Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 5 Seconds Of Summer » Every Year A Letter [Afgerond] » Year Eight And A Half

Every Year A Letter [Afgerond]

25 juni 2015 - 7:24

683

4

266



Year Eight And A Half

ASHTON!,

IK HEB ZO’N GOED NIEUWS!! Mason heeft een vriendinnetje! Weet je nog dat ik je een halfjaar geleden vertelde over Savannah? Nou, zij vond Mason ook leuk en nu hebben ze verkering. Ja, ik wil het geen relatie noemen, omdat het nog basischoolverkering is. En ik kon gewoon niet wachten tot het moment om het je te vertellen, dus ik besloot er een brief tussen te doen.
Savannah is een hele leuke meid en ze is heel aardig voor Mason. Ze lijkt me ook een super lieve vriendin. Niet dat ik een super man heb, ongeveer, maar dat is wederzijds. Deze brief wordt daarom ook niet super lang zoals de andere brieven. Maar ik wil nu dit afsluiten. Het belangrijkste is, dat Mason een vriendin heeft, en ik heel blij ben voor hem.
Maar laten we het eens over jou hebben. Hoe is het daar? Alles oké? Alles goed? Niks negatiefs? Ik zou wel eens willen weten hoe het daar is. Maar aan de andere kant, vind ik dat ook weer zielig voor Mason. Dan laat ik hem alleen en natuurlijk kan ik hem niet meenemen. Dat zou erg zijn en dat doe ik hem niet aan. Ik zie je vanzelf snel wel weer, en dan zijn we samen, weer voor altijd.
Zou je niet eens willen terug komen? Zien hoe ons engeltje eruit ziet? Ik denk dat hij jou zeker weten wil ontmoeten.
Ik durf het hem nog steeds niet te vertellen. Ik weet zeker, dat je nu tegen me schreeuwt: ,,Zeg het, doe hem niet nog meer pijn.’’ Ik weet het, ik weet het. Maar mijn hoofd zegt dat ik het moet doen, maar mijn hart niet. Je lijkt nu wel van die poppetjes op je schouders. Een duiveltje en een engeltje. Daar zie ik je nog wel eens voor aan. Kom maar, ga maar op mijn schouder zitten. Dan kan ik je weer zien. Ik kan gewoon niet geloven dat je weg bent. Ik wil dat je terug komt, maar ja.
Luke en ik zijn laatst naar de stad gegaan met Mason. Hij had wat kleren gekocht voor Mason, voor zichzelf en ik ook nog wat voor mezelf. Natuurlijk koos Luke wat bandsshirts uit, zoals Nirvana, Guns ‘N Roses, en nog meer. Maar ook zelfs een 5 Seconds Of Summer shirt. Het is er een met jullie foto’s erop. Ik moest even slikken toen ik et zag. En zeker toen Mason iedereen opnoemde, maar stil bleef hangen bij jou. Het ging zo van: ,,Oom Luke, oom Calum, oom Michael en… Mama, wie is dat? Is dat papa?’’ De tranen schoten in mijn ogen. Hij heeft waarschijnlijk de foto op de kachel gezien, maar het is helemaal oké. Ik knikte en hij glimlachte. Hij weet nog steeds niet waarom je er niet bent, maar ik ben er nog gewoon niet klaar voor. Ik vertel het hem wel, als ie groot en sterk genoeg is. Luke keek me al meelevend aan en vertelde Mason dat jij op vakantie was. Dat je een wereldreis maakte. Hij haalde er zelfs foto’s bij, om het geloofwaardig te maken. Hij liet de foto’s zien die jij op Instagram had geplaatst, toen je ergens in het oerwoud zat. Vele jaren geleden. Mason geloofde het en Luke en ik keken heel opgelucht. Ik hou van Mason, maar ik wil het niet nog meer pijn doen. Ik weet gewoon dat je nu weer hetzelfde denkt: ,,Zo doe je hem nog meer pijn. Zeg het.’’ Ik kan het niet.
Let’s talk about something else. Mason heeft samen met zijn beste vrienden een super dag gehad gister. Hij is, alleen met zijn beste vrienden, zonder meer mensen, naar het pretpark geweest. Ik had wat kortingskaartjes gevonden online, dus liet hem drie mensen kiezen om mee te laten gaan Natuurlijk ben ik mee gegaan, hem alleen in dat park te laten rondlopen durf ik niet hoor. Maar hij heeft het heel leuk gehad en dat is het belangrijkste.
Nou, schat, ik ga slapen. Het is al drie over twee ‘s nachts en ik ben moe.
Ik spreek je volgend jaar. Ik hou van je.

Liefs, Isobel


Reacties:


MelintjeX1DX
MelintjeX1DX zei op 28 juni 2015 - 0:21:
Cuties! I ship it!
Xx


Anne
Anne zei op 26 juni 2015 - 22:41:
ASHTON KOM ALS EEN SPEER TERUG NAAR LINDY EN JE ZOONTJE MASON!!
LINDY HOUDT VAN JE, MAAR JIJ DUIDELIJK NIET VAN HAAR!!
SUKKEL, KOM TERUG OF BLIJF WEG, MAAR ZEG DAN TEGEN LINDY DAT JE NIET MEER VAN HAAR HOUDT, LAAT WAT VAN JE HOREN!!

JIJ BENT NU ECHT EEN SLECHTE VADER EN IK HEB GEEN MEDELIJDEN MET JE ALS MASON JE OOK NOOIT MEER WIL KENNEN, OMDAT JE ZIJN MOEDER IN DE STEEK HEB GELATEN!!

Sorry, dit moest er even uit. Dit wil ik al zo lang zeggen!!

Heel snel verder, dit is zo goed!!

Xx


Madeliefjuhh
Madeliefjuhh zei op 26 juni 2015 - 22:33:
I SHIP IT.


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 25 juni 2015 - 16:24:
ahw cuteeeeeeeeee
verder
xx