Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen ιn schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 5 Seconds Of Summer » Before I Die [Af] » 17

Before I Die [Af]

24 mei 2015 - 18:37

1424

10

480



17

Image and video hosting by TinyPic Can we talk about this?! Can we?!?! Because I'm dead right now because of this! Like wie heeft hem het fucking recht gegeven om dit te doen?!

~Michael~

Verbaast kijk ik naar de envelop. Staat er een afzender op? Ach wat boeit het afzender of niet het is een brief die voor mij gericht is. Met een ruk trek ik de envelop open en laat mijn ogen over de regels glijden.

Hey Michael,
Dit voelt raar om te schrijven. Ik weet eigenlijk niet eens waarom ik dit schrijf, waarschijnlijk omdat Lindy zei dat het zou helpen. Maar ik betwijfel het. Waarschijnlijk herken je me niet eens meer, weet je niet eens meer wie ik ben. Dat geeft ook niet. Dat maakt het alleen maar makkelijker. Je hebt zelf dit adres gegeven aan Lindy, dus misschien weet je dan wie ik ben. Fack ik ben echt slecht hierin. Misschien moet ik gewoon het probleem opschrijven.
Ik Heb Het Gehad! Ik wil niet meer leven! Al anderhalf jaar niet meer. De enige reden dat ik nog leef is door de bucketlist. Ja, je kent het vast wel een lijstje met dingen die je wil doen voordat je dood gaat. Maar ik wil het niet doen voordat ik dood ga, nee ik doe het om daarna zelfmoord te plegen. Zes dingen zijn al gelukt. Nog zeventien te gaan. Ja zes van de drieëntwintig zijn gelukt, binnenkort zeven. Het ergste van alles is nog wel dat ik lieg. Ik lieg tegen iedereen, mijn beste vriendinnen, mijn broer. Laat dit onder geen enkele reden aan Niall lezen! Ook al ken je me niet meer, laat dit onder geen enkele reden lezen aan Niall. Nooit mag hij dit komen te weten. Het punt ook is dat ik jou te goed ken. Ik heb je dan maar een paar keer gezien maar dat was genoeg om meer over elkaar te komen weten. En daarom weet ik ook dat je het niet zal zeggen.
Ik heb gelogen, gelogen tegen iedereen die aan me vraagt of ik me wel goed voel. Of dat ik me snijd. Het enige wat ik dan zeg is dat het goed met me gaat. Dat ik al een jaar clean ben en het mesje nooit meer op mijn pols heb gezet. Dat ik het mesje heb weggegooid. Dat is niet zo. Een week. Een fucking week is het me gelukt en daarna ben ik weer begonnen. En ik kan er gewoon niet meestoppen. Het stopt de pijn die ik normaal heb even, heel even. En dat heel even laat me goed voelen maar naar een halfuur is het weer weg, het gevoel is dan weg en dan zet ik het mes weer op mijn pols. Elke avond val ik huilend in slaap, ik eet bijna niet meer. Elke nacht wakker worden door een nachtmerrie. Het enige wat ik hoop is dat de bucketlist snel klaar is.
Lindy had gelijk, ze had gelijk. Het schrijven lucht op.
Doei Michael.
X Chantal

De traanafdrukken staan op het papier en zelf probeer ik mijn tranen ook tegen te houden. Ik lees hem nog een keer gewoon voor de zekerheid dat ik het goed heb gelezen. Een traan glijd over mijn wang. Dit kan niet! Dit mag niet! Snel pak ik een kladblok en een pen. Ik bedenk me geen moment en begin te schrijven.

Lieve Chantal,
Alsjeblieft stop ermee! Toen ik je brief las, wat een minuut geleden is, een traan liep over mijn wang en ik probeer nog steeds de andere tranen tegen te houden. Ja jongens huilen ook. Maar alsjeblieft stop met jezelf te snijden! Je bent er veel te mooi voor. Ik wil geen littekens zien op je polsen, nou in ieder geval geen verse. Zodra ik je weer zie check ik je polsen! Als ik verse littekens zie, ik ga je helpen. Nu al, ik hoop tenminste dat het helpt. Je zegt dat je brief het oplucht, schrijf ze vaker naar me. Het liefst zit ik nu langs je, trok je in mijn armen en plantte een kus op elke litteken. Maar management laat het niet toe. Godverdomme kut management ik haat ze echt! Een halfjaar heb ik je nu al niet gezien en het gaat slecht met je. Ook met mij maar dat doet er niet toe, het gaat nu om jou! Ik mis je, ik mis je lach, ik mis je ogen. Alsjeblieft eet weer en ga weer lachen! Zorg dat je nachtmerries weggaan! Zodra ik je weer zie, wat over een paar weken is omdat je dan eindelijk van je verjaardagscadeau gebruik kan maken, wil ik je weer zien lachen. Ik wil je blij zien! Ik wil je zien zoals ik je heb leren kennen! Als het kon zat ik nu al in de auto naar je, maar aangezien de jongens allemaal thuis zijn gaan ze vragen stellen en dat wil ik niet. Plus management zal erachter komen en alles verkloten. Ze wouden niet dat ik met je om zou gaan omdat je slecht zou zijn voor de populariteit van de band. Allemaal bullshit natuurlijk. Ik moet je zien! En ik zal je ook weer zien! Maar nu nog niet. Ze kunnen je niet weghalen bij de shows. Twee weken, twee weken en dat zien we elkaar eindelijk weer. En dan wil ik je zien lachen! Ik wil geen nieuwe krassen zien op je polsen! Ik wil dat je als je lacht de twinkeling weer zien in je ogen. Ik ga je helpen Chanti. Dat beloof ik. ook al zou het het laatste zijn wat ik ooit doe. Ik ga je helpen.
I love you.
X Mikey
Ps. Ik niks tegen iemand.
XX


Snel veeg ik de traan van mijn wang en pak een envelop waar ik haar adres opschrijf en de brief erin stop. Ik zet een snapback op mijn hoofd waarna ik naar beneden loop met de brief in mijn handen.
,,Mike ga je ook zo mee?’’ Calum komt de woonkamer uitgelopen en zijn ogen schieten even naar de envelop in mijn hand. ,,Waarnaar toe?’’
,,Ik ga een nieuwe tatoeage laten zetten.’’
,,Dude dan moet je nog vragen of ik mee ga? Natuurlijk ga ik mee! Waarneer gaan we?’’
,,Zo, waarom heb je eigenlijk een brief in je hand?’’
,,Brief voor mijn oma.’’
,,Okay, welke? Degene die me bijnamen geeft of degene die mijn wangen zo leuk vind?’’
,,Wangen.’’
,,O help! Zeg niet dat ze binnenkort weer langskomt.’’
,,Geen idee bro.’’
,,Luke Ashton komen jullie nog of hoe zit het?!”
,,Komen al!’’

Niet veel later staan we in de tattooshop en nemen snel wat foto’s met wat fans. De brief hebben we van te voren al weggebracht, waar ik nu ook echt blij mee ben aangezien de fans de brief niet mogen zien. Hoe weten ze toch altijd waar we zijn? Nadat we de laatste fan hebben gehad lopen we naar binnen waar ik maar een al te bekende blonde kuif zie. ,,Niall?’’ vragen we met zijn vieren tegelijkertijd waarna Niall zich omdraait en een glimlach op zijn gezicht krijgt. ,,Hey boys!’’ Geloof me dat Ierse accent heb ik gemist.
,,Zeg niet dat jij een tatoeage laat zetten Horan.’’
,,Wat nee! Naalden iel! Mijn zusje wou graag een lippiercing ofzo. Helaas voor mij wou ze toen we hier kwamen ook een kleine tatoeage dus zit ik hier nog wel een hele tijd vast. En wat zoeken jullie hier?’’
,,CalPal wou een nieuwe tatoeage en wij gingen mee om zijn hand vast te houden.’’ Ik schiet in de lach door Ashton’s opmerking.

Na ongeveer een uur komt Chantal terug met de tatoeagegast en ze loopt gelijk naar Niall toe die haar in een knuffel trekt. Damnit die lippiercing staat haar veel te sexy! ,,Welke tatoeage heb je nou zusje?’’ Chantal trekt haar vestje uit en op haar sleutelbeen staat nu in sierlijke letters Follow Your Heart It Knows The Way. ,,Ik dacht dat je er maar een zou nemen?’’ Ik volg Niall’s blik naar de Too The Moon tatoeage op haar arm. ,,Heb ik ook.’’
,,Hoe verklaar je die dan?’’ Niall wijst naar de tatoeage en ik slik even. ,,Michael jij hebt die toch ook?’’ Nu pas kijkt Chantal mij en de jongens aan en ik knik naar Niall. ,,Die had ik al.’’ Antwoord Chantal en ik geef haar een knipoog waarna mijn ogen naar haar polsen glijden waar allerlei bandbandjes omzitten en ik herken vooral 5 seconds of summer bandjes wat een glimlach op mijn gezicht laat komen.



---
Serieus afgelopen woensdag zat zijn haar echt perfect!
Concert was ook echt perfect! IK WIL TERUG!
En dan kijk ik vandaag zo'n filmpje waarin Michael zwart haar heeft en ik zat echt van damnit hij moet dit echt weer bam ik kijk na het eten op instagram en ik zie dit *foto bovenaan* LIKE WIE HEEFT HEM HET RECHT GEGEVEN?!
IK BEN ECHT DOOD NU!
Anyways

Reageren=Melding
Geen Reactie=Geen Melding
XX


Reacties:

1 2

Nadja
Nadja zei op 30 mei 2015 - 18:59:
Thanks voor die melding heb hem wss over t hoofd gezienn

Superleuk lieverd!
X


xSerenaHoran
xSerenaHoran zei op 28 mei 2015 - 7:26:
Thanks voor de herinneringsmelding want ik had hem waarschijnlijk perongeluk verwijderd...
Je kan echt goed schrijven weet je dat
-xoxo


MelintjeX1DX
MelintjeX1DX zei op 25 mei 2015 - 23:13:
Can I have Someone like Michael?
Can I?
Xx


LoveMichael
LoveMichael zei op 25 mei 2015 - 17:21:
ikr da haar is zo sexy!!


fangirl5sos
fangirl5sos zei op 25 mei 2015 - 17:18:
mooi geschreven!