Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen ιn schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » The pressure of love (AF) » ~30~

The pressure of love (AF)

18 maart 2015 - 17:50

2196

6

478



~30~

Image and video hosting by TinyPic

~Nola~

Ik ren maar door en door. Ik moet hier gewoon weg. Weg van alle vragen, weg van die wereldtournee, weg van iedereen die zich zorgen maakt. Ik moet gewoon even ergens heen waar ik na kan denken. Over die wereldtour, maar ook over de meiden. Want als ik het doe, zie ik ze misschien een heel jaar niet meer. Zullen ze me dan wel herkennen als ik terug kom? De vorige keer namelijk niet en toen was ik maar drie maanden weg. Wat als niemand me meer herkent als ik terugkeer? De meiden niet, Lucas niet, Levi niet, Zayn niet...dan heb ik niemand meer. Als dat gebeurd, wil ik niet meer leven. Dan spring ik van een brug af of zo. Ik haat het om de meiden te zien huilen en toen Mel net in huilen uitbarstte...ik kreeg een brok in mijn keel. De meiden willen niet dat ik wegga, maar Zayn heeft gelijk. Dit is een grote kans voor mij en ik zou gek zijn als ik dit liet schieten. Ik moet eerst weten hoelang ik weg moet, maar ik ben bang om weer een aanval te krijgen. Net was ik nog bij de meiden, die konden me helpen, maar nu ben ik helemaal alleen. Ik kijk om me heen. Waar ben ik eigenlijk? Dit herken ik niet meer. Ik ga in het gras zitten en voel de wind langs mijn gezicht komen. Ik sluit mijn ogen en adem diep in en uit. Ik moet Mike bellen en meer informatie vragen. Ik pak mijn mobiel en zie meteen allerlei Whatsapp-berichten van de meiden en Zayn. Ik negeer het en klik Mike aan.

Miley, heb je nagedacht over de tour?
Ja en ik zou het liefste meer informatie willen hebben.
Dat komt goed uit. Ik heb hier het contract liggen, je liet me niet uitpraten de vorige keer. Waar ben je nu?
Uhm, eerlijk gezegd heb ik geen flauw idee waar ik ben. Ik ben het huis uit gevlucht.
Dat is niet zo slim. Hoe kom je nu hier?
Liften?
Dat is gevaarlijk. Ik stuur wel iemand met een auto om je te vinden. Als je een auto ziet komen, informeer dan eerst naar mij. Ik wil niet dat je bij een onbekende instapt en voorgoed verdwijnt.
Voorgoed verdwijnt? Wat bedoel je?
Ik denk dat je wel weet wat ik bedoel. Blijf daar en ga met niemand anders mee!
Oké, doe ik.


Ik hang op en stop mijn mobiel weer in mijn broekzak. Hoe moet ik nou zeker weten wie Mike stuurt? Hoe moet ik hem herkennen, want ik wil hier liever niet de hele nacht zitten. Ik heb echt geen idee waar ik ben en ik vind het nou niet echt gezellig hier. Dan zie ik in de verte een auto aankomen en sta op. Eerst vragen van wie hij komt. De auto stopt voor me en opent zijn raam, wat totaal automatisch gaat.
,,Miley Cyrus?” de man kijkt me aan en ik knik. ,,Mike heeft me gestuurd om je op te halen. Je bent wel ver van New York af.”
,,Ja, maar...”
,,Nou kom je nog in de auto of blijf je daar staan?” Ik schudt snel mijn hoofd en ga achterin zitten. Mijn gevoel zegt dat er iets niet klopt, maar ik negeer het. Hij zei toch dat hij Mike hem gestuurd had? Dus moet het goed zijn, toch? Ik kijk uit het raam en zie borden staan met New York erop. Prima, als ik in New York ben, bedank ik hem en kan ik Levi opzoeken. Alles komt goed. Ik pak mijn mobiel en zet hem uit. Ik heb niemand nodig want ik kom veilig in New York aan.

~Zayn~

,,Godverdomme!” roep ik uit en gooi mijn mobiel op Nola's bed. Weer haar voicemail. Ze zet haar mobiel toch niet zomaar uit? Waar is ze?
,,Neemt ze nog niet op?” Lindy kijkt me bezorgd aan. Ik schud mijn hoofd.
,,Ik had achter haar aan moeten gaan.”
,,Geef jezelf nou niet de schuld. Ze is wel vaker weggegaan, maar altijd hebben we haar weer gevonden.” Ik kijk Melina aan. Ze heeft wel gelijk, maar toch maak ik me zorgen.
,,Moet ik haar niet gaan zoeken? Straks is ze verdwaald of zo.”
,,Nola verdwaald niet zo snel hoor, misschien is ze wel naar Levi.” Zegt Melina.
,,Waar woont die?”
,,New York. Ze zal heus wel bellen als ze veilig is en sorry zeggen dat ze ons zo ongerust heeft gemaakt.” De meiden proberen me gerust te stellen, maar het helpt niet. Waarom zou ik niet gaan zoeken? Misschien vind ik haar wel op het juiste moment. Dan kan ik haar helpen. Ik ga staan en kijk de meiden aan.
,,Ik ga haar zoeken in New York, wie gaat er mee?” Even kijken ze twijfelend. ,,Jullie hoeven niet mee hoor, dan zoek ik wel alleen.” Voordat ze nog iets kunnen zeggen, ren ik de trap af, pak mijn autosleutels en mijn jas en ga de deur uit. Waarom zijn ze niet bezorgd? Van de jongens van 5 seconds of summer begrijp ik wel dat ze het niet snappen en dus ook niet echt bezorgd zijn, aangezien Nola geen beste vriendin van ze is, maar van Lindy, Melina en Amber snap ik het niet. Het lijkt wel alsof het ze niks kan schelen, alsof ze het niets kunnen schelen dat Nola misschien wel ergens bewusteloos onder een auto ligt. Ik stap in mijn auto en start de motor. ,,Nola, ik zal je vinden en ik geef niet op voordat ik je heb gevonden!” roep ik en rij dan van het huis weg.

~Lindy~

Natuurlijk wil ik ook mee om Nola te zoeken, maar ik zou niet weten waar ze is. New York is groot en als ze niet bij Levi is kan ze overal zijn.
,,Maak jij je zorgen?” Niall kijkt me aan en ik knik.
,,Ja, maar we kunnen niks. Als wij weggaan, is hier niemand meer. Straks komt ze gewoon weer terug en dan is er niemand om haar te ontvangen.”
,,En als de jongens van 5 seconds of summer hier nou blijven? Dan kunnen we opsplitsen.”
,,Opsplitsen?” Amber kijkt Niall verbaasd aan.
,,Ja, Lin en ik gaan bijvoorbeeld naar Brooklyn om te zoeken, Melina en Liam naar Queens, Jij en Harry naar Manhattan en Louis samen met Lucas naar Staten Island.”
,,Louis is hier toch niet.”
,,Nee, Mel. Maar dan bellen we hem.”
,,Ik denk niet dat Nola mee gaat als Louis haar vind.” Ja, daar heeft Liam wel gelijk in.
,,Liam heeft gelijk. Als Louis haar vind, gaat ze echt niet met hem mee.”
,,Ik denk niet dat Nola in Staten Island is.”
,,Hoe weet je dat nou Niall? Straks is ze daar wel en gaan we daar niet zoeken.”
,,We gaan overal zoeken, Lucas is ook bij Louis dus waarschijnlijk gaat ze wel met hem mee.”
,,Dat klopt. Lucas is haar beste vriendin, dus met hem gaat ze wel mee.”
,,Nou probleem opgelost dus. Gaan we het doen?” Niall kijkt mij eerst aan en daarna de rest. Even moeten Melina en Amber giechelen. Ik kijk ze aan op een manier dat ik niet meer na kan doen, maar ze begrijpen me.
,,Ja, we gaan het doen.” Zegt Melina en ik zie dat ze haar lach in moet houden. Waarom denken ze toch altijd zo door? Ook Amber en ik knikken en we splitsen ons op. Samen met Niall loop ik naar mijn auto, waarna ik hem de sleutels geef en voorin ga zitten. Niall kruipt achter het stuur en start de motor. We rijden de garage uit en niet heel veel later zien we de snelweg. Ik hoop dat we haar kunnen vinden, ik denk dat het niet heel moeilijk is aangezien ze beroemd is. Misschien vind Zayn haar wel eerder, maar dat maakt me niet uit. Het idee alleen al dat ze ergens langs de berm ligt, geeft me kippenvel. We moeten haar gewoon vinden!

~Melina~

Liam en ik zitten in mijn auto richting Queens. Ik hoop zo dat ze daar is. Queens, hier is 'Arrow' ook opgenomen, de beste televisieserie die er ooit gemaakt is. 'Charmed' was al goed, maar dit is veel beter. Ik kijk naar Liam, die aan het rijden is. Ik wilde niet rijden, ik wilde gewoon even nadenken. Waarom doet Nola zo moeilijk? Dit is toch de kans van haar leven? Volgens mij is ze nog nooit op een wereldtournee geweest en nu heeft ze de kans, wil ze niet. Ik snap op zich de reden wel, maar ik vind het oneerlijk. Ik wil niet dat ze ongelukkig is en dat word ze als ze die tour niet doet. Ze wilt bij ons blijven, dat snap ik heel goed, maar deze kans mag ze niet laten schieten.
,,Denk je echt dat ze hier is?” Liam kijkt uit het raam en rijdt wat langzamer. Queens is iets dichterbij ons huis dan Manhattan of Brooklyn. Ik haal mijn schouders op.
,,Ik weet niet waar ze is. Ik hoop gewoon dat één van ons haar vind. Ik mis haar.”
,,Wij missen haar allemaal. Ik snap gewoon niet dat ze wegrende.”
,,Ik wel een beetje.”
,,Waarom dan?”
,,Ze wilt ons niet missen. Dat snap ik heel goed, ik zou hun ook niet willen missen en vooral jou niet, maar als het moet dan moet het. Ik weet namelijk ook dat Nola deze wereldtour heel graag wilt, daar heeft ze het al jaren over en nu ze de kans heeft laat ze het schieten voor ons. Ik wil niet dat ze dat doet.”
,,Dus jij zegt dat ze nee zegt vanwege Lindy, Amber en jou?” Ik knik.
,,En vooral vanwege Zayn.”
,,Kunnen jullie dan niet met haar mee?”
,,Dat weet ik niet. Dat zouden we dan aan de directrice moeten vragen. Ik denk ook dat Nola bang is dat als wij meegaan we niet meer terug mogen komen op school aangezien zij na drie maanden al geschorst werd.”
,,Natuurlijk worden jullie geschorst.” Ik kijk Liam verbaasd aan.
,,Nou bedankt hé.” Zeg ik en ik zie hem schrikken.
,,Ik bedoelde het niet boos of lullig. Die tour is natuurlijk wel langer dan drie maanden. Ik bedoelde te zeggen dat jullie geen school meer nodig hebben.” Ik trek één wenkbrauw omhoog. Wat bedoeld hij nou? Waarom zou ik geen school meer nodig hebben?
,,Waarom zou ik geen school meer nodig hebben?”
,,Nou als Nola jullie mee mag nemen, zorgt ze ervoor dat jullie drie haar voorprogramma worden.”
,,Sorry?! Ik optreden voor honderdduizend man?”
,,Ja, dat is toch wat je wilt? Jij wilt toch ook beroemd zijn?”
,,Ja, maar daar ga ik Nola niet voor gebruiken.”
,,Ik denk niet dat Nola dat ziet als gebruiken. Ze wilt net zo graag als jullie dat jullie alle drie wereldberoemd worden en straks jullie eigen wereldtournee kunnen geven.” Ik denk na. Ik wil beroemd zijn en ik heb al eens eerder gezongen, maar zou Nola het niet erg vinden als ik haar voorprogramma ben? Durft Amber überhaupt wel voor honderdduizend man op te treden en Lindy, wat gaat die zeggen en doen als Nola verteld dat ze mee mag, maar zonder Niall of de andere jongens. Lindy is smoorverliefd op hem en dan moet ze hem misschien wel een jaar missen. Nu schrik ik ook. Als ik mee ga, moet ik Liam dus ook een heel jaar missen. Ga ik dat wel trekken?

~Amber~

,,Harry, je moet hier naar rechts!” roep ik door het lachen heen. Harry en ik hebben de radio aan en net was een liedje van Nola op de radio. Harry en ik zongen hard mee, expres een beetje vals. Zo vals dat we allebei in deuk liggen, waardoor Harry dus bijna vergeet om af te slaan. Als we rechtdoor gingen, kwamen we bij Staten Island. Ik hoop dat wij Nola hier vinden, dit is wel het centrum van New York. Manhattan, hier gebeurd het meestal allemaal. Hier heb je de Upper East Side en nog meer van al die dure winkels. Nola kan hier alles kopen, maar voor Lindy, Melina en mezelf is het anders. Ja, af en toe krijgen we kleren van Nola of dure luchtjes. En af en toe krijg ik ook wat van Harry, maar voor de rest moeten we ons geld zelf verdienen. Tenminste dat proberen we, maar Nola betaald alles voor ons altijd, terwijl dat helemaal niet hoeft. We hebben echt een luizenleventje en ik zou het niet anders willen zien, maar af en toe zou ik ook iets voor Nola willen doen. Ze heeft ons huis voor ons gekocht, ons zomaar een auto cadeau gedaan en haalt ons elke dag van school op, ondanks dat ze dan op elke hoek van de straat herkent word. Ik vind het knap hoe ze daar mee omgaat. Ik kijk uit het raam als ik merk dat Harry zachter gaat rijden.
,,Zie je haar al?” Harry kijkt me aan en ik schudt mijn hoofd.
,,Nee, ik snap er niks van. Ze kan toch niet zomaar weg zijn?”
,,Nee, natuurlijk niet. Misschien zit ze wel bij Levi. Heb je zijn adres?” Ik knik en zoek het op. Ik geef het adres door aan Harry en toevallig weet ik waar dat is. Hier vlakbij om precies te zijn, ook in Manhattan. Harry gaat de hoek om. Zullen we Nola hier aantreffen of is het maar valse hoop?


Reacties:

1 2

fangirl5sos
fangirl5sos zei op 21 maart 2015 - 19:34:
verder pleassss


MelintjeX1DX
MelintjeX1DX zei op 20 maart 2015 - 14:31:
Ik denk dat Zayn of Lindy haar vindt. Ik hoop het tenminste =)
Sorry voor late reactie btw *schaamt*
Hopen maar dat ze snel en gezond gevonden wordt!
Xx


LindjeX1DX
LindjeX1DX zei op 18 maart 2015 - 16:54:
Ik denk dat Zayn of Amber haar vind x


xSerenaHoran
xSerenaHoran zei op 17 maart 2015 - 20:06:
Eigenlijk denk ik zo’n beetje hetzelfde als Nynlufx, dat Zayn haar vindt
-xoxo


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 17 maart 2015 - 18:10:
NOLA WAAROM?!
GA NU TERUG NAAR DE MEIDEN EN JONGENS!
EN WEL NU!!!!

JE STAPT ZOMAAR BIJ EEN ANDER IN DE AUTO?!
MIKE HAD TOCH NOG DUIDELIJK GEZEGD DAT JE EERST HEM EEN BERICHT MOEST STUREN!
ECHT!
VERTROUW NOOIT VREEMDE MANNEN!
OOK AL LIJKEN ZE ZO OVERTUIGEND!






ZE MOETEN NOLA VINDEN!
DAT MOET!
DAT MOET GEWOON!
OF NOLA HET NU LEUK VIND OF NIET!


VERDER!!
XX