Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Adopted By Hazza (Finished) » ~Hoofdstuk 36~

Adopted By Hazza (Finished)

2 april 2015 - 18:11

1301

3

260



~Hoofdstuk 36~

Harry pov

Ik heb Ruth tijdens het concert nog nooit zo zien genieten. Halverwege kwam Lieke ook nog, dus was alles helemaal compleet. Ik en Lieke moeten morgen naar het management, wat niets goeds kan betekenen, maar we moeten wel.

Cher Lloyd is nu voor Ruth aan het optreden, want ze is sinds kort ook al helemaal gek op haar. Ik heb het geluk gehad dat ik goede vrienden met haar ben en dat ze dat maar al te graag wilde doen. Ruth heeft haar Belle jurk aan wat ze zo graag wilde. Ik heb zo’n pak aan wat de prins van belle aan heeft op het einde, waar ze helemaal van onder de indruk was.

‘Papa, ik ben moe.’ Mompelt Ruth en legt haar hoofd tegen mijn schouder. Ik kijk op mijn telefoon en zie dat het al 2 uur in de nacht is.
‘Over een kwartiertje is het feestje afgelopen.. Hou je dat nog vol?’ Vraag ik en ze knikt. Nog geen twee minuten later hoor ik gegil. Verbaasd draai ik me om, maar ik zie niets.
‘Wat is er aan de hand papa?’ Vraagt Ruth half slapend, ook al hoor je toch nog een beetje paniek in haar stem. Ik kijk om me heen of ik een van de jongens zie of iemand anders, die Ruth goed kent, maar ik zie niemand ergens.

‘Ga maar heel even hier zitten, ik ga heel even kijken, goed?’ Ze knikt terwijl ik haar op het podium zit.
‘Met niemand mee gaan, oké?’ Nogmaals knikt ze en ik geef haar nog ene kus voor ik terug loop om te kijken wat er aan de hand is. Er liggen mensen bewusteloos op de grond en sommige wankelen in het rond.

‘Bel een ambulance!’ Ik probeer te kijken of er iemand al aan het bellen is, maar ik kan niets meer zien omdat ik wordt omringt door fans waarvan ik geen idee heb waar ze vandaan komen.
‘Harry! Waar zit je? Wat is er aan de hand?’ Ik voel dat mijn hand vast word gepakt en ik uit de menigte word getrokken. Als ik weer stil sta zie ik dat het Louis is, die ook er ook niet helemaal meer is. Zijn ogen zijn rood en zijn gezicht is haast groen. Langzaam zakken zijn ogen dicht en valt hij voor over. Geschrokken vang ik hem op en raak ik in paniek. Tranen ontstaan in mijn ogen en ik heb geen idee wat ik nu moet doen.

Ruth pov

Iedereen om me heen blijft maar rennen en in paniek dingen naar elkaar roepen. Buiten hoor ik sirenes aankomen en zie ik verschillende lichten.
‘Hey, waar is Harry?’ Ik kijk op en zie Liam voor me staan.
‘Weet ik niet. Hij zei dat ik hier moest blijven.’ Zeg ik langzaam en kijk hem moe aan. Mijn ogen doen pijn omdat ze zo moe zijn. Mijn benen schommelen verveeld heen en weer terwijl mijn handen langs mijn lichaam rusten.
‘Ik ga hem zoeken… Ga je mee?’ Geschrokken kijk ik naar hem. Papa zei tegen me dat ik met niemand mee mocht, maar zou hij het ook erg vinden als ik met Liam mee ga? Als hij niemand zegt, bedoelt hij toch ook niet met Liam?

Ik voel dat hij me op wilt tillen, het valt me op dat zijn handen heel erg trillen, maar ik ben te moe om tegen te stribbelen.
‘Liam..’ Breng ik moeizaam uit. Ik probeer hem we te duwen maar hij houdt me stevig vast.
‘Ik moest blijven zitten van papa.’ Uit frustratie ontstaan tranen in mijn ogen. Koppig loopt Liam door en negeert me. Ik leg mijn hoofd tegen zijn schouder en kijk moe in het rond.
‘Liam! Waarom heb je Ruth vast? Ik had gezegd dat ze moest blijven zitten!’ Papa verschijnt voor mijn neus en kijkt me kwaad aan. Ik sla mijn handen voor mijn gezicht en laat de tranen over mijn wangen stromen.
‘Nee, niet boos op haar zijn, het is mijn schuld, ik luisterde niet naar haar.’ Legt Liam uit. Ik voel papa’s handen die met naar hem toe trekken.
‘Shh, rustig maar, ik ben niet boos op je.’ Zegt hij zacht in mijn oor. Ik sla mijn armen om zijn nek heen en leg mijn hoofd tegen zijn schouder.

‘Papa, wat is er aan den hand?’ Vraag ik na een tijdje.
‘Er heeft iemand een soort vergif in het drinken gegooid. Dat hebben er heel veel gedronken dus zijn ze nu ziek.’ Geschrokken kijk ik hem aan.
‘Heb ik dat ook gedronken?’ Ik raak al in paniek.
‘Nee, jij niet, en ik ook niet. De rest waarschijnlijk wel allemaal.’ Ik barst weer in tranen uit. Ik wil niet dat ze ziek worden op mijn verjaardag.
‘Rustig maar, alles komt goed. Er zijn nu heel veel dokters die de mensen helpen. Liam, heb je alcohol gehad? Anders moet jij je nu direct gaan melden om je te laten helpen.’ Papa kijkt naar Liam.
‘Nee, maar Louis en Niall wel toch?’ Beteuterd knikt papa. Opnieuw ontstaan er tranen in mijn ogen.
‘Ja, zij zijn er het ergst aan toe hoorde ik.’

**

Harry pov

‘Papa nee! Ik wil met je mee!’ Huilt Ruth en steekt haar armen naar me uit.
‘Dat gaat niet liefje, echt niet. Over een paar minuten komt Liam, oké? Die gaat over een uurtje met je mee naar het ziekenhuis waar ik dan ook ben.’ Hevig schudt ze haar hoofd, maar ik negeer haar.
‘Papa!’ Schreeuwt ze. Ik hoor twee zachte kloppen op de deur en snel open ik hem. Liam staat gespannen te wachten en ik laat hem met een zwakke glimlach binnen.
‘Bedankt dat je kon komen. Ik moet nu echt gaan.’ Liam knikt begrijpend naar me en kijkt bezorgd naar Ruth.
‘Die draait wel weer bij. Laat haar maar een film kijken of zo.’ Ik geef Ruth nog een kus en loopt dan haastig de deur uit. Met een diepe zucht loop ik naar de leen auto en rijd naar de plek waar ik had afgesproken met modest en Lieke. Na 20 minuten kom ik al aan en loop naar binnen.

‘Sorry dat ik laat ben.’ Mompel ik en plof neer in de stoel.
‘Laten we maar gewoon beginnen.’ Begint de man en kijkt ons beiden aan.
‘Jullie moeten uit elkaar.’ Zegt hij dan en mijn ogen worden groot. Verbaasd kijk ik naar Lieke die met een grote glimlach naar achteren leunt. Alsof ze blij is.
‘Lieke heeft alles nep gedaan, zodat het echter leek.’ Tranen vormen zich in mijn ogen. Ik sta op van de stoel en loop de kamer uit, naar de heren toiletten. Ik wil Louis opbellen, maar ik realiseer me dat hij nog steeds in het ziekenhuis is. Hopeloos zoek ik naar Liam ’s nummer dat ik opbel. Ongeduldig wacht ik af tot hij opneemt.
‘Hee, Harry.’ Zegt hij vrolijk.
‘Ze heeft alles gefaket.’ Is het enige wat ik uit kan brengen. Misschien ook wel het enige wat ik verder nog kan doen.



-------


hee, nou ja sorry dat het zo lang heeft geduurd tot een nieuw hoofdstuk. Ik zit heel erg met verschillende dingen enz en daarom kan ik minder schrijven omdat ik er gewoon niet aan toe kom.

nu Zayn uit de band is, ben ik zeker weten ook van plan om het hier ook uit te schrappen. Ik haat hem niet (ik zou niet eens durven)...

Anyways, over een paar hoofdstukken is het dan eindelijk afgelopen en zal ik er een einde aan maken. Ik vind (al zeg ik het zelf) het einde best heftig, maar alles zal goed komen (denk ik). ik denk niet dat ik een vervolg moet maken, want ik heb totaal geen ideeën. als jullie nog meer verhalen van me willen lezen dan kijken jullie maar op mijn wattpas acc (XOopsHiLarryX) want daar staan nog 2 verhalen op.


xNanette


Reacties:


Nadja
Nadja zei op 3 april 2015 - 10:13:
Super meis !


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 3 april 2015 - 0:56:
Ah, ik heb echt zo'n hekel aan mezelf op dit moment. Bij het vorige hoofdstuk had ik gereageerd dat ik die volgende dag ideeën zou sturen. Het spijt me echt dat ik dat vergeten ben. Als ik je ergens mee kan helpen moet je het zeggen!

Ik had echt niet gedacht dat Lieke alles gefaked had... Dit is echt zielig voor Harry. Goed hoofdstuk! X


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 2 april 2015 - 18:27:
gevolgd
je schrijft zo mooiiiii!!
xx