Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Once Upon A Time | END » Hoofdstuk 15

Once Upon A Time | END

15 mei 2015 - 17:17

875

5

252



Hoofdstuk 15

Image and video hosting by TinyPic

Skylinn Chesterfield

Na de verfrissende douche wikkel ik snel een handdoek om mijn lichaam heen. Wie weet wat er hier allemaal te verwachten valt, tovercamera’s of zoiets. Zachtjes zing ik met simpele woorden: la, la, la. En ik moet toegeven dat het best mooi klinkt. Ik wikkel mijn haar ook in een handdoek en trek de nieuwe jurk aan. Er wordt op de deur geklopt. Met de hoop dat het Liam niet is open ik de deur. “Wauw, die jurk staat je inderdaad mooi. Ik ben Jenny, ik ga je haar doen en je make-up.” Jenny glimlacht naar me en trekt me mee naar buiten. Ze ziet er aardig uit. Zonder tegen te spartelen laat ik me meesleuren een kamer in. In de kamer staat een mooie make-up tafel. “Ga maar zitten, Skylinn.” Glimlacht Jenny naar me.

Acht nieuwsgierige ogen bekijken me van top tot teen. Alle ogen herken ik. “Skylinn…” Zayn schraapt zijn keel. “Neem plaats.” Gaat hij verder. Ik knik en neem plaats tussen de koningen in. Ik ben de enige vrouw aan tafel. Goed bekijk ik de tafel eens, en wie er omheen zitten. Op de tafel staan overheerlijke lekkernijen. Snel gris ik een klein taartje van de schaal. Van rechts hoor ik Liam zachtjes lachen, vervolgens legt hij zijn hand op mijn bedekte been onder de tafel. Langzaam kleuren mijn wangen rood.
“Dus,” Zayn neemt de leiding. “We moeten gaan bespreken hoe Skylinn Nadine kan verslaan, we hebben de mirabel,”
Liam houdt met zijn andere hand een soort mes met golvende zijkanten omhoog en legt hem in het midden van de tafel. “Alleen moeten we nog een plan bedenken om het kasteel binnen te dringen en de bewakers va-“ Zayn wordt onderbroken door een man die zijn keel overdreven schraapt. “Dag heren, en dame.” Het is Hook. Wat komt die eikel hier nu weer doen? “Lindy is er niet,” onbetrouwbaar bekijk ik hem van top tot teen. “Die heb ik even niet nodig, waar hebben jullie het over?”
“Hook, je vertrekt nu meteen. Onbetrouwbaar kind dat je bent.” Sist Louis. Hook grinnikt. “Ik voel me beledigd, ik ben namelijk volwassen hoor.”
“Dat maakt me niet uit, je gaat.”
“Wacht,” onderbreek ik deze keer. “Ik wil met Hook gaan praten, een momentje.” Ik sta op en schuif de stoel aan. Dan loop ik Hook achterna de gang in.
“Wat is er?” Vraag ik wanneer de deur tussen de zaal en de gang in is dichtgevallen. “Sweetie,” opeens duwt Hook me tegen de muur en probeert met zijn haak me te doorboren. Gelukkig kan ik net opzij duiken en trap de piraat in zijn… Uh… Geslachtsdeel. Hij kreunt luid en valt neer op de grond. Ik kniel langs hem neer, dreigend hem nog een keer te trappen. “Van wie moet je me vermoorden?”
“Gaat je niks aan…” Weet hij nog te kreunen. Ik schop hem in zijn geslachtsdeel voor de tweede keer. Nog een keer kreunt hij. “Zeg het,” beveel ik hem.
“Nadine.”
Geschokt sta ik op en ren terug de zaal in. Verbaasd kijkt de Vijf Direction me aan. “Hook, hij is hier vanwege Nadines bevel. Hij moet mij vermoorden.”
Iedereen staat op. “Waar is hij?” Vraagt Liam. “In de gang.” Met z’n alle rennen we eropaf. Als we de deur openen zien we Hook langs een vrouw staan. “Nadine…” Mompelt Harry. Mijn ogen sperren zich open. Dit is dus de vrouw die ik moet vermoorden. “Om mij te krijgen moet je eerst langs deze,” ze spreekt een spreuk uit (denk ik) en er verschijnen twee enorme monster. Vervolgens verdwijnt ze met Hook hand in hand. Mijn ogen bekijken de monsters die dreigend op ons af komen lopen. Gelukkig is de gang breed en hoog want anders zouden ze door de muren heengaan. “Wat moeten we doen?” Sis ik. Zayn doet een stap naar voren en haalt de toverstaf uit zijn broek. “Ik ga ze betoveren en dan kan jij hem vernietigen Liam!” Roept hij. Met zijn toverstafje maakt hij sierlijke bewegingen totdat de monsters slaperig voor zich uitstaren. Vervolgens rent Liam dichterbij en maakt vliegensvlugge bewegingen als een ninja, zelfs zo snel dat mijn ogen het amper kunnen bijhouden. Het enige wat ik mee kan maken is dat ze monsters in twee helften op de grond neervallen. En als klapper op de vuurpijl tovert Zayn de monsters weg. “Huh? En dat had je niet meteen kunnen doen?” Vraag ik. Zayn giechelt en kijkt Liam onschuldig aan. “Ik vind dat Liam ook wat moeite mag doen.”
“Goed gedaan jongens, en nu Nadine het weet kan Skylinn meteen gaan trainen hier op het trainingsveld. Ik geef haar twee dagen om voor te bereiden. Kan je ons terugtoveren Zayn?” Vraagt Louis. Zayn knikt en doet wat hem gevraagd word. En daar blijven we staan, Liam, Zayn en ik. Gezellig… “Ik zal mijn sterkste vechter roepen om jou te trainen Skylinn.” Zegt Liam. Ik knik en wacht af totdat zijn ‘sterkste vechter’ komt.

Sorry dat het kort is maar ik ben vandaag de hele dag in Eindhoven geweest en ik had mijn hoofdstuk nog niet helemaal af dus sorry daarvoor... Maar ja, ik heb Pitch Perfect 2 gezien: als je er heen wil gaan raad ik het je aan maar Pitch Perfect is beter dan Pitch Perfect twee.
-xoxo


Reacties:


fangirl5sos
fangirl5sos zei op 17 mei 2015 - 17:53:
niceeeeee


LindjeX1DX
LindjeX1DX zei op 16 mei 2015 - 12:16:
Wat leuk dat je in Eindhoven was!!

super leuk hoofdstuk ook!! Xx


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 15 mei 2015 - 20:41:
wat?!
Je bent in Eindhoven en je komt niet ff bij me langs?!?!EINDHOVEN PSV BITCHES!!
Anyways!
GEWELDIG HOOFDSTUK ALS ALWAYS EN ALWAYS!!
Verder
XX


Madeliefjuhh
Madeliefjuhh zei op 15 mei 2015 - 20:08:
Ook al is het kort, het is wel super geschreven. xo


MelintjeX1DX
MelintjeX1DX zei op 15 mei 2015 - 17:42:
Eindhoven is een leuke stad *glimlacht*
Nice hoofdstuk!
Xx