Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen ιn schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Stand alone's » Chantal's SA (ChantiXAMX)

Stand alone's

2 april 2015 - 19:32

3830

1

366



Chantal's SA (ChantiXAMX)

Image and video hosting by TinyPic

,,Dat meen je toch niet serieus?!” ik kijk mijn ouders stomverbaasd aan. Ze willen dat ik met mijn broer Niall meega op tour, zodat ik even niks uit kan halen. Geen streken en dat soort dingen. Ik ben gewoon een badgirl, daar kan ik niets aan doen. Ik haal graag grappen uit bij mensen. Echt heel stom dat ze nu van me af willen.
,,Chantal, je haalt veel en veel te veel streken uit. Je moet ermee stoppen, daarom moet je mee met je broer. Het is dat of een kostschool.” Mijn mond valt open. Een kostschool?! Menen ze dat nou?
,,Maar ik moet toch gewoon naar school?”
,,Jij gaat nooit naar school, je haalt alleen maar streken uit en hebt slechte cijfers. Je moet je leven beteren.”
,,Een tour veranderd me niet. Ik blijf altijd zoals ik nu ben.”
,,Misschien niet. Je gaat mee, geen discussie.” Mijn vader kijkt me boos aan en ik zucht. Ik kan er niet tegenin gaan, dus moet ik wel.
,,Wil je niet met me op tour?” Niall kijkt me aan.
,,Natuurlijk wel, maar ik verander niet. Jullie verwachten allemaal dat ik hierna geen streken mee uithaal, maar dat doe ik toch wel.”
,,Ik verwacht er niks van. Ik zou het wel echt heel leuk vinden als je mee ging. Dan kan je de andere jongens ontmoeten en ook de jongens van 5 seconds of summer.”
,,Wie?”
,,5 seconds of summer. Dat is een band uit Australië, met als leden Ashton Irwin, Luke Hemmings, Calum Hood en Michael Clifford. Ze zijn ons voorprogramma. Ik weet zeker dat je de jongens heel aardig gaat vinden.”
,,Nou voor jou ga ik mee.” Ik kijk mijn ouders aan. ,,Maar ik verander niet!”
,,Ga je koffer maar inpakken dan, vanavond vertrekken jullie.” Niall en ik knikken allebei en lopen naar boven, naar onze kamers.

Zuchtend leg ik mijn koffer op mijn bed en denk aan straks als ik op tour ben. Wanneer zie ik de andere jongens? Wanneer zie ik die jongens uit Australië? Zouden die jongens een beetje leuk zijn? Zien ze er een beetje goed uit? Komen er nog meer zusjes mee of ben ik de enige? Ach ik zal het allemaal wel zien. Ik hoor Niall op de gang aan de telefoon, waarschijnlijk met één van de andere jongens. One Direction bestaat uit vijf man; Liam Payne, Harry Styles, Zayn Malik, Louis Tomlinson en mijn broer Niall. Volgens mij heeft Liam ook een zusje, ik weet alleen haar naam niet meer. Zou die ook mee gaan? Heeft Niall Liam nu aan de telefoon, met het bericht dat ze ook mee gaat? Want ik kan wel een vriendin gebruiken. Als we vriendinnen worden tenminste, dat wil ik wel zijn met haar, maar of zij vriendinnen wilt zijn met een badgirl? Geen idee. Ik pak wat setjes ondergoed en maak setjes van mijn kleding. Hoeveel moet ik eigenlijk meenemen? Heb ik tijd om te shoppen? Hmmm, zal ik Niall even roepen? Nee, ik vraag het zo wel. Ik stop mijn setjes die ik gemaakt heb in mijn koffer en dan word er op mijn deur geklopt.
,,Hé Chanti.” Niall kijkt me aan. ,,Lukt het een beetje?”
,,Ja, ik heb alles al bijna. Ben jij al klaar met pakken?”
,,Ja, we hebben ook tijd tussendoor om kleding te kopen, je hoeft niet je hele kledingkast mee te nemen. Maar dat was eigenlijk niet wat ik kwam doen.”
,,Wat kwam je dan wel doen?” vraag ik terwijl ik naar mijn kast toeloop, om nog wat spulletjes in mijn koffer te doen.
,,Ik dacht dat je het wel leuk vond om goed nieuws te horen.”
,,Ik hoef niet mee?” Ik kijk Niall aan, maar zie hem al zijn hoofd schudden.
,,Nee, het zusje van Liam gaat ook mee. Je bent dus niet het enige zusje die meegaat.”
,,Is dat zusje een beetje een leuk meisje?”
,,Dat zusje heet Nola en ze is heel leuk. Je moet haar wel even de kans geven om je te leren kennen.”
,,Wat bedoel je daar mee?”
,,Nou, zij is op zich niet al te zeker en jij wel. Ze is heel verlegen en durft niet heel goed af te stappen op iemand. Jij kan best brutaal zijn af en toe.”
,,En bedankt!”
,,Ik bedoel het niet lullig. Gewoon oppassen met wat je tegen haar zegt, ze heeft het niet makkelijk gehad vroeger.” Ik knik en Niall verlaat mijn kamer weer. Ik denk terug aan wat Niall zei. Ze heeft het niet makkelijk gehad? Wat is er gebeurd dan? Ach ja, ik zal haar ontmoeten en dan vriendinnen met haar worden. Ik pak nog een shirtje en daarna doe ik mijn koffer dicht. Ik ben klaar met pakken, maar of ik echt klaar ben voor die tour, moet ik nog maar zien. Zuchtend val ik op mijn bed en de muziek vult mijn oren.

Diezelfde avond hoor ik getoeter van buiten komen en ik kijk uit het raam. Ik zie een grote bus staan en dat betekend dus dat de andere jongens er zijn. Niall gaat meteen met zijn koffer naar buiten, terwijl ik er nog maar een beetje sta. Zayn, Harry en Liam komen naar mij toe.
,,Hi, jij bent zeker Chantal? Het zusje van Niall?” Liam kijkt vragend aan.
,,Ja, dat klopt. Ik moet mee.” Zeg ik iets wat zuchtend.
,,Wil je dan niet mee?” Harry kijkt iets wat bedroefd. Van Niall hoorde ik dat hij heel benieuwd was naar mij en dat hij heel graag wilde dat hij me kon ontmoeten.
,,Eigenlijk niet, maar ik heb geen keus. Nou zullen we gaan of blijven we hier staan?” Zayn pakt mijn koffer en stopt die bij de andere koffers. Ik geef mijn ouders nog even een knuffel, maar niet uit dank. Ik haat dit. Ik haat het om mee te gaan op tour, ik had veel liever thuis willen blijven. Ik loop achter Niall aan, de bus in. Louis zit achterin de bus te praten met een meisje. Zou dat Nola zijn? Liam gaat ook naast het meisje zitten en slaat zijn arm om haar heen, wat ze duidelijk niet leuk vind. Dan ziet ze mij en staat meteen op. Ze komt naar me toe en steekt haar hand uit.
,,Hi, ik ben Nola. Het zusje van Liam, wat leuk om je eindelijk te ontmoeten.” Heeft Niall gelogen? Ze lijkt me nou niet echt verlegen.
,,Eindelijk?”
,,Ja, Niall praat heel vaak over jou.”
,,Ben je vaker mee op tour?” Ik ga zitten en klop naast me op de bank, als teken dat ze naast me mag komen zitten.
,,Ik ga met elke tour mee.”
,,Vind je dat dan niet erg?”
,,Welnee, ik ben toch al klaar met school. Ik heb mijn diploma in mijn zak en in de tourbus of backstage kan ik mijn zang ook oefenen.”
,,Jij zingt ook?”
,,Ja, ik heb een keer gezongen met Michael Clifford van 5 seconds of summer. Nou geloof mij, die jongens hebben talent en ze zien er ook niet verkeerd uit. Michael zal goed bij je passen.”
,,Vind je?” Ze knikt en ik zie dat Niall haar even een dodelijke blik geeft. Zegt hij over mij dat ik normaal moet doen tegen haar. Doe ik dat, doet hij dat niet. Wat is nou het probleem? Nola mag toch wel zeggen dat Michael knap is? Dat hij mijn type wel eens kan zijn? Nola schrikt van zijn blik en houdt meteen haar mond. En bedankt Niall! Had ik net een leuk gesprek met Nola, moet jij het weer verpesten.

,,We zijn er!” roept Zayn en sprint gelijk naar de chauffeur toe.
,,Waar zijn we?”
,,Bij het stadion waar we optreden vanavond.” Zegt Liam.
,,Ontmoeten we hier de jongens van 5 seconds of summer?”
,,Ja, als het goed is zijn ze er al.” Harry kijkt naar buiten en knikt. ,,Ze zijn er Niall.” Hij knikt en de chauffeur opent de deur.
,,Gaat het wel met je?” Nola kijkt me aan.
,,Waarom vraag je dat?”
,,Nou, je zat er net nou niet echt bij alsof je er echt zin in hebt. Het is echt vee lol hoor, backstage.”
,,Dit is mijn eerste tour, dus ik kijk eerst even de kat uit de boom als je me begrijpt. Jij hebt ervaring, ik nog niet.”
,,Geen zorgen, iedereen is hartstikke aardig. Ik weet zeker dat jij de jongens van 5 seconds of summer net zo leuk gaat vinden als ik ze vind. Ze zijn hartstikke aardig.” Nola loopt naar buiten en omhelst de jongens. Meteen krijg ik acht ogen op me gericht als ik na haar de bus uit kom. De jongens komen meteen naar me toe.
,,Een nieuw gezicht.”
,,Ash, dat is Chantal. Het zusje van Niall.” Zegt Louis tegen de jongen.
,,Hi, ik ben Ashton.” Hij schudt mijn hand en wijst dan één voor één de andere jongens aan. ,,Dat zijn Calum, Luke en Michael.” Bij Michael blijft mijn blik even hangen. Nola had gelijk. Hij ziet er echt niet verkeerd uit en hij is meer mijn type dan Calum, Ashton of Luke, al ziet Luke er ook niet verkeerd uit.
,,Hi.” Zeg ik en weet niet wat ik nog meer moet zeggen.
,,Misschien kunnen we vanavond wel wat leuks doen met z'n allen.” Zegt Niall en de rest stemt in, behalve ik.
,,Ik heb daar geen zin in hoor.” Zeg ik. Nola kijkt me verbaasd aan.
,,Wil je dan geen plezier? We kunnen gratis naar een pretpark, we kunnen overal gratis in.”
,,Dat is wel leuk, maar dat is toch meer iets voor de jongens. Zij zijn de gene die beroemd zijn, wij zijn dat niet.”
,,Jullie mogen alles meemaken. Wat van ons is, is ook van jullie.” Zegt Liam terwijl hij zijn zusje vasthoudt.
,,Ah, kom op. Anders ben ik het enige meisje, niet dat ik dat erg vind met al deze leuke jongens om me heen, maar ik heb liever een vriendin bij me.” Vriendin? Beschouwd ze me nu al als haar vriendin? Het is niet dat ik haar niet mag, maar ik ken haar net.
,,Ik weet het niet hoor.”
,,Ah alsjeblieft!” Niall kijkt me smekend en met puppyogen aan. Dat zijn de liefste smeekogen die ik ooit heb gezien. Hoe kan ik daar nou nee tegen zeggen?
,,Nou, oké dan.” Iedereen juicht en zodra we allemaal onze koffers hebben, gaan we het stadion in. Na het concert gaan we pas naar ons hotel en zo lang kunnen we onze koffers hier laten. Oké, eerst hebben de jongens het concert. Dat begint nu. Nola en ik blijven backstage.

Ik begin te gapen. We zitten weer in de tourbus en gaan naar ons hotel. Ik heb me vergist in Nola. Ze is een hartstikke lieve meid en ik weet zeker dat wij de beste vriendinnen gaan worden. Ik heb het echt naar mijn zin gehad met haar. We gingen in elke achtbaan en hebben alleen maar gelachen. Michael zit naast me en mijn hoofd is tegen zijn schouder aan. Hij vind het blijkbaar helemaal niet erg. Nola is al in slaap gevallen, tegen de schouder van Zayn. Ik weet zeker dat zij hem helemaal het einde vind, maar dat ze het niet durft te zeggen.
,,Chantal?” Ik kijk op, in de ogen van Michael en zie nu pas hoe mooi zijn ogen eigenlijk zijn. Even slik ik.
,,Ja?”
,,Zou je met mij door de stad willen lopen morgen?” Ik zie dat Niall naar ons kijkt en ik heb zin om hem een beetje te pesten. Hij vind namelijk nooit een jongen goed genoeg voor mij en ik wil dit keer zelf kiezen. Ik kies altijd zelf hoor, maar ik wil Michael ook een kans geven.
,,Ja, dat wil ik wel. Dan kan ik jou ook een beetje beter leren kennen en jij mij.” Michael knikt en ik merk dat mijn ogen zwaarder beginnen te worden. Ik kan me er niet tegen verzetten en zak langzaam weg. Mijn hoofd nog steeds tegen de schouder van Michael.

Huh, waar ben ik? Ik open mijn ogen en het felle licht van de zon schijnt in mijn ogen. Oké, het is dus de volgende ochtend. Maar waar ben ik? Dan zie ik het opeens. Onze hotelkamer. Nola ligt in het bed naast me en die word ook net wakker.
,,Goedemorgen.” Ze kijkt me aan en rekt zich even uit.
,,Goedemorgen, hoe zijn we hier eigenlijk gekomen?” Nola haalt haar schouders op. Ik denk dat Zayn en Michael ons naar onze kamer heeft gebracht. Dan schrik ik even en kijk wat ik aan heb. Pfieuw, nog steeds mijn kleren van gisteren. Zayn en Michael hebben ons niet uitgekleed en in onze pyjama gehezen.
,,Geen zorgen, ik heb ook nog mijn kleren aan van gisteren.” Zegt Nola en stapt uit bed.
,,Ik denk dat Zayn en Michael ons naar bed hebben gebracht.” Ik volg haar voorbeeld en stap ook uit bed. Je kan je dag beter fris en fruitig beginnen, ook al ga ik zo toch echt douchen en omkleden.
,,Dat zou kunnen, het maakt me niet uit. Ik heb nu trek, ga je mee naar beneden om samen wat te gaan eten? Misschien zijn de andere jongens er ook al.” Ik knik en loop met Nola mee. We hoeven ons niet om te kleden, aangezien we nog in de kleren van gisteren rondlopen. We komen op de hal en lopen de trap af, naar de ontbijtzaal en zoals Nola al dacht zitten de jongens al aan een tafel en wenken naar ons. We gaan naar ze toe en gaan zitten. Nola en ik naast elkaar, naast Nola zit Zayn en naast mij Michael.
,,Goedemorgen.” Hoor ik Michael zeggen en kijk hem aan.
,,Hi. Heb je al bedacht wat we gaan doen?”
,,Eerst wat drinken bij Starbucks en daarna gewoon de stad in of naar het park, wat jij wilt.”
,,Oké, prima.” Ik pak een croissantje van de tafel en Nola volgt mijn voorbeeld. Even schieten we allebei in de lach, waar de jongens niks van snappen. Misschien ga ik deze tour toch wel leuk vinden. Ik kan het goed met alle jongens vinden en heel goed met Nola. Dit komt goed, denk ik terwijl ik een hap neem van mijn croissantje.

De tijd is aangebroken, mijn date met Michael. Nou ja, date? Het is gewoon een gezellig dagje uit, ik met hem eerst beter leren kennen voordat het echt een date is. Maar is elk afspraakje geen date als je alleen maar met z'n tweeën bent? Chantal, hou op! Heb gewoon plezier en geniet van het moment. Ik ben weer veel te veel aan het nadenken, ik moet het gewoon over me heen laten komen. Nola heeft me geholpen met mijn outfit en ze ziet er zelf ook niet verkeerd uit in haar outfit. Nola heeft dus nu ook een soort date met Zayn. Ik wist wel dat ze elkaar leuk vonden, dat zag ik namelijk al toen ik de tourbus inkwam.
,,Ben je er klaar voor?” Nola kijkt me aan nadat ze klaar is met mijn haar te doen en mijn make-up. Nola wilde zo graag mijn haar doen en mijn make-up dat ik haar dat heb laten doen. Ik knik en ze houdt een spiegel achter mijn haren en een spiegel voor mijn haren, zodat ik de achterkant kan zien. Het ziet er echt heel mooi uit, ik wist niet dat mijn haren zo mooi gedaan kon worden. Nola heeft echt talent. Ik geef mijn mobiel aan haar.
,,Wil je een foto maken van mijn haar?” Even kijkt ze me raar aan, maar knikt dan. Nadat ze een foto gemaakt heeft, geeft ze mij mijn mobiel weer terug. Ik bekijk de foto van mijn haren. Echt knap hoe Nola dat gedaan heeft en ik vind het echt heel cool. Hopelijk vind Michael het ook mooi en mijn outfit ook. ,,En jij? Ben jij er ook klaar voor?” Nola knikt ook en samen lopen we de gang op naar Michael en Zayn.

Michael kan zijn ogen niet van me afhouden als we samen door de stad lopen. Zayn en Nola zijn ergens anders heen met z'n tweeën. Ik vind het echt heel gezellig met Michael en volgens mij begin ik wel wat te voelen, maar ik heb er geen ervaring mee dus ik weet niet wat dit voor gevoel is.
,,Liam vertelde al dat je heel leuk was, maar hij heeft gelogen.” Ik kijk hem aan. Ben ik niet leuk dan? ,,Jij bent leuker dan leuk. Ik heb het nu al naar mijn zin met je en we zijn net begonnen.” Ahw, dat is zo lief gezegd.
,,Dank je wel. Ik ben best wel zenuwachtig.”
,,Waarom?”
,,Nou, ik ben nog nooit echt op date geweest, normaal gesproken haal ik alleen maar streken uit. Ik moest mee en me gedragen.”
,,Af en toe een streek kan toch wel. Vind ik niet erg, doe ik ook altijd. De andere jongens vinden dat heel irritant, maar ik blijf het doen. Chantal, je moet je niet anders voordoen dan je bent.”
,,Hoe weet jij nou hoe ik ben?”
,,Nou uhm...mij lijk je gewoon super leuk en ik wil niet dat jij je anders voor gaat doen, omdat ik nu met je loop.”
,,Ik doe me niet anders voor. Nola heeft me haren gedaan en mijn outfit bij elkaar gezocht, daar ben ik niet zo heel goed in namelijk.”
,,Dat maakt me echt niet uit. Je ziet er goed uit.”
,,Dank je wel.” We lopen de Starbucks binnen en gaan zitten. Michael loopt naar de balie en besteld twee koffie, als ik hem de koffie heb gezegd die ik wil. Hij is echt lief en ik voel me gevleid. Het lijkt wel alsof hij me echt leuk vind.
,,Dus,” begint Michael als hij tegenover me komt zitten. ,,vertel eens wat meer over jezelf.”
,,Waar moet ik beginnen? Ik ben Chantal Horan, het zusje van Niall. Ik ben een echte badgirl en doe wat ik wil. Ik hou van streken uithalen en ik heb de beste broer, ook al kan hij soms overal mee bemoeien.”
,,Zo zijn broers, ik denk dat als ik je broer was dat ik dan ook zo zou zijn.”
,,Jij bent mijn broer niet, gelukkig.”
,,Gelukkig niet? Wil je me niet als broer?”
,,Natuurlijk wel, maar ik heb je liever als iemand anders.”
,,Iemand anders?”
,,Ach laat maar.”
,,Nee.” Michael pakt mijn hand en nu gaan er tintelingen door mijn lichaam. Komt dat door Michael? Opeens voel ik mij roder worden. Oké, wat gebeurd er met me? Ik haal mijn hand uit zijn hand en kijk weg.
,,Zullen we het ergens anders over hebben?” Michael glimlacht even en neemt heel sexy een slok van zijn koffie.

Ik ben echt super blij. Michael en ik zijn al een stuk of tien keer met elkaar uit geweest en ik heb gevoelens voor hem gekregen. Echte gevoelens, ik ben smoorverliefd op hem. Nu zijn we onderweg naar het hotel en Michael heeft de hele weg al mijn hand vast. De vlinders vliegen als een gek in mijn buik rond en mijn hart bonst in mijn keel.
,,We zijn er.” Michael stopt voor mijn kamerdeur. We zijn net terug van een avond stappen. We zijn niet dronken, gelukkig maar. Ik weet precies wat ik wil en wat ik ga doen. Ik kijk hem verliefd aan en leg gretig mijn lippen op die van hem. Hij raakt me aan op elke plek die hij kan vinden en duwt me tegen de muur. Hij kust me in mijn nek en heel eventjes moet ik kreunen. Ik stop hem en trek hem mijn kamer in. Hij sluit de deur achter zich en ik trek hem naar het bed toe, waarna ik mijn shirt uittrek. Hij kijkt me lachend aan en duwt me op het bed. Het duurt niet lang of hij heeft me helemaal uitgekleed en ik vind het helemaal niet erg. Ik trek ook zijn kleren uit en leg mijn hand op de bobbel in zijn onderbroek. Hij kreunt en ik zie dat hij me nu nog meer wilt. Hij streelt me overal en ik begin steeds geiler te worden. Ik wil hem zo erg. Ik wil hem nu en anders nooit. Ik begin hem ook overal te strelen en ook hij word steeds geiler. Ik trek nu zijn onderbroek ook uit.
,,Neem me alsjeblieft Michael.”
,,Weet je het zeker?” Ik knik. ,,Maar ik heb geen condoom.” Zegt hij en stopt. Ik trek hem terug.
,,Michael alsjeblieft, ik smeek het je.”
,,Maar ik wil je niet zwanger maken.”
,,Dat gebeurd niet, ik gebruik de pil. Één keer is niet erg.”
,,Dat gaat Niall nooit goed vinden.”
,,Het boeit me niet wat Niall vind of alle anderen. Ik wil jou, niemand anders. Alsjeblieft Michael.” Dan knikt hij en streelt me nog even, omdat ik wel goed nat moet zijn. Daarna gaat hij passievol bij me naar binnen en genieten van elkaar. Ik kan geen genoeg van hem krijgen, hij is zo sexy!

De volgende dag heeft Michael met de andere jongens nog één concert. Ik ben blij dat ik mee gegaan ben op tour en gisteravond met Michael was geweldig. Ik heb er helemaal geen spijt van en ik zou het zo weer doen. Ik heb het Niall nog niet verteld, maar dat doe ik als ik eraan toe ben. Hij zal het niet leuk vinden, maar hij moet het accepteren. Ik begin hard te klappen als ze opkomen en geef een handkus naar hem.
,,Voordat we beginnen wilt Michael wat zeggen.” Luke duwt Michael naar voren.
,,Uhm...ja, hoe moet ik beginnen.” Waarom is hij zo zenuwachtig? ,,Ik wil alle fans even eerlijk zeggen dat ik verliefd ben op een prachtig meisje. Ik wil haar nu niet meer kwijt en daarom wil ik haar even naar voren roepen.” Michael kijkt het publiek in en als hij mij gevonden heeft, kijkt hij me met een verliefde blik aan. ,,Chantal, kan je heel even hier komen?” Ik schudt mijn hoofd. Ik op dat podium?! Echt niet! Ik blijf stijf staan, maar Niall en Zayn trekken me mee richting het podium.
,,Nee, ik wil niet. Ik wil...” Ze duwen me het podium op richting Michael. Ik voel alle blikken op me gericht en ik word zenuwachtig. Ik hou er niet van om in het middelpunt te staan. Waarom doet Michael me dit aan?
,,Chantal,” Michael pakt mijn handen en ik hoor het publiek 'ahw' roepen. ,,Zou je mij de gelukkigste jongen op aarde maken door mijn vriendin te worden? Ik hou enorm veel van je en ik wil je voor altijd bij me hebben.” Zijn woorden doen me blozen en ik knik hard. Hij glimlacht en legt daarna zijn lippen op die van mij. Ik kan niet gelukkiger zijn dan dat ik nu ben. Ik heb Michael als mijn vriendje en ik ben blij dat ik toch mee ben gegaan met Niall op tour. Nola heeft verkering met Zayn en ik met Michael, hoe gaaf is dat? Ook zijn Nola en ik beste vriendinnen geworden. Dus om de beste tijd even op een rijtje te zetten. Ik heb de leukste tour sinds tijden, ik heb eindelijk een beste vriendin en ik heb een fantastisch vriendje!


Reacties:


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 2 april 2015 - 19:43:
O MY GOSH!!!!!!!!!!!!
WAAROM DIE JE ME DIT AAN?!?
IK BEN NU FUCKING AAN HET FANGIRLEN EN SHIT
EN'
EN
EN
IK BEN GEWOON DOOD OKAY!!!!!!!
DITY IS ZO GEWELDIG!!!!
I LOVE IT SO FREAKING MUCH!!!!!!
THANK YOU SO MUCH BABE!!
XXX