Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen ιn schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 5 Seconds Of Summer » Break The Rules (punk 5sos) » 04

Break The Rules (punk 5sos)

7 mei 2015 - 21:41

813

10

396



04

Image and video hosting by TinyPic

~Chantal~

,,Mam! Mam kijk uit!’’ De felle koplampen komen op ons afgereden en mijn moeder kijkt me met een glimlach aan waarna ze recht op de vrachtwagen afrijd.


,,Chantal? Chantal?’’ Ik schrik wakker en schiet overeind en kijk recht in de ogen van Michael. ,,Waarom maak je me wakker?’’ Ik voel dat mijn wangen nat zijn en besef nu pas dat ik hem gehuild. ,,Je was aan het schreeuwen en aangezien mijn kamer naast die van jou is.’’
,,Nachtmerrie.’’
,,Schuif eens op.’’
,,Waarom?’’ Michael zucht waarna hij het dekbed omhoog trekt en naast me in mijn bed gaat liggen. Hij trekt me in zijn armen en ik leg mijn hoofd tegen zijn borst. ,,Wil je erover praten?’’
,,Vind je dat niet erg?’’
,,Nee, praten lucht juist op.’’
,,Nou toen ik klein was is eerst mijn beste vriend verhuist en een maand daarna is mijn moeder overleden in een auto ongeluk. Ik zat achterin en het eerste wat ik zag toen ik mijn ogen weer opende waren de ogen van mijn moeder die levenloos waren. In mijn nachtmerrie was het juist anders, ik zat naast mijn moeder en inplaats van dat ze de vrachtwagen probeerde te ontwijken reed ze er nu recht op af.’’
,,Wow, het was gelukkig maar een droom. Maar het spijt me wel over dat je je moeder bent verloren.’’
,,Ach ik heb er nu wel twee geweldige vaders voor teruggekregen. Maar mijn moeder zal altijd in mijn hart blijven.’’
,,Twee vaders?’’
,,Ja nadat mijn moeder is overleden werd ik naar een weeshuis gestuurd in Nederland, waar ik in die tijd woonde. Ik werd na vijf maanden geadopteerd en moest toen mijn vriendinnen achterlaten. Ik verhuisde met mijn vaders, Niall en Liam naar London en nu zijn we hiernaar toe verhuist.’’
,,Je hebt dus een hard verleden?’’
,,Ja. Maar ik ben er overheen, het enige is wel dat ik die nachtmerries eraan over heb gehouden.’’
,,Heb je steeds die zelfde nachtmerrie?’’
,,Nee, het is of die van het overlijden van mijn moeder of die van het verhuizen van mijn beste vriend.’’
,,Hoe gaat die van je vriend dan?’’
,,Ik en Michael, ja zelfde naam als jou maar ik noemde hem meestal Mikey, waren onafscheidelijk. Maar toen hij ging verhuizen. Hij verhuisde naar Australië, hij wist het langer maar had het nog niet aan me verteld. De laaste dag dat ik hem zag gaf hij me zijn gitaar. De gitaar heb ik nog en ik zal hem nooit, maar dan ook nooit weggooien. Na zijn vertrek ben ik veranderd, ik was niet vrolijk meer, was meer een meisje geworden. Ook al hebben we goed afscheid genomen, nou ja goed hij had me gekust, in mijn nachtmerries hebben we altijd ruzie en wil hij me vermoorden en daarna gaat hij dan weg.’’ Mijn hand glijd voorzichtig over de ketting en ik voel de tranen in mijn ogen prikken. Michael zegt niks maar zit juist in gedachten verzonken. Voorzichtig sluit ik mijn ogen en houd mijn hoofd tegen Michael’s borst. Ik luister naar zijn hart en het laatste wat ik voel zijn zijn lippen op mijn hoofd voordat ik inslaap val. Met het gevoel dat ik Michael beter ken en meer kan vertrouwen dan iemand anders.

~Michael~

Chantal’s verhaal, het komt me zo bekend voor. Ik hoor haar adem langzamer gaan en ik druk een kus op haar hoofd. Mijn armen heb ik nog steeds om haar heen en ik ben niet van plan om haar vannacht te laten gaan. Mijn ogen dwalen naar haar gitaar die in de hoek van haar kamer staat en ik kijk naar hoe versleten en hoe oud deze wel niet is. Voorzichtig stap ik uit het bed en loop richting de gitaar, deze pak ik voorzichtig op en draai hem om en daar staat het in de hals.

Het spijt me dat we zo uit elkaar moeten, ik geef je deze gitaar zodat je altijd aan me kan denken. Ik hou van je Chanti, ik heb het nooit kunnen zeggen maar ik ben verliefd op je. Nogmaals het spijt me. Ik zal de ketting altijd omlaten, je blijft voor altijd in mijn hart.
XX je Michael.


Mijn hart blijft even stil staan. Ik wist wel dat ze me bekent voorkwam en haar verhaal nu weet ik het zeker, nou ja bijna zeker. Het kan ook iemand anders zijn. Eigenlijk weet ik niks zeker totdat ik heb gezien of deze Chantal een ketting heeft. Ik zet de gitaar weer terug en ga weer naast Chantal in bed liggen. Ik trek haar weer tegen me aan en sla mijn armen om haar heen terwijl zei mijn shirt vastpakt met haar handen. Ik druk nog een kus op haar voorhoofd waarna ik mijn ogen ook sluit en inslaap val met Chantal in mijn armen.




----
Sorry dat het niet zo lang is
Ik was vandaag de hele middag weg en moest dus nog een hoofdstuk schrijven aangezien er een keer in de twee weken op donderdag een hoofdstuk van dit verhaal komt.
Reageren=Melding
Geen Reactie=Geen Melding
XX


Reacties:

1 2

5sosxx
5sosxx zei op 17 mei 2015 - 18:34:
cuteee


xCalPal
xCalPal zei op 10 mei 2015 - 15:39:
Aaawwhh how adorable?

x


Madeliefjuhh
Madeliefjuhh zei op 10 mei 2015 - 14:47:
Cuteness overload.


xSerenaHoran
xSerenaHoran zei op 10 mei 2015 - 11:28:
awhieee awhieee cuteness
-xoxo


LindjeX1DX
LindjeX1DX zei op 8 mei 2015 - 16:23:
Cuteeee!!!!!