Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 5 Seconds Of Summer » Every Year A Letter [Afgerond] » Year Eight

Every Year A Letter [Afgerond]

17 juni 2015 - 22:29

656

4

301



Year Eight

Lieve Ashton,

Welkom meneer Irwin. Ik heet U welkom in het huis der liefde. Haha, ja ik weet wat je nu denkt. En het klopt. Mason is verliefd!
Hij kwam twee weken geleden naar me toe, heel zelfverzekerd, en vertelde me dat er een heel leuk meisje bij hem in de klas zit. En dat ze goed met elkaar om kunnen gaan. Ik vond het natuurlijk heel leuk om te horen, ik bedoel, ik vind het schattig. Maar ik ben ook blij dat hij het open en eerlijk tegen me zegt in plaats van het weg te stoppen en et aan niemand durven te vertellen. Dan komt er ook niks van, ik bedoel, je moet wel een stap zetten.
Maar hij wilde haar dus een brief schrijven. Dat vond ik wel een leuk idee, zeker voor de eerste keer dat je verliefd bent. We hadden dus samen een brief geschreven. Daarin stond gewoon uitgelegd dat Mason haar leuk vind, en dat hij wil weten of zij hem ook leuk vind.
Oh ja, het is wel leuk om te weten wie het is haha. Ze heet Savannah en ik kwam er laatst achter dat haar moeder bij mij in de klas heeft gezeten. We spraken elkaar toen bijna niet, puur omdat we andere vrienden hadden, maar we herkenden elkaar wel. En het was super om haar weer eens te zien. Ze zag er goed uit, de moeder dan. Savannah zelf ook hoor, ze heeft mooie lange blonde golvende haren, en grote groene ogen. Ze ziet er mooi uit, en ze is iets kleiner dan Mason. Maar niet veel verschil.
Maar hij ga begint. Dus je kan het pas volgend jaar weten, sorry lieverd. Maar volgend jaar vertel ik je er meteen over, beloofd! =)
ik ben zelf ook heel benieuwd wat ze gaat zeggen. Ik had natuurlijk tegen haar moeder gezegd dat Mason haar dochter Savannah leuk vind, maar ze had niks gehoord van Savannah over ene Mason. Maar we zien wel wat er word gezegd en wat er gebeurd. Ik laat het je meteen weten volgend jaar.
Hoe is het eigenlijk met je? Alles goed? Of vallen er dingen tegen? Ik wil dat je hier bent, bij mij en bij Mason. Ik wil dat Mason eens zijn vader ontmoet. Dat hij weet op wie hij lijkt en van wie hij een deel van zijn DNA heeft. Oké, dat klonk echt als een wetenschapper. Dat ben ik dus totaal niet. Ik hoop natuurlijk wel dat jij het goed hebt. Ik wil het beste voor je.
Met mij gaat alles goed. Mijn baan heb ik nog steeds, het loopt goed en ik krijg ook goed betaald. Mijn moeder, helaas, brengt Mason nog steeds naar school en haalt hem ook. Hij is nu acht, dus mag hij binnenkort al zelf naar huis lopen. Hij weet de weg al en hij belooft me dat hij meteen naar huis komt.
Nouja, natuurlijk mag hij wel eens plezier hebben na school, maar voor nu moet hij dat dan altijd vragen. Totdat hij op de middelbare school zit. Dan mag ie wel eens iets doen hoor. Neem per voorbeeld aan mij, ik spendeerde wel vaak na school tijd in de McDonald's, of bij vrienden of bij jou. Of met vrienden naar de McDonald's. Wat waren dat leuke tijden haha.
Of weet je nog toen die middag dat we naar de McDonald’s gingen en we allebei een hamburger en drinken hadden besteld. We waren goed hyper en druk, dus we gingen met ijsklontjes gooien. Uiteindelijk werden er ook stukje vlees en sla naar elkaar toe gegooid. Toen werd de manager een beetje boos en hadden we een verbod voor een maand. Dat was niet zo erg, we hadden toch nog een andere McDonald’s in de stad. Maar daar deden we wel normaal en hadden we geen verbod.
Nou schat, ik ga maar eens slapen, het is net tien over twee geweest.
Ik spreek je volgend jaar. Ik hou van je.

Liefs, Isobel.


Reacties:


Anne
Anne zei op 19 juni 2015 - 19:54:
Ashton leeft nog!!
Waar is ie??

Heel goed geschreven!!
Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel snel verder!!


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 18 juni 2015 - 18:04:
Confusing happens
Zo te lezen leeft Ash nog maar waar hij is?!?!
AAARRGGGGG


WAAROM MOETEN MASON EN SAVANNAH ZO CUTE WORDEN BESCHREVEN?!?!?!

IJsblokjes gooien? Is dat niet een keer eerder gebeurd? En vlees en sla?
Heb je het nu over die bigmac? Dat was wel echt geweldig!!
verder
xx


Madeliefjuhh
Madeliefjuhh zei op 18 juni 2015 - 17:44:
Misschien is het wel zo dat Ashton haar heeft verlaten... Ik ben er nog niet uit. In ieder geval, goed geschreven dit!


MelintjeX1DX
MelintjeX1DX zei op 18 juni 2015 - 16:04:
Mason en Savannah lijken we een cute koppel
Xx