Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Once Upon A Time | END » Hoofdstuk 19

Once Upon A Time | END

12 juni 2015 - 18:38

1177

3

247



Hoofdstuk 19

Skylinn Chesterfield

“Ik vind het een goed idee. We gaan samen naar Niall en dit keer tover ik je erheen.” Zegt Zayn. Mijn mond valt open. “Al die keren dat we naar Niall zijn geweest of ergens ver weg moesten we helemaal met een paard gaan. Waarom toverde je ons toen niet gewoon weg?” Vraag ik. “Gewoon, met een paard gaan is veel gezonder.” Zegt hij met een gemene grijns op zijn gezicht. “Wat haat ik je toch.” Glimlach ik naar hem. Hij tovert ons weg en voordat we het weten staan we voor het onzichtbare scherm. “Niall?” Roep ik vragend. Ik zie dat hij een schuilplaats van stenen heeft gebouwd waar hij voorzichtig uitkomt. Een blonde jongen met nog meer schrammen dan dat hij eerst had. “Sk-Skylinn? Zayn?” Vraagt hij verbaasd. Ik knik glimlachend naar hem. Niall rent als een gek naar ons toe en gaat voor het onzichtbare scherm staan. Hij lach naar ons. “Hoe gaat het?” Vraagt Zayn. “Het gaat stukken beter dan eerst.” Antwoord Niall. “Maar je ziet er veel slechter uit.” Zeg ik. Niall kijkt me aan en knikt. “Dat komt omdat ik laatst een echt gevecht heb gehad met de Blue Dragon. Maar sinds dien merk ik dat ze steeds minder komt.”
“Serieus?”
“Ja, ik ben er echt heel blij mee. Maar ik merk dat het einde voor mij al dichtbij is.”
Ik schrik van wat Niall net zei. “Natuurlijk niet! Morgen ga ik Nadine verslaan en jou bevrijden.”
“Echt waar?”
“Echt waar. Ik beloof het.”
Niall glimlacht naar me. “Heel erg bedankt. Maar misschien is het beter dat ik sterf. Ik heb niks meer, geen kracht, tekort aan eten en drinken. Ook hier raakt alles op.”
“Je gaat het overleven Niall. Dat moet je me beloven.”
“Ik kan niks beloven. Het spijt me.”
De tranen springen in mijn ogen. Niall moet dit overleven. “Het is al een heel ding dat je de sprookjeswereld gaat redden. Daar ben ik al blij genoeg om.” Zegt hij. Ik schud mijn hoofd. “Ik ga jou ook redden.”

Terug in Liams kasteel hebben we een soort relax dagje. Flink uitrusten voor morgen. De grote dag. De enige kans om sprookjeswereld te redden. Ik ga mijn allerhardste best doen om Nadine te verslaan maar het gaat vast wel lukken. Op dit moment lig ik lekker te genieten van de geur van de rozen uit Liams rozentuin op een bankje. En ja, ik lig echt op het bankje. Ik ga rechtop zitten en bedenk me dat ik wel wat kan trainen op magie. Snel pluk ik een roos en ga weer terug op het bankje zitten. Ik kijk ernaar en zeg in mezelf dat ik de roos geel wil hebben. De roos fonkelt en veranderd van rood naar geel. Mijn ogen worden groot. Het werkt, zo gemakkelijk! Nog een wapen erbij. “Het lukt al aardig, hè.” Zayn komt naar me toe lopen. Ik knik. “Ik ben er echt heel blij mee.”
“Mooi zo. Ik wil je iets laten zien.” Hij steekt mijn hand uit die ik nieuwsgierig aanpak. Hand in hand lopen we door de bosjes de tuin uit. We komen uit bij prachtige bossen met glinster hier en daar. “Het is d’r…” Zeggen hoge stemmetjes. Komen ze uit mijn hoofd of zijn ze werkelijk hier? “Hoor jij dat ook?” Vraag ik aan Zayn. Hij knikt. “Kom maar tevoorschijn!” Roept hij. Op dat moment springen er allemaal elfjes vanuit bomen en bosjes en vliegen allemaal naar ons toe waarna ze een kringetje om ons heen vormen. Een grote big smile kan niet meer van mijn gezicht af. Ik draai een rondje en zie hoe de elfjes allemaal naar me lachen. “Waarom heb je me dit nog niet eerder laten zien?” Vraag ik met ogen vol bewondering. Zayn haalt zijn schouders op. “Nu weet ik zeker dat je er klaar voor bent.”
De elfjes vliegen een richting op en seinen dat we achter ze aan moeten komen. Ik twijfel geen moment en ren achter ze aan. Net zoals toen ik klein was en ik achter vlinders aanren. Opeens lijkt het alsof ik weer een meisje van zes jaar ben. De elfjes leiden ons naar een prachtige waterval waar nog meer andere elfjes zijn. “Als je wil mag je gaan zwemmen.” Zegt Zayn. Weer twijfel ik geen moment, trek mijn kleren uit en duik in mijn ondergoed het water in. Dit is geen moment om mezelf te schamen. Dit moment is het beste moment uit mijn leven. Al mijn dromen die ik ooit had zijn waar geworden. Ik kan het haast niet geloven… Als een kleine baby speel ik met het water en kijk hoe de spetters zich een weg naar boven maken en vervolgens weer terug in het water belanden. Ik zie dat Zayn lachend naar me zit te kijken. Elfjes vliegen rondom me heen en eentje doet net alsof ze op water loopt wat me aan het lachen maakt. Zelf lacht ze ook en vliegt een weg om me heen naar boven toe. “Ik wil hier nooit meer weg!” Roep ik naar Zayn. “Kom ook het water in!”
“Nee,” zegt Zayn. “Zwemmen is niet zo mijn ding.”
Ik loop het water uit en spetter Zayn helemaal nat. Vervolgens duw ik hem het water in maar hij is te sterk voor mij. “Dan maar op deze manier.” Zeg ik met een grote grijns op mijn gezicht. Zayn draait zich om net wanneer ik met mijn handen een sterke windvlaag op hem afstuur die hem in één keer het water ingooit. Ik lig in een deuk en gelukkig kan Zayn er ook wel om lachen.

De rest van de dag verdelen we met trainen van mijn krachten. Ik en Zayn zijn de hele dag bezig met elkaar om te trainen. Ook heeft hij me wat tips gegeven voor het gevecht met Nadine maar zegt dat ik een natuurtalent ben. Ook al ben ik dat helemaal niet eens. Het licht buiten verduistert langzaam. En het begint avond te worden. Ik sta voor de enorme spiegel in mijn badkamer in Liams kasteel. Ik zucht en haal mijn haar uit de staart en rits mijn pak open. Phoe, kan mijn huid ook even luchten. Ik doe alles uit en stap onder de douche.
Om eerlijk te zijn heb ik wel drie kwartier onder de heerlijke warme stralen gestaan, maar het was wel echt tijd om eruit te komen dus heb ik mijn linnen ochtendjas aangetrokken en ben naar mijn kamer getippeld. Net wanneer ik in mijn enorme prinsessenbed lig komen Liam, Harry, Louis en Zayn binnen die ook gaan meestrijden in het gevecht tegen Nadine. Ik ga rechtop zitten en kijk de mannen verbaasd aan. “We komen hier om te zeggen dat je het echt gaat halen. Je gaat de sprookjeswereld redden en daarvoor zijn we je heel erg dankbaar. Dankbaar voor alles wat je voor ons doet. Bedankt Skylinn, je bent het liefste meisje dat ik ooit gekend heb.” Neemt Liam het woord. Blozend knik ik. “Het is al goed. Sprookjeswereld mag er niet aangaan. Ik zal er alles aan doen om het te redden.”


Reacties:


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 13 juni 2015 - 14:09:
OMG ELFJES!!!!!!!!!
MAG IK ALSJEBLIEFT WAT ELFJES HEBBEN??
PLEAS PLEAS ALSJEBLIEFT?!?!?!!?!?!?!?!!?!?!?!?!?!?!?

JE SCHRIJFT ZO GOED!
ECHT WAAAAAUUUUUWWWWW!!!
XX


LindjeX1DX
LindjeX1DX zei op 13 juni 2015 - 10:20:
OMG! Die elfjes lijken me zo lief!!

En je schrijft echt super goed babe!!
-X-


MelintjeX1DX
MelintjeX1DX zei op 12 juni 2015 - 20:04:
Mag ik ook een paar elfjes hebben? *kijkt lief*
Xx