Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » A Trip For Seven ~ Louis Tomlinson [Afgerond] » >H37<

A Trip For Seven ~ Louis Tomlinson [Afgerond]

23 april 2015 - 23:29

1236

7

382



>H37<

Image and video hosting by TinyPic

Lina

Ik kijk op en zie een meisje tegenover me staan, in de spiegel. Ze heeft blonde haren, met een vervaagde blauwe dipdye. Met een golvend effect erin verwerkt. Haar blauwe ogen glinsteren door het licht en komen groot over door de driedubbel lagen mascara. De bruine oogschaduw, heel licht aangebracht, maakt het af. Haar lippen gedekt met een laagje lichtroze lipstick, met een extra laagje glans lipgloss. Haar lichaam versierd met een mooie witte jurk. Een strapless jurk, met lichtroze linten onder de borsten die naar haar rug toe loopt. In het middelpunt van de borsten, waar de linten bij elkaar komen, een mooie diamanten broche. Voor de rest loopt hij, niet strak maar ook niet te los, naar beneden af, tot de grond. Maar hier en daar wat diamanten versierseltjes. Met onder haar jurk, een paar witte pumps met diamantjes. Met achterop de hak, een strikjes met hier en daar wat kleine diamantjes. Maar die zijn niet zichtbaar, maar voor haar gevoel, horen ze er helemaal bij. Daarbij heeft ze nog een mooie zilveren ring om, met een grote diamant, die ze heeft gekregen voor haar verloving met haar liefde van haar leven. Ze knippert een keer en beseft dat ze het echt is.
Dit ben ik, Lina Ariana Walker. Toekomstige vrouw van Louis William Tomlinson. Oftewel, de toekomstige Lina Ariana Walker – Tomlinson. Wat klinkt dat als muziek in mijn oren. Ik hoor de deur open gaan en daar staat nog een prachtig meisje. Ze draagt een witte, korte jurk en haar zwarte haren vallen zo goed op. Ze komt op haar witte pumps, met kant, aangelopen. Ze stopt een meter voor me en kijkt me aan. Ze kikt me van top tot teen aan en krijgt tranen in haar ogen. Ze glimlacht naar me en ik draai een rondje voor mijn beste vriendin.
Dat is Skyler Victoria Jackson. De vriendin van Liam James Payne. Niet verloofd, maar ik weet dat het eraan zit te komen, geloof me. Ze komt naar me toe en omhelst me. Daarna horen we een klop op de deur en ik kijk om. Mijn moeder en mijn zusje Perrie staan in de deuropening. Mijn moeder krijgt ook tranen in haar ogen en omhelst me. Perrie kijkt me met grote ogen aan en ik verlaag me tot haar niveau. ,,Wauw, Lina, wat zie je er mooi uit!'' Ik glimlach en omhels haar. Daarna komen Perrie, Perrie Edwards, en Roseline nog binnen. Skyler kijkt me aan met opgetrokken wenkbrauwen. Ik ken die blik. Ik wijs naar het bureau en ze pakt mijn sluier. Ik ga recht voor de spiegel staan, maar wel zo dat iedereen me kan zien. Skyler pakt de sluier en komt achter me staan. Voorzichtig legt ze hem op mijn hoofd en klemt hem vast achter mijn knot. Ze gaat met haar handen langs het stof tot het einde en laat hem daarna op mijn rug vallen. De kriebels, maar ook de zenuwen, komen opeens naar boven zodra ik denk aan wat er dadelijk gaat gebeuren. Eindelijk is het zover. Ik ga gewoon trouwen. Met de liefde van mijn leven. Met Louis. Mijn moeder kijkt op haar horloge en kijkt daarna mij aan. ,,Het is tijd, lieverd.'' Ik knik en kijk nog één keer naar mezelf in de spiegel. Ik knik en met z'n allen lopen we naar de hal. Ergens in het midden van onze route gaat iedereen, die net bij mij in de kamer stonden, een deur in richting de trouwzaal. Waar het publiek zit, en Louis bij het altaar staat. Ik loop in mijn eentje door, tot ik bij de hal aankom. Daar staat mijn vader op me te wachten. Hij kijkt me met stralende ogen aan. Ik weet dat mijn vader en ik het moeilijk hebben gehad, maar hé, het is nog steeds mijn vader en hij mag me naar het altaar brengen. Hij steekt zijn arm naar me uit, waarin ik mijn arm steek. ,,Lina, voordat je naar binnen gaat, wil ik nog iets tegen je zeggen. Ten eerste, je ziet er prachtig uit. En ten tweede, ik weet dat we het moeilijk hebben gehad. Maar toch wil ik je al het geluk van de wereld wensen. Dit is een grote stap voor mij, om mijn kleine meisje weg te geven aan een jongen. Maar ik vertrouw hem erop dat hij je niks kwaad doet. Je bent en blijft mijn kleine meid en ik hou van je.'' Ik glimlach en hij plaatst een kus op mijn voorhoofd.
,,Dankjewel pap. Ik hou ook van jou.'' de deuren worden opengedaan door twee portiers en het publiek gaat meteen staan zodra ze me zien. Ze kijken me aan maar mijn ogen zijn alleen gericht op Louis en op het altaar. Ik mocht drie bruidsmeisjes kiezen.
1. Skyler
2. Roseline
3. Perrie

En mijn kleine zusje Perrie, is de ringendrager. En Louis heeft 3 bruidsjonkers gekozen.
1. Harry
2. Liam
3. Niall

Aangezien zijn familie in de zaal zit, en de mijne ook zijn het gewoon vrienden die we hebben gekozen. Louis kijkt me met tranende ogen aan en slaat zijn handen voor zijn mond. Ik glimlach lichtjes.
Mijn vader en ik zijn aangekomen bij het altaar en hij geeft me nog een kus op mijn voorhoofd en loopt dan terug naar zijn zitplaats. Ik ga tegenover Louis staan en glimlach naar hem. Hij glimlacht terug en pakt mijn handen.
,,Jullie zijn voor mij, ambtenaar van de burgerlijke stand verschenen, om aan ons allen te verklaren dat je bereid bent je aan de wettelijke verplichtingen te houden. Ik verzoek de aanstaande echtgenoten elkaar de rechterhand te geven en mijn vraag te beantwoorden. Louis William Tomlinson, beloof jij hierbij Lina Ariana Walker lief te hebben in voor en tegenspoed, bij ziekte en gezondheid? In rijkdom en armoede? Tot de dood jullie scheidt? Wat is hierop uw antwoord?”
,,Ja, ik wil,'' antwoord Louis.
,,Lina Ariana Walker, beloof jij hierbij Louis William Tomlinson lief te hebben in voor en tegenspoed, bij ziekte en gezondheid? In rijkdom en armoede? Tot de dood jullie scheidt? Wat is hierop uw antwoord?”
,,Ja, ik wil.''
,,Als ambtenaar van de burgerlijke stand van de stad Londen verklaar ik, dat Lina en Louis vanaf dit moment door de echt aan elkaar verbonden zijn.” Ik kijk Perrie aan en sein naar haar dat ze mag komen. Ze pakt het kussentje en komt naar ons toe. Louis pakt een ring en schuift hem om mijn rechter ringvinger.
,,Ik geef je deze ring, als teken van mijn liefde en trouw voor jou. En omdat ik voor altijd bij je wil horen!” Ik glimlach en pak dan de andere ring, die ik om de rechter ringvinger van Louis schuif.
,,Ik geef je deze ring, als teken van mijn liefde en trouw voor jou. En omdat ik voor altijd bij je wil horen!” Louis glimlacht.
,,Dan verklaar ik jullie nu officieel als man en vrouw. U mag de bruid kussen.” Louis haalt de sluier weg en kijkt me liefdevol aan. Daarna legt hij passievol zijn lippen op die van mij. Iedereen klapt en juicht. Ik trek me langzaam terug en omhels Louis. Zodra hij zich terug trekt kijk hij me aan.
,,Ik hou van je, Lina.''
,,Ik ook van jou, Louis.'' Daarna geeft hij me nog 1 kus en samen lopen we het altaar af. Richting het diner en het eindfeest!

__________
Sow, dit was het laatste hoofdstuk! Hierna nog een epiloog en dan is het verhaal af.
Wat vonden jullie ervan?
Laat het me weten =)

Loveyou my lovely readers!
<3


Reacties:

1 2

x1Dx
x1Dx zei op 28 april 2015 - 0:29:
Yeah!!!


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 26 april 2015 - 16:42:
JAAA, ZE ZIJN GETROUWD!


fangirl5sos
fangirl5sos zei op 25 april 2015 - 11:18:
waarom moet het al over zijn?


5sosxx
5sosxx zei op 25 april 2015 - 11:15:
het mag nog niet over zijn


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 24 april 2015 - 11:29:
Sow, ze zijn getrouwd ze zijn getrouwd
Maakt niet uit dat ik hier bij scheikunde zit en iedereen mee kan lezen
DIT IS SO FREAKING AWESOME!
Er komt gelukkig nog een epiloog!
Zo snel mogelijk pleas
Ly2
XX