Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 5 Seconds Of Summer » Every Year A Letter [Afgerond] » Year Four

Every Year A Letter [Afgerond]

21 mei 2015 - 22:19

641

5

298



Year Four

Lieve Ashton,

Vandaag is Mason alweer vier geworden. Hij mag binnenkort naar school. Aangezien hij in de zomer jarig is, moet hij even wachten.
Maar weet je nog, dat ik vorig jaar schreef over dat Masons beertje uit zijn bed was gevallen? Nou, ik kwam laatst iets tegen wat ik altijd al kwijt was. Ik kwam een beertje tegen, in een doos, op zolder. Een doos waar alleen maar kleine dingetjes in lagen, die we nooit gebruikten. Zoals een kandelaar, of een taart standaard, maar blijkbaar was dus dat beertje erin gevallen. Dat beertje dat je me gaf voor ons drie jaar jubileum, een jaar voordat je me ten huwelijk vroeg.
Ik weet nog precies hoe dat ging, toen je me dat beertje gaf. We hadden afgesproken dat ik vanuit school naar huis zou komen, zonder enige omweg of stop. En toen ik daar kwam, lag er een bos rode rozen voor de deur met een brief. ''Loop door en loop naar de woonkamer xx,'' Ik liep dus het appartement binnen en liep door de hal naar de woonkamer. Ik opende de deur en daar stond jij. Met een shirt aan met de tekst: ''Gelukkige 3 jaar jubileum .''
Je had een doosje in je vast en ik liep toen naar je toe en omhelsde je. Daarna gaf je me het doosje, en daarin zat een beertje met twee kettingen om zijn nek. Aan de ene ketting hing een hartje, met op de voorkant jou naam en de datum dat we iets kregen. En aan de andere ketting, hing hetzelfde hartje maar het enige verschil was dat er mijn naam stond in plaats van die van jou. Ik kreeg tranen in mijn ogen en plantte mijn lippen op die van jou, samen deden we de kettingen bij elkaar om, ik de ketting met jou naam en jij de ketting met mijn naam, en zette het beertje boven de open haard. Hij stond er zo mooi, totdat ie dus ooit in een doos is gevallen toen ik een grote schoonmaak deed. Ik zette het beertje even op tafel, maar in plaats van hem terug te zetten, stopte ik snel alle dingen in de doos, omdat ik snel de schoonmaak wilde afronden, maar stopte er per ongeluk het beertje ook in. Ik had het ook totaal niet in de gaten.
Maar nu heb ik hem weer afgestoft en weer mooi boven de open haard gezet, op hetzelfde plekje als eerst met de mooiste foto van jou en mij ernaast, die ene van toen we naar Dubai waren en op het strand een mooie selfie maakten. Als ik zin heb, zet ik er een geurkaars naast en ziet et het super mooi uit. En elke keer een andere geur, maar wel weer een geur die jij lekker vindt. Zoals, lavendel, vanille of kokos. Ik laat de kaars dan altijd uitbranden tot het laatste stukje. Dan ruikt ook de hele kamer weer lekker haha. Maar ook gewoon, omdat het me dan een goed gevoel geeft. Dat je dicht bij me bent. Je bent misschien ver weg, maar voor mij dichtbij mijn hart. Gelukkig kan Mason zich niet verbranden aan de kaars of zoiets, want als hij zich zelfs strekt, kan hij nog niet bij de rand van de open haard.
Maar het is al kwart over twaalf in de nacht, dus ga ik maar eens slapen. Morgen met Mason naar de dierentuin. Hij vraagt er al weken om en kan niet wachten om de apen en de olifanten te zien.
Oh over dat, ja Mason kan al goed praten. Behalve de letter R, die spreekt hij uit als de L. Maar daar werken we aan. Voor de rest kan hij al heel goed praten en dat is ook weer fijn. Kan ik eens goede gesprekken met hem houden.
Nou, ik ga maar eens slapen.
Ik spreek je volgend jaar. Ik hou van je.

Liefs, Isobel.


Reacties:


MelintjeX1DX
MelintjeX1DX zei op 25 mei 2015 - 23:06:
Ik moest zo hard lachen om dat stuk van R en L
Xx


Anne
Anne zei op 23 mei 2015 - 1:08:
Ik weet niet zo goed wat ik moet denken van Ashton....
Het klinkt alsof hij dood is, maar dat zal wel niet, jou kennende.
Ik denk ook niet dat hij ooit gaat reageren...

Hahahahahahaha!! L in plaats van de R?¿?
Volgens mij klinkt dat echt super grappig!

Ik ben benieuwd naar Year Five, heel snel verder dus!!

IK VOND HET CONCERT OOK GAAF, MAAR HET GAAFSTE VOND IK DAT IK MEL EN JOU KON ZIEN (EN OOK HEEL EVENTJES CHANTAL)!!
HOPELIJK VOND JE DE FILMPJES LEUK DIE IK GESTUURD HAD

-x-


Nadja
Nadja zei op 22 mei 2015 - 22:21:
Ik denk niet dat je het gaat verklappen

Maar ik snap niet zo goed of ash nou dood is of niet


Madeliefjuhh
Madeliefjuhh zei op 22 mei 2015 - 18:44:
Jij. Schrijft. Zo. Goed.


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 22 mei 2015 - 15:44:
niceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
eeeeeeeeeeeeeeeeeee

HET CONCERT WAS ECHT FUCKING AWESOME!
Pleas take me back -
xx