Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Once Upon A Time | END » Hoofdstuk 9

Once Upon A Time | END

11 april 2015 - 13:31

1100

4

349



Hoofdstuk 9

Skylinn Chesterfield

“Je bent zo mooi, Skylinn.” Liams handen strijken over mijn zijen. Volgens mij kleuren mijn wangen knalrood. “Kom op Liam,” zucht Zayn op een geïrriteerde toon. “Sorry, maar je hebt toch wel een beauty meegenomen. Je weet toch dat ik zoiets toch niet kan laten.” Liam glimlacht naar me en strijkt over mijn wang. “Wat dacht je van een rondleiding in mijn kasteel, liefje?”
“Lijkt me leuk.” Expres steek ik mijn tong uit naar Zayn. Hij rolt zijn ogen en heeft niks meer te beslissen. Liam pakt mijn hand vast en begint te lopen. “Ah, ik moet naar de wc. Liam, ik ga even naar het toilet en vertrouw erop dat je niet gaat verkrachten of betasten. Of allebei.” Ik schrik van Zayns opmerking, hoezo betasten en verkrachten of allebei?! Nonchalant zet ik een stapje naar achter. “Grapje, Sky. Natuurlijk doet hij dat niet.” Zayn stuurt een strenge blik naar Liam die onschuldig fluit. Als Zayn erbij is kan ik het hopelijk wel vertrouwen. Hij draait zich om en loopt uit ons zicht. Meteen duwt Liam me een kamer in maar vergeet de deur te sluiten. “Wat krijgen we nu we-“ ik kan mijn zin niet afmaken omdat Liam zijn lippen al op de mijne heeft geduwd. Eigenlijk wil ik dit niet eens… Tot mijn grote opluchting trekt iemand hem terug. “Verdomme, Liam!” Zayn slaat Liam tegen zijn hoofd. “We komen hier alleen maar om een plan te hebben voor het verslaan van Nadine.” Legt hij uit.. Liam fronst zijn wenkbrauwen. “Had dat eerder gezegd, ik dacht dat je gewoon een cadeautje had meegenomen.” Okay, dus hij ziet me als een cadeautje. Moet ik dit beschouwen als een belediging of een compliment? “Ga zitten,” Liam wijst naar de stoelen die in de kamer staan. We nemen plaats en wachten totdat Liam zelf ook gaat zitten. Wanneer hij dat doet begint hij te praten. “Nadine woont in Nialls kasteel, die bewaakt wordt door de betoverde bewakers. Die gaan gewoon door een paar steken met een mes of schot van een pijl en boog dood. Nadine daarin tegen kan je niet zomaar neersteken, jammer genoeg. Zou je haar willen vermoorden, dan heb je een mirabel nodig. Die heb ik hier niet liggen. Daarvoor zal je een aantal dingen nodig hebben,” hij legt een hand tegen zijn kin. “Als eerst heb je een zilveren tak nodig. Die kan je vinden in een bos, maar let op de Sirene. De tak hangt boven het water dus val er niet in. Als je de tak hebt kan je doorgaan naar het volgende onderdeel: de ogersoog. Makkelijker kan het niet toch? Het enige wat je hoeft te doen is een oger te wekken en vervolgens zijn oog eruit snijden. Vervolgens heb je één blaadje van de perpunades nodig. En als allerlaatste heb je een stukje van een faun zijn vacht, een paar haartjes maar.” Verbaasd frons ik mijn wenkbrauwen. Meneer denkt dat dit even doe. “En dat moet ik dan allemaal alleen gaan doen o-“
“Chantal gaat met je mee. Chantal?!” Roept Liam. Diep zuchtend slentert een meisje naar binnen. “Dit is Chantal, mijn nichtje.” Het meisje genaamd Chantal zwaait niet al te blij naar ons. Waarschijnlijk is ze net zo oud als ik ben. “Hey.” Zegt ze kortaf. Haar ogen rollen naar Liam. “Je gaat met ze mee, okay? Skylinn, hier, wil Nadine gaan verslaan en ons alle redden.” Legt hij uit. Chantals ogen worden groot en beginnen te glimmen. “I’m in!” Meteen laat ze wat skills zien om indruk te maken. Ik glimlach naar haar. Gelukkig voel ik me al een stuk veiliger.

“Dus dit is jullie woonplaats?” Chantal draait een rondje in het door Zayn gebouwde hutje. “Jazeker. Heb ik gebouwd.” Natuurlijk, Zayn wil weer aandacht. “Denk je dat ik niet weet dat je een tovenaar bent?” Grinnikt het meisje. “Ha!” Iedereen schrikt van mijn uit het niets gekomen opmerking. “Ach ja, het wordt al laat. Ik heb bedden genoeg.” En nu is Zayn opeens de vader. Maar hij liegt niet, er staan zo’n zes bedden in deze kleine ruimte. “Hoeveel mensen dacht jij dat er hier kwamen? Dertig?” Grap ik, alleen kan hij er jammer genoeg niet om lachen. Het antwoord is een seintje dat ik naar bed moet. “Oké, papa.” Uitgeput laat ik me zakken op het bed. Chantal en Zayn doen hetzelfde. “Dude! Je bent een tovenaar, je kan de fijnste en comfortabelste bedden van de wereld toveren, tover je deze mislukte bedden.” Klaag ik. Deze keer is Zayn te moe om in discussie te gaan. Of ja, dat dacht ik. “Hou je mond en ga gewoon slapen. Als je zo graag wil kan ik je ook gewoon op de grond laten slapen! Jij klaagt en klaagt en zeurt en klaagt verdomme de hele dag! Weet je hoe moe ik ervan word?!” Voordat ik het door heb kom ik met mijn lichaam terecht op de harde vloer. “Vieze…. Argh!” Gil ik.
“Jongens!” Roept Chantal erdoorheen. “Ik probeer te slapen, oké?”
Boos sta ik op en loop naar buiten. Zayn heeft ons klote hutje vlak naast het Bos des Doods getoverd. Want zelf maken kan hij niet. “Niall?” Vraag ik voorzichtig. Er is niets in het bos te zien. Het is doodstil. “Niall?” Opeens hoor ik voetstappen. Geschrokken draai ik om. Het is Zayn maar. Zuchtend draai ik mezelf weer naar het bos. “Sky…” Met rollende ogen draai ik me om naar Zayn. Dat ik niet misselijk word van al dat gedraai. “Sorry voor wat ik net zei. Het floepte er gewoon uit omdat…”
“Omdat het de waarheid is.” Maak ik zijn zin af. Tovenaartje schudt zijn hoofd. “Het was niet de bedoeling om je te kwetsen. Ik ben gewoon moe, ooit gehoord van een avondhumeur?”
Ik lach om zijn grap. “Ik meen het hoor!” Roept hij nep beledigd. Speels geef ik hem een duwtje tegen zijn gespierde arm. Opeens is zijn kaaklijn scherper dan ooit, en zijn ogen bruiner dan dat ze waren geweest. Opeens zie ik al het mooie in hem wat me verleid. “Zayn, wat doe je?” Giechel ik. “Hoezo?” Vraagt hij. Ik schud mijn hoofd en alles verdwijnt. Wat vreemd. “Maar… Vind je me echt geen zeurwijf?”
“Natuurlijk niet! Je bent lief, leuk, knap en mooi. Als ik Niall was had ik er alles aan gedaan om jou voor mezelf te hebben.”
Zoveel complimenten in één zin, uit Zayns mond… Langzaam brengen we onze hoofden bij elkaar totdat onze lippen elkaar raken. Ik sla mijn armen om zijn nek, en hij zijn armen om mijn middel. Hij duwt me dichter tegen zich aan waardoor er warmte ontstaat.
“Zayn? Sk-Skylinn?”


Reacties:


Madeliefjuhh
Madeliefjuhh zei op 13 april 2015 - 19:24:
Ik dacht dat ik al had gereageerd... ? Dan is dit hem (:
x


Nadja
Nadja zei op 12 april 2015 - 20:01:
Oehlalalala Liam in the beginning i love him


LindjeX1DX
LindjeX1DX zei op 12 april 2015 - 17:08:
Ik wil weten wie dat laatste zegt, dat is Niall of Chantal, hmmm

Snel verder! X


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 11 april 2015 - 16:48:
I'M IN THE HOUSE BITCHES
THANK YOU SO MUCH!!!
En waarom een cliffhanger
IK HAAT DAT ZO
NU MOETEN WE EEN WEEK WACHTEN OM TE WETEN WAT ER NOG MEER GAAT GEBEUREN
Dit is zo'n geweldig verhaal!!
XX