Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 5 Seconds Of Summer » Every Year A Letter [Afgerond] » Year Six

Every Year A Letter [Afgerond]

3 juni 2015 - 17:15

523

5

326



Year Six

Lieve Ashton,

Welkom in het zevende jaar van Mason. Ja, het klopt toch, na vandaag gaan we het zevende jaar in. Maar oké, ik snap je verwarring haha, hij is vandaag zes geworden. Grote man is het ook al. Ik bedoel, zes jaar, dat is al groot. Ik weet nog dat hij net geboren was, of toen hij net een werd. Voordat ik het weet is hij al volwassen en verlaat hij me, en blijf ik achter als een oud vrouwtje. Ach ja, nu gelukkig nog niet. Hij is nog bij me.
Weet je nog die ene dag? De dag waarmee alles begon? Onze relatie? Wat was dat een mooie dag. Zal ik het vertellen? Ja? Oké, dan =).
Jij vroeg me toen om een keer af te spreken. En natuurlijk zei ik ja, ik bedoel, je zag er leuk uit., en wilde je graag leren kennen. Ik zag je wel eens lopen op school, aangezien ik toen 15 was en jij 16 en we nog op school zaten. Dus we hadden afgesproken bij het speeltuintje achter school. Er was een schommel, een klimtoestel, een bankje en een voetbalveldje. We ontmoetten elkaar en gingen op het bankje zitten. We praatten wat met elkaar en spraken vaker af. Totdat de dag echt aankwam. Ik had me in die tijd goed gerealiseerd dat ik echt verliefd op je was geworden. Dus ik hoopte stiekem al dat je me ging vragen. En we gingen weer naar hetzelfde speeltuintje. Op hetzelfde bankje. We praatten nog wat en hebben nog wat gelachen maar toen werd het ineens stil. Alsof er een aardbeving kwam en iedereen wilde horen waar die vandaan kwam. Je keek me recht in mijn ogen aan en vroeg: ,,Isobel, we zijn goede vrienden toch?''
,,Ja, natuurlijk.''
,,Zou je dan iets voor me willen doen?''
,,Alles, noem het maar op.''
,,Zou je dan mijn vriendin willen worden?'' En met die woorden legde je je lippen op die van mij en hadden we onze eerste zoen. Zodra we allebei terugtrokken, antwoordde ik: ,,Heel graag Ash, heel graag.'' En daarmee kwam nog een kus. Vanaf dat moment hadden we iets. Vanaf dat moment kwamen er nog mooiere momenten. Vanaf dat moment werd mijn leven beter. Vanaf dat moment voelde ik me speciaal, door alles wat je deed, alles wat je zei, alle lieve berichtjes, alles. God, wat hield ik veel van je, en nu nog steeds. Alleen jammer dat je er niet bent.
Het liefst zou ik de tijd terugdraaien en alles opnieuw willen meemaken. Ik bedoel, we hebben echt heel veel meegemaakt en alles was zo super. Als ik maar met jou was, vond ik het goed.
Maar lieverd, sorry dat deze brief niet zo lang is, maar ik ben kapot moe. Vandaag waren alle vrienden van Mason er, en ze waren druk. Volgende week geeft Mason ook nog eens een kinderfeestje en dan komen al die kinderen weer. Lekker druk! Ze waren alleen maar aan het gillen en rennen en druk te doen. Ach ja, dat zijn kinderen, daar kunnen we niks aan doen.
Daarom ga ik nu ook al slapen, anders ben ik morgen echt kapot.
Ik spreek je volgend jaar. Ik hou van je.

Liefs, Isobel.


Reacties:


MelintjeX1DX
MelintjeX1DX zei op 4 juni 2015 - 17:39:
Nice!!!
Xx


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 4 juni 2015 - 17:06:
niceee


Madeliefjuhh
Madeliefjuhh zei op 4 juni 2015 - 16:45:
Wanneer komt hij terug dan?


Nadja
Nadja zei op 4 juni 2015 - 15:50:
Woahhhh


Anne
Anne zei op 3 juni 2015 - 20:48:
Kort, maar krachtig!
Super goed!!