Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 5 Seconds Of Summer » YouTube Girls » ♫00

YouTube Girls

16 april 2015 - 20:13

223

7

404



♫00

Image and video hosting by TinyPic

Voorzichtig stapte de vier meiden de kamer in. Geen idee waarom ze hier waren. Want kom op je zit in de klas, wordt je opeens opgehaald door de directeur van de school en moet je met een of andere auto mee. Natuurlijk denk je eerst wat je nu hebt kunnen doen waardoor de directeur speciaal voorjou komt. En dan herinner je iets over je YouTube kanaal. Ja je zit er al een tijdje niet op doordat je het te druk hebt met school, en je hebt toch niet echt mensen die het kijken op de net tien na.
De deur ging langzaam open en vier jongens stapte de ruimte in. O my god!



Als je me toen had verteld dat dit zou gebeuren zou ik je hebben uitgelachen. Want kom op ik was maar een nobody, blij met de mensen die ik had en nu. Kijk me nu!







-------------
Hier de proloog!
Laat me weten wat je er van vind
Ow en een vraagje, moet ik een postingsdag doen voor dit verhaal? Ik kan niet altijd beloven dat er dan ook echt een hoofdstuk is maarja, zeg maar een dag en dan kijk ik nog of ik een postingsdag doe, licht ook aan wat jullie vinden. ja of nee voor een postingdag. Ik zeg alvast op woensdag gaat er geen postingsdag komen dan ben ik werken dusja.
Reageren=Melding
Geen Reactie=Geen Melding
XX


Reacties:

1 2

1Dfrancisca
1Dfrancisca zei op 21 april 2015 - 16:26:
ik was helemaal hier vergeten te commenten als dat een woord is echt heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel erg leuk echt geweldig omg ik heb er geen woorden voor het is geChantiXAMX ik ben een echte ChantiXAMXer goede naam voor je fans he


LindjeX1DX
LindjeX1DX zei op 18 april 2015 - 0:08:
Klinkt goed!

Doe maar dinsdag of donderdag x


Madeliefjuhh
Madeliefjuhh zei op 17 april 2015 - 16:47:
Postingdag maakt mij niet uit. x


MelintjeX1DX
MelintjeX1DX zei op 16 april 2015 - 22:23:
Ja en het liefst dinsdag xx


Anne
Anne zei op 16 april 2015 - 21:18:
Er zijn zo weinig jongeren die doorbreken via YouTube, maar af en toe gebeurd het (Kijk maar naar Justin (Bieber), Tyler Ward, Esmee Denters en Megan Nicole).
Het is leuk dat deze meiden, door zijn gebroken en nu dus 5 seconds of summer mogen ontmoeten.
En het leukste is natuurlijk dat de meiden allemaal vallen voor één van de jongens, aangezien dat altijd gebeurd in Fanfics.

Postingdag? Uhm, geen idee....Post jij maar wanneer jij tijd hebt, het is jou verhaal en ik ben maar een trouwe lezer, die 's avonds niks anders te doen heb

(P.s: Morgen komt er weer hoofdstuk van Bullied and hurt, ssstttt niet doorvertellen! )


XOXO