Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 5 Seconds Of Summer » The Killer Inside Me » 02

The Killer Inside Me

8 nov 2015 - 18:56

637

8

462



02

Image and video hosting by TinyPic

Jade

Ariana stak de sleutel van het appartement in het gat en draaide de sleutel een paar keer om waarna de vertrouwde klik van het ontsluiten van de deur klinkt. Ik kijk nog een keer achterom waarna de meiden en ik naar binnen stappen. Het appartement van onze oude baas, die ik helaas door zijn leugens heb moeten vermoorden. Een jaar geleden, niet in dit appartement hoor. Nee in een of andere zaal. Blijkbaar waren de meiden ook onder zijn invloed en nu zijn we beste vriendinnen. Toch grappig dat het voor een moordenaar werken toch iets goeds kan meebrengen. Dan zal je je nu afvragen, is ze gestopt met het moorden? Nou nee. De meiden en ik hebben het geprobeerd maar heel ver kwamen we niet, de kik bij het moorden hadden we nodig en dat is dan ook de reden dat er altijd wel een paar jongens worden vermoord per week.

Na een half uurtje staan we weer buiten maar nu met andere outfits. We willen de jongens, ak onze kamergenoten, niet te veel laten gaan nadenken als we terug komen met bloed op onze kleren. Ook al gebeurt dat bijna nooit het zal altijd wel een keer kunnen gebeuren. Na een kleine vijf minuten komen we aan bij de club. De dreun van de speakers en de geur van alcohol komt ons gelijk tegemoet terwijl we onszelf een weg banen door de drukte. Bij de bar aangekomen bestellen we wat shotjes die we achterover gooien. Ik voel een paar ogen in mijn rug branden en ik draai me om waarna ik in een paar bruine ogen kijk.
,,Hey babe.’’
,,Euhm hi.’’
,,Wil je dansen?’’ De jongen kijkt me met zijn bruine ogen aan en ik knik waarna ik mijn duimen even snel opsteek naar de meiden.
,,Ik ben Brent. En jij bent?’’
,,Skyler, maar iedereen noemt me Sky.’’ Dit is iets wat we met de meiden hebben afgesproken, zeg nooit en dan ook nooit je echte naam.
,,Sky, mag ik deze dans van je?’’ Ik giechel waarna ik knik en Brent me tegen hem aantrekt.

Na een halfuurtje te hebben gedanst lopen ik en Brent samen door de straten van de stad. Alles is rustig en dat is maar goed ook. Onze vingers zijn verstrengeld en onze handen bewegen rustig op en neer. Zodra Brent even niet plet trek ik hem mee de steeg in. Ik duw hem tegen de muur aan terwijl ik mijn benen buiten die van hem zet. ,,Pittig daar houd ik wel van.’’ Ik plaats mijn lippen in zijn nek en begin naar zijn plekje te zoeken. Terwijl Brent een kreun van genot laat grijp ik met een hand in mijn vest waarna ik mijn mes eruit haal en het tegen zijn keel aanzet. Brent’s ogen die net nog vol genot stonden staan nu bang en angstig terwijl hij voorzichtig slikt.
,,Laatste woorden?’’
,,Help!’’ Brent begon te schreeuwen en vlug hield ik mijn hand over zijn mond.
,,Bye pretty boy.’’ Met een vlugge beweging snij ik zijn keel door waardoor het bloed er uitloopt. Het mes maak ik schoon met zijn shirt en stop het weer in mijn zak waarna ik zijn capuchon over zijn hoofd gooi en zelf mijn eigen vest aandoe. Mijn arm wikkel ik om zijn middel waarna ik de vijf minuten terug loop naar de club en hem via de achteringang naar binnen breng. Via een tussendeur komen we de meidenwc in en ik leg hem daar op de grond neer waarna ik de wc uitloop en mijn vest weer om mijn middel knoop. De meiden staan nog steeds bij de bar en ik loop op ze af waarna ze omkijken. Ze kijken me vragend aan en ik knik waarna ze opstaan. Een gil is te horen en de meiden en ik geven elkaar highfives waarna we de club uitlopen.





-------------

Trailer


Reageren=Melding
Geen Reactie=Geen Melding
XX


Reacties:

1 2

Nadja
Nadja zei op 21 juli 2015 - 14:50:
De trailer is supergaaf btw die gif van mikey

I
LIKE
GREEN
HAIR
WH00P.

xoxtjes.


5sosxx
5sosxx zei op 23 juni 2015 - 11:25:
die trailer is awesome!


fangirl5sos
fangirl5sos zei op 22 juni 2015 - 21:03:
It's time to kill
pampampam


xCalPal
xCalPal zei op 20 juni 2015 - 10:13:
Girl die trailer is ook echt gaaf

x


xSerenaHoran
xSerenaHoran zei op 16 juni 2015 - 18:46:
Die trailer is ook kei leuk <3
-xoxo