Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen ιn schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » The pressure of love (AF) » ~29~

The pressure of love (AF)

15 maart 2015 - 15:10

2490

7

455



~29~

Image and video hosting by TinyPic

~Nola~

Zayn en ik zijn nu op mijn kamer, liggend op bed. Zijn armen zijn om me heen geslagen, terwijl we net nog even gepraat hebben over de dag. Ik ben blij dat Zayn niet zo reageerde zoals Liam. Ik snap hem echt niet meer. Liam vertrouwd Melina dus niet, dat blijkt maar weer. Niall deed ook helemaal niet zo moeilijk. Liam moet gewoon weer even een toontje lager gaan zingen, het is niet goed als het zo blijft. Dan zou ik, als ik Melina was, het uitmaken. Wie wilt er nou een jaloers vriendje? Niemand toch? Daarom ben ik zo blij dat Zayn dat niet is, hij vind het goed zolang hij maar naast me kan liggen en mij kan zoenen wanneer hij wilt. Ik kijk hem even aan in zijn ogen.
,,Wat is er schat?” vragend kijkt hij me aan.
,,Ik ben gewoon blij dat alles goed zit tussen ons en ik zou je niet meer kunnen missen. Ik hou van je Zayn en dat had ik veel eerder moeten zeggen, maar ik kon het toen niet.”
,,Het is niet erg, ik ben blij dat je het toch toegegeven had en dat we nu samen kunnen zijn.”
,,Ja, kan dat of hebben jullie straks weer een tour?”
,,Ik weet nog van niks en als we wel een tour krijgen, ga je toch mee?”
,,Ja en de meiden dan? Die moeten gewoon naar school.”
,,Dat is waar en als jij dan beslist om hier bij de meiden te blijven is dat ook goed, maar voorlopig hebben we nog geen andere tour. Of Louis moet gebeld zijn natuurlijk.”
,,Hij is toch niet de enige contactpersoon?”
,,Nee, maar hij gaat meestal wel over onze touren en zo, aangezien hij de oudste is.”
,,Dus ik moet het aan hem vragen?”
,,Nee, ik weet dat je dat niet wilt. Ik vraag het wel voor je, maar nu niet. Nu wil ik genieten van het mooiste meisje die ik ken.” Ik voel dat mijn wangen beginnen te gloeien en leg mijn lippen op de zijne. Onze tongen zoeken elkaar en vinden elkaar al snel, met als gevolg dat ze een vurig liefdesspel beginnen te spelen. Onze perfecte zoen word echter onderbroken door mijn mobiel. Ik kijk zuchtend op. Iemand verstoord het perfecte moment. Wie? Ik kijk op mijn scherm van mijn telefoon en zie dat het Mike is.
,,Sorry Zayn, dit kan belangrijk zijn.” Hij knikt begrijpelijk en ik ga op de rand van mijn bed zitten.

Hi Mike.
Miley, hoe gaat het met je?
Ja het gaat goed, maar ik was eigenlijk met iets bezig.
Even hoor ik Zayn zachtjes lachen en ik leg mijn vinger op mijn mond, als teken dat hij even stil moet zijn.
Dit duurt niet heel lang, ik heb namelijk heel erg goed nieuws.
Oh ja? Wat dan?
Zit je goed?
Haha, ja ik zit goed. Vertel nou maar, je maakt me nieuwsgierig.
Je gaat op wereldtournee, door heel Amerika, Europa en Australië.
Wat...?!


Van schrik laat ik mijn telefoon op de grond vallen. Ik hoor Mike nog van alles zeggen, maar ik kan er even niet bij met mijn gedachten.
,,Nola? Schat, wat is er?” Zayn slaat meteen zijn armen om me heen. Ik kan niets uitbrengen. Een wereldtournee, hoe lang is dat wel niet? Hoe lang moet ik Zayn missen, de meiden, de jongens, iedereen? Als ik bedenk dat ik Zayn moet missen, terwijl ik net wat met hem heb, schiet de paniek er bij me in. Shit, nee, niet weer!
,,Haal de meiden, alsjeblieft!” roep ik nog voordat ik voel dat de paniekaanval er weer in schiet. Ik hoor niks meer daarna, net alsof ik doof ben. Het enige wat ik kan denken is; 'Ik moet Zayn en de meiden missen!' en begin te hyperventileren.

~Lindy~

,,Dus jij bent gebruikt door Louis Tomlinson?” Ashton kijkt me aan. Nola en Zayn zijn als enige naar boven gegaan, waarschijnlijk wilde Nola even alleen met hem zijn, na het kleine incident met Liam.
,,Ja, dat klopt.” Ik kijk Niall aan die mijn hand vast heeft. Ik ben blij dat ik Ashton mocht vertellen waarom ik dacht dat Niall zou gaan flippen als hij me zou zien op zijn schoot. Gelukkig flipte Niall hem niet toen hij hoorde dat ik op de schoot van Ashton zat in de auto. Waarschijnlijk begrijpt hij ook dat de auto van Nola klein is en dat wij daar onmogelijk met z'n achten in konden. Het was gewoon passen en meten.
,,En was je onder de indruk van mijn vriendin?” Harry kijkt Michael aan terwijl hij Amber in zijn armen heeft.
,,Ja, ik heb haar beter leren kennen. Het was echt fijn om even geen fans om me heen te hebben die lopen te gillen. Het was heel goed dat Nola ons naar die plek bracht.”
,,Nu we het toch over leren kennen hebben.” Amber kijkt Michael aan. ,,Vertel nou maar wie dat meisje is waar je over vertelde, terwijl je rood werd en vol lof over vertelde.” Ik kijk hem nu ook aan en de andere jongens ook.
,,Heb jij een meisje op het oog?” Calum kijkt hem nieuwsgierig aan.
,,Ja.”
,,Nou waar wacht je op? Vertel!” Luke is ongeduldig.
,,Jullie kennen haar ook. Chantal, mijn beste vriendin die ik al jaren ken.”
,,Serieus?!” Ashton kijkt hem verbaasd aan.
,,Ja, ik ben al jaren verliefd op haar, maar ik durf het niet te zeggen.”
,,Waarom niet?”
,,Omdat ik bang ben dat zij niet hetzelfde voor mij voelt als ik voor haar. Ik wil niet afgaan.”
,,Wil je dan nu jaren zo doorgaan terwijl je eigenlijk meer wilt?” Melina kijkt hem aan en schudt daarna een beetje met haar hoofd.
,,Nee, ik wil haar. Maar als ik het toegeef, zal dat alles veranderen tussen ons.”
,,Is dat dan niet de bedoeling?” Niall kijkt hem aan.
,,Ja, natuurlijk wel.”
,,Waarom durf je het dan niet te vertellen? Als je het verteld en zij voelt hetzelfde voor jou, is er toch geen probleem?”
,,Dat is het nou juist. Ik weet niet of ze hetzelfde voor mij voelt. Amber vertelde me dat Nola jullie ook geholpen heeft, dus ik dacht misschien kan zij me tips geven?” Ik kijk Melina aan. Het is op zich wel een goed idee, maar we willen allebei niet naar boven. We willen ze natuurlijk niet storen. Dan word de deur hard open gegooid en staat Zayn in de deuropening. Een klein beetje in paniek en buiten adem. Wat is er aan de hand? Melina, Amber en ik staan meteen op.
,,Zayn, wat is er?” Amber is de eerste die dat durft te vragen.
,,Nola, het gaat niet goed met Nola.” Ik twijfel geen moment en ren naar boven, gevolgd door Amber en Melina. En daarachter komt de rest. Ik gooi de deur open van Nola's slaapkamer en schrik. Mijn gevoel klopte dus, ze heeft weer een paniekaanval. Gelukkig hebben wij gezien wat we moeten doen. Ik ben de eerste die naar haar toe gaat en haar handen vastpak.
,,Nola, kijk me aan.” Ze is zo erg in paniek, dat het eng begint te worden. Ze moet rustig worden, maar hoe doen we dat zonder zelf in paniek te raken?

~Melina~

Ik vind het echt vreselijk om Nola zo te zien en voordat ik het weet barst ik in tranen uit. Meteen voel ik twee armen om me heen, van Liam.
,,Nola, kijk me aan alsjeblieft.” Hoor ik Lindy nog een keer proberen, maar het helpt niet. Nola blijft hyperventileren, geen idee waarom. Ik kijk Zayn aan.
,,Wat gebeurde er?”
,,Ze nam haar telefoon op, schrok, zei dat ik jullie moest gaan halen en daarna kwam dit.” Ik kijk naar de grond, haar mobiel ligt er en ik pak hem op. Ik kijk op haar scherm wie haar gebeld heeft. Mike. Dus het heeft met haar muziek te maken, maar waarom moet ze dan zo hyperventileren? Haar muziek is toch juist alles voor haar? Dat vind ze toch het leukste om te doen?
,,Nola, rustig ademen.” Roept Amber nu ook ligt in paniek. Weer helpt het niet. Nola staart voor zich uit, alsof ze gehypnotiseerd is. Ze reageert nergens meer op. Ik kan het niet meer aanzien, ik moet iets doen. Nu is het belangrijk dat Nola uit deze trance komt, de enige die precies weet wat ze moet doen in deze situatie is de moeder van Nola. Die keer bij haar thuis, was ook zo en toen kreeg alleen haar moeder haar rustig. Lindy doet het goed hoor, maar niet goed genoeg. Ik pak mijn mobiel en ga op zoek naar het nummer van haar moeder, die heb ik niet, maar ik heb wel Luke. Misschien dat hij thuis is. Ik klik hem aan en hij gaat over.

Hi Mel, leuk dat je belt. Hoe is het daar?
Nou, daarvoor bel ik dus. Het gaat niet goed met Nola.
Wat...?! Wat is er dan met haar aan de hand?
Ze heeft weer een paniekaanval, ben je thuis?
Ja, ik kwam net wat spullen halen. Wacht, ik roep mama wel even.

,,Mam! Het is Mel, ze heeft nieuws over Nola!” Hoor ik hem roepen en niet veel later komt de moeder van Nola aan de andere kant van de lijn.
Hi Melina, vertel hoe is het met mijn dochter?
Niet zo goed. Ze heeft weer een paniekaanval.
Oh nee hé, waardoor komt het?
Geen idee. Het enige wat ik weet is dat ze voor het laatst contact had met haar manager via de telefoon. Lindy zit nu naast haar en probeert haar te kalmeren.
Dat doet ze goed. Er moet sowieso iemand naast haar zitten. Als je mij Lindy geeft, kan ik haar helpen om Nola rustig te krijgen.

Ik loop naar Lindy toe en overhandig haar mijn mobiel.
,,Nola's moeder.” Zeg ik er maar bij, ze weet natuurlijk niet wie ik anders aan de telefoon heb. Lindy neemt de telefoon aan en begint het gesprek met haar moeder. Hopelijk vertelt haar moeder wat we moeten doen.
,,Nola, kijk me aan.” Lindy draait Nola's hoofd naar haar toe, waardoor ze nu recht in de ogen van Lindy kijkt. ,,Rustig ademen, rustig. Diep inademen en heel rustig uitademen. Doe me maar na.” Lindy doet wat ze zelf zegt en nu zie ik dat Nola erop begint te reageren.
,,Lin, blijf doorgaan zo. Ze reageert.” Zeg ik en ga aan de linkerkant van Nola zitten.
,,Rustig in en uitademen.” Nola doet het iets sneller dan Lindy, maar wel langzamer als net. Ik ben al blij dat ze op Lindy reageert. ,,Goed zo. Nog een keer, in en uit.” Nola volgt haar ademhaling en ik merk dat ze al rustiger word.
,,Liam, zou je een glas water willen halen?” Ik kijk hem aan en hij knikt. Hij loopt Nola's kamer uit en ik kijk weer naar Nola. Steeds word ze weer een stukje rustiger, het doet met goed. Het was leuker geweest als wij het alleen af konden, maar ik ben blij dat ik haar moeder toch gebeld had. Haar moeder heeft het vaker meegemaakt, want dit krijg je natuurlijk niet zomaar. Liam komt terug met een glas water en geeft dat aan mij. Ik hou het voor Nola en ze pakt 'm aan. Dat betekend dus dat ze op iedereen weer reageert. Lindy bedankt haar moeder nog eventjes door de telefoon en dan hangt ze op. Oh wat ben ik blij dat Nola weer terug op aarde is!

~Amber~

De tranen staan nog steeds in mijn ogen, terwijl Nola rustig weer de oude word. De geschrokken blijken van de jongens, vooral van Zayn. Volgens mij heeft hij geen idee wat hij moest doen. Zelfs de jongens van 5 seconds of summer stonden aan de grond genageld. Ik had wel verwacht dat Zayn meteen naar haar toe ging, maar hij liet het aan ons drie over.
,,Nola, waarom kreeg je die aanval?” Melina kijkt haar vragend aan. De ogen van Nola kijken haar aan en schieten vol. Waarschijnlijk is ze nog bij het moment dat ze uit de trance komt. Ja, ik heb gelijk want ze barst in tranen uit.
,,Het spijt me.” Snikt ze. Meteen slaan Lindy, Melina en ik mijn armen om haar heen.
,,Het is niet erg,” Zegt Lindy en kijkt haar aan. ,,vertel ons alsjeblieft waarom je deze aanval kreeg.”
,,Mike belde me.” Terwijl ze probeert om het te vertellen, moet ze de tranen wegvegen van haar gezicht.
,,Wat vertelde hij?” vraag ik.
,,Hij vertelde dat ik op wereldtournee moet.”
,,Maar dat is toch juist goed?” Ashton kijkt haar nu ook aan. Ze schudt haar hoofd en begint weer te huilen.
,,Maar lieve schat, waarom ben je nou zo verdrietig?” Ik hoor dat Lindy het moeilijk vind om haar tranen in te houden en ik moet zeggen dat ik er ook moeite mee heb. Melina zit al ligt te snikken.
,,Omdat als ik die tour doe, jullie moet missen. Ik kan niet zonder jullie.” Één voor één kijkt ze ons aan, met een blik dat mijn hart breekt.
,,Wij ook niet zonder jou, maar word je blij als je die tour niet doet?” ik kijk haar aan. Ze haalt haar schouders op. Ik denk dat ze die tour heel graag wilt, maar vanwege ons nee wilt zeggen.
,,Misschien mogen we wel mee.” Zegt Melina dan. Ik kijk haar verbaasd aan. Hoe dan? We moeten alsnog gewoon naar school. Het is alsof Nola in mijn hoofd kan kijken.
,,Natuurlijk niet, jullie moeten gewoon naar school. Ik weet niet eens hoe lang ik dan weg blijf. Het maakt me ook niet uit, want ik ga het niet doen. Ik kan jullie niet missen.” Nu gaan Nola's ogen naar Zayn. ,,Ik kan jou ook niet missen, ik bedoel, we hebben net wat met elkaar.” Hij komt voor haar zitten op zijn hurken en kijkt haar aan.
,,Schat, ik begrijp het best als jij op tour wilt. De hele wereld wacht op je, dit is een mega grote kans en die mag je niet laten schieten voor mij.”
,,Maar stel dat het een jaar is, een jaar zonder jullie.”
,,Dan heb jij een heel jaar de beste tijd van je leven en als je terug komt, ben ik hier nog steeds en zijn Lindy, Melina en Amber afgestudeerd. Dan gaan we met z'n allen op vakantie en doen we net alsof er niks gebeurd is.” Nola schiet in de lach en daar ben ik blij om. Dat ze weer even kan lachen.
,,Je doet er wel heel makkelijk over.”
,,Het is toch ook makkelijk. Ik wacht op je schat, ik hou teveel van je om je weer te laten gaan. Deze kans krijg je maar één keer in je leven.” Opeens horen we Melina huilen en Nola schrikt.
,,Mel, waarom huil je?” vraag ik.
,,Ik ga je zo missen Nola.” Zegt ze dan. Nola staat op.
,,Ik kan het niet.” Zegt ze, pakt haar mobiel uit mijn handen en rent dan haar kamer uit. Zayn staat meteen op en rent achter haar aan.
,,Nola, wacht!” hoor ik hem roepen en dan hoor ik de voordeur dicht gaan. Niet veel later komt Zayn terug de kamer in. ,,Ze is weg.” Zegt hij. Bezorgd kijken we elkaar aan. Waar gaat ze naartoe?!


Reacties:

1 2

LoveMichael
LoveMichael zei op 17 maart 2015 - 15:46:
nice


5sosxx
5sosxx zei op 17 maart 2015 - 15:45:
verderrrrrrrrrr


fangirl5sos
fangirl5sos zei op 17 maart 2015 - 15:43:
verder


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 15 maart 2015 - 20:20:
WOW
WAT
IK ZAG MIJN NAAM!
*leest nog een keer door alsof het nu weg zou zijn*
JA IK ZAG HEM ECHT!
O MY GOSH!
MICHAEL LOVES ME!
MICHAEL IK HOU OOK VAN JOU AL JAREN!!!!!
*pakt het eerste vliegtuig naar hem toe*
*rent door de straat van het huis heen*
*knalt tegen Nola op*
*begint te fangirlen*
,,O MY GOSH! Wacht waarom huil je?''
*Leest dat gedeelte opnieuw*
,,Nola die kans krijg je misschien maar een keer. Ga ervoor! Je kan skypen, appen, bellen met de meiden. Ze kunnen je bij concerten bezoeken. In hun vakanties met je mee gaan verder touren. Zorg er anders voor dat One Direction, 5 Seconds Of Summer meegaan op tour. En trouwens Mike vind het vast niet erg om voor de meiden vrij te regelen Aangezien ze zo goed kunnen zingen heb je gelijk heb voorprogramma te pakken. Niet huilen alles komt goed!'' * Trekt Nola in een knuffel*
,,En nu huphup terug naar dat mannetje van je en zoen hem, vertel de meiden dat je alles gaat doen om ze mee op tour te krijgen!'' *Duwt Nola die tegenstribbelt richting haar huis*
*Belt aan en zorgt ervoor dat Nola niet weg kan*
*Deur wordt geopend door Michael*
,,Ik kom Nola terugbrengen naar haar Zayn en vrienden. Michael?''
*Duwt Nola snel naar binnen waarna ik Michael in een knuffel trek*
,,Ik heb je gemist, ook al ben je nog maar een dag weg het voelt als veel langer. Ik mis je.'' *Drukt haar lippen op die van Michael.*
,,Michael ik vind je meer dan leuk.''
*Voelt Michael's lippen op die van haar*



JE SCHRIJFT ECHT GEWELDIG SCHAT!
TWIJFEL DAAR NIET AAN!
JE HOOFDSTUKKEN ZIJN PERFECT!
JE BENT MIJN SCHRIJFVOORBEELDJE!
LOVE YOU
XX


xSerenaHoran
xSerenaHoran zei op 15 maart 2015 - 16:28:
Oh my god! Deze kans laat je toch niet voorbij lopen Nola?!
-xoxox