
,,Hij, ik weet het niet. Hij was en is denk ik gewoon stapelverliefd op je.’’

Een kleine zucht verlaat mijn lippen en ik kijk wat om me heen in de kleine kamer. ,,Waar zijn die deuren voor?’’ Hayes staat op en pakt mijn hand waarna hij me van het bed aftrekt. ,,De ene deur is een badkamer.’’ Hij opent hem en een douche en wastafel met kastje is het enige wat erin te zien is. ,,En dit is je klerenkast, waar we nog kleren voor moeten gaan kopen wat Jace straks met je gaat doen.’’
,,Dus ik mag hier uit?’’ Mijn stem klinkt al iets vrolijker als voorheen.
,,Euhm nee Jace komt met zijn laptop en dan kopen jullie het online, is als het goed is vanavond dan nog binnen.’’ Ugh. ,,Owja je telefoon.’’ Hayes houd zijn hand op en ik trek een wenkbrauw op. Nog geen seconden daarna voel ik Hayes hand in mijn broekzak en haalt hij mijn telefoon eruit. ,,Geef terug!’’
,,Sorry Chantal maar je krijgt straks een ander, je mag Jace geen contact hebben met anderen dan ons.’’ Ondertussen staan we weer in het slaapgedeelte van de kamer en gaat de deur open. Jace komt binnengelopen met een grijns op zijn gezicht en een laptop in zijn armen. ,,Ik haat jullie echt.’’ Hayes loopt met een sorry blik weg terwijl Jace op het bed wat dus van mij is gaat zitten. Hij klopt voor zich neer op het bed als teken dat ik daar moet gaan zitten. ,,Waarom?’’
,,Wil je hier soms naakt rondlopen? Niet dat ik het erg zou vinden.’’
,,Ik haat je.’’ Ondertussen loop ik naar het bed en ga voor Jace zitten. Gelijk voel ik zijn armen om mijn middel en ik rol met mijn ogen.

Jace opent een site en verschillende soorten kledingstukken komen tevoorschijn. ,,Kies maar uit wat je wil, mag zoveel zijn als je wilt ik betaal alles. Om het een beetje goed te maken.’’ Weer rol ik met mijn ogen en kijk naar het scherm. Vooral zwarte kledingstukken zijn te zien wat mij eigenlijk niet echt uit maakt, ik draag sowieso donkere kleuren. Ik wijs een broek aan Jace klikt gelijk op bestellen. ,,Wacht wat is je maat?’’
,,Die daar staat, dus achtendertig.’’ Jace trekt me meer tegen hem aan en zijn hoofd rust nu op mijn schouder. Geloof me als je ons niet zou kennen en ons nu voor het eerst zou zien op dit moment zou je denken dat we een stelletje zijn. Als je de boze blik van mij weg zou halen.
Uiteindelijk zijn er vier broeken, iets van twintig shirtjes, vier bloesjes, twee paar vans en ondergoed besteld. Waarom zo veel shirtjes? Jace is niet van plan om me snel te laten gaan dus.


----
Reageren=Melding
Geen Reactie=Geen Melding
XX


Reacties:

1 2 3

LoveMichael
LoveMichael zei op 17 maart 2015 - 15:47:
verder


5sosxx
5sosxx zei op 17 maart 2015 - 15:46:
Jace i'm gonna kill you


fangirl5sos
fangirl5sos zei op 17 maart 2015 - 15:44:
Jace i fucking hate you


Madeliefjuhh
Madeliefjuhh zei op 16 maart 2015 - 11:35:
Jace is echt een asshole! Ik mag hem niet.
x


LindjeX1DX
LindjeX1DX zei op 15 maart 2015 - 11:38:
Jace klootzak dat je bent! Laat Chantal gaan!!


EY, psst, Chantal! Als je al die shirtjes nu aan elkaarverbind kan je uit et raam klimmen

Xx