Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen ιn schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Will I Ever See You Again? {PUNK5SOS&1D} » ~03~

Will I Ever See You Again? {PUNK5SOS&1D}

1 mei 2015 - 21:11

1076

11

370



~03~

Image and video hosting by TinyPic


~Melina~

Een week. Een fucking week en we hebben niks meer van Chantal gehoord. Van de politie mochten we ons er niet mee bemoeien. Maar daar denken wij echt anders over . deze week hebben we elke dag in de buurt naar haar gezocht. Michael en Niall zijn zelfs buiten de stad gaan kijken maar nergens is ze te vinden. De meesten hebben het al opgegeven. Behalve Michael en Niall, die zijn nog steeds druk bezig met zoeken. Ik en de rest wachten wel totdat de politie iets weet. ,,Mel ga je samen met mij shoppen?’’ Lindy kijkt me vragend aan en gelijk knik ik. Ik pak mijn tas en loop achter Lindy aan waarna we naar de stad lopen.

Daar aangekomen lopen we verschillende winkels in en dan stopt mijn hart even met kloppen. Daar verderop staat Jace, de ex van Chantal, tegen de telefoon te schreeuwen. Ik stoot Lindy aan en voorzichtig lopen we dichter naar hem toe. ,,Het boeit me geen ene kut dat ze zich heeft opgesloten in de badkamer, zolang jullie haar er maar uit hebben als ik terug ben! Ik heb wel een plan waardoor ze wel naar ons zal luisteren!’’ Daarna hangt hij op en kijkt om zich heen. Snel duiken ik en Lindy weg waarna we hem verder de winkel in zien lopen. ,,Wat doet die gek in een meidenzaak?’’
,,Weet ik veel, oeh jurkjes.’’ Ik schiet in de lach waarna Lindy mij meetrekt naar de jurkjes. Jace daar in tegen staat bij de bandshirts. Ik zet een glimlach op en help Lindy met kleren uitzoeken.
Na een uur zijn we klaar en lopen we de winkel uit. ,,Nog steeds snap ik niet wat Jace hier doet.’’
,,Wat boeit het? Het is niet dat hij iets met Chantal’s verdwijning zou kunnen te maken hebben.’’
,,Ja okay. Dat zal waarschijnlijk niet nee, ze hebben elkaar al jaren niet gesproken.’’
,,IJsje’’
,,Ja lekker.’’ Ik en Lindy haken onze armen in elkaar waarna richting de ijssalon lopen.


~Chantal~

,,Doe godverdomme die deur open!’’
,,Nee!’’ Ik trek snel mijn ondergoed aan waarna ik er een handdoek overheen sla. Zo slim was ik weer om mijn kleren op mijn bed te laten liggen.
,,Nu Chantal!’’
,,Nooit! Ik heb geen zin! Waarom houden jullie mij hier überhaupt?! Ik mag niet eens naar buiten, zelfs niet met een van jullie! Ik haat jullie!’’
,,Chantal je opent nu die deur! Je wilt toch naar buiten? Nou Jace heeft een deal voor je dat je naar buiten kan met een van ons! Moet je wel de deur openen!’’ Voorzichtig haal ik de deur van het slot en nog geen vijf seconden laten word ik over een schouder gegooid. Aan de tatoeages op de armen te zien is het Cameron. ,,Laat me los!’’
,,Nee! Jace komt zo terug en je moet klaar zijn voor hem!’’
,,Waarom moet ik het met hem doen? Waarom niet met een van jullie?’’ Ik bedoel sex met een van hun no way, Jace is al erg genoeg. Maar met Jace is het echt sex en met de anderen? Hayes wil niet eens sex dus hij en ik kijken dan gewoon een film. Met Nash, Cameron en Jack is het zoenen en dat is het. Ik voel me echt een slet en ik wil het niet eens. Maar als ik het niet doe dan zouden er erge dingen met mijn vriendinnen gebeuren en dat wil ik niet. Plus als Jace het met me doet kan ik geen kant op omdat hij me aan mijn bed vastmaakt. Dat is dus zo niet de Jace die ik me kan herinneren.
,,Euhm nee, een het is Jace zijn beurt.’’ Leuk he ze hebben gewoon een schema voor welke dag ik met wie moet slapen. ,,Twee hij heeft een deal voor je, oftewel hij wil alleen met je praten. Een ding maak hem niet bozer als wat hij al is.’’ Ik knik maar bedenk me dan dat Cameron dat toch niet kan zien aangezien ik op zijn rug lig. ,,Owja Jace wou dat je een kort jurkje aan zou doen.’’

,,Wat? Hij weet dat ik niet van jurkjes hou.’’ Laten we het erop houden dat ik alleen voor Michael ooit een jurk aan zou doen. ,,En sowieso kortje rukjes haat ik. Kan ik niet gewoon een rok aandoen met een van die shirts die hij laatst voor me heeft gehaald?’’ Een pluspunt aan dit alles, Jace komt elke dag thuis met nieuwe dingen.
,,Als het een kort rokje is.’’
,,Thanks god! Kun je me nu neerzetten?’’
,,Zoals u wilt prinses.’’ Cameron laat me langzaam zakken maar als ik op ooghoogte ben drukt hij opeens zijn lippen op die van mij. Hier gaan we weer. Ik verstijf en doe niks, hier heb ik echt geen zin in nu. ,,Wil je dat Jace aardig voor je is of niet?’’
,,Klootzak!’’ Cameron duwt zijn lippen weer op die van mij en deze keer laat ik mijn lippen meebewegen. Het spijt me Michael. Michael dat is de enige waar ik aan denk als ik moet zoenen met hun of sex moet hebben met Jace. Ik haat hun.


,,Ik ben terug! Waar ik mijn meisje.’’ Ik trek me snel los van Cameron trek een shirt aan en trek een rokje uit mijn kast die ik ook aantrek. Cameron geef ik een middelvinger waarna ik de trap oploop en de woonkamer inloop. ,,Daar is ze.’’ Jace zit op de bank en klopt op zijn schoot. Snel ga ik daar zitten zodat hij niet boos word. ,,Wat had ik gehoord? Je had jezelf opgesloten in de badkamer? Je weet dat dat niet mag.’’
,,Ik stond in de douche en ik wou niet dat ze me naakt zouden zien.’’
,,Dat zullen ze toch wel al hebben gezien?’’ Kut.
,,Ja maar je weet die planning en anders gaan ze straks iets doen.’’
,,Je kan dit maar op een manier goedmaken, dat weet je.’’ Ik knik en draai me om in zijn schoot. Mijn benen wikkel ik om zijn middel en mijn armen gooi ik om zijn nek. Zonder dat ik het eigenlijk wil plaats ik mijn lippen op die van hem waarna hij zijn armen onder mijn kont wikkelt en opstaat. Hier gaan we, op naar de volgende keer sex met Jace. Ik haat ze!







--------
SORRY SORRY dat het zo fucking lang heeft geduurd!
Maar om het goed te maken:
1. De Trailer. Hij is eindelijk af.
2. Er is voortaan een postinsdag. een keer in de twee weken zet ik een hoofdstuk online op vrijdag.

Het spijt me echt dat het zo lang heeft geduurd

Reageren=Melding
Geen Reactie=Geen Melding
xx


Reacties:

1 2 3

fangirl5sos
fangirl5sos zei op 8 mei 2015 - 9:44:
JACE


xCalPal
xCalPal zei op 2 mei 2015 - 19:50:
'Hallo, spreek ik met huurmoordenaarbedrijf De Wit?
Kunt u Jace vermoorden? Dat zal geen probleem zijn? Oh, fijn, bedankt.
Met vriendelijke groeten
Marianne.'
*duivelgezicht*

x


Madeliefjuhh
Madeliefjuhh zei op 2 mei 2015 - 14:17:
Waarom is iedereen in de verhalen die ik hier lees op het moment zo'n verschrikkelijke asshole? Echt ongelofelijk. Ugh.


Anne
Anne zei op 2 mei 2015 - 12:50:
Godverdomme Jace, dat doe je Chantal toch niet aan?!
Leuk hoor dat ze elke dag nieuwe kleren krijgt (zou ik ook wel willen), maar dit kan natuurlijk niet!!
En Lindy en Melina zijn wel heel goedgelovig!!
Als je beste vriendin ontvoerd is, vertrouw je toch even niemand meer zolang ze niet gevonden is?!
Dat zal Nola jullie nog wel zeggen.

,,Jullie zijn echt niet goed bezig!" roept Nola tegen Melina. ,,Omdat Jace Chanti haar ex is heeft hij er niks mee te maken? Dat slaat natuurlijk nergens op!"
,,Nola hij kan er niks mee te maken hebben, zo is hij niet." zegt Lindy.
,,Hoe weet je dat nou?! Misschien is dit wel zijn wraakactie." nu kijkt ze de rest allemaal aan. ,,Ik vind het echt ongelooflijk dat jullie het hebben opgegeven. Ik stop niet totdat ik haar gevonden heb, ook al moet ik mijn eigen leven in gevaar brengen!" daarna rent ze boos naar buiten.


Hopelijk volgt de rest Nola en helpen ze zoeken!
#NolaPower!


xSerenaHoran
xSerenaHoran zei op 2 mei 2015 - 10:47:
Ik wil Jace helemaal kapot schelden maar dat gaat waarschijnlijk niet helpen denk ik...
ECHT UASIEULWIBEUBEWBIEBIW WAT HAAT IK HEM!!!
Super zielig voor Chantal dat ze hele dag moet neuken met die assholes.
-xoxo