Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 5 Seconds Of Summer » 5 seconds of summer ~ Calum Hood » We are 5 seconds of summer

5 seconds of summer ~ Calum Hood

26 juni 2015 - 14:02

708

1

136



We are 5 seconds of summer

'Ashton are you there?' niet te geloven dat ik hier opnieuw sta te wachten om naar de wc te kunnen. Het is altijd hetzelfde met die jongens. Nooit maar dan ook nooit zeggen ze als ze naar het toilet moeten. 'Just a minute goddamn you woman!' ik schoot in de lach en was blijkbaar niet de enige die het gehoord had want Michael kwam bij me staan. 'Ashton just get on with it man! We all want to go on the toilet!' 'Can you just shut your mouth I can't concetrate!' 'On what?' Mijn schaterlach klonk door heel de gang en ook Calum kwam kijken. Vlinders begonnen meteen rond te fladderen in mijn buik en ik beet op mijn lip. 'What's going on guys?' 'Abrianna needs the bathroom.' 'My sweet, sweet Abrianna, did you know that there is a toilet downstairs.' 'You're kidding me right?' met een ongelovige blik keek ik Calum aan. 'Would I ever lie to you?' 'Oh my god! Couldn't you say that like about five minutes ago!' Ik rende naar beneden en gebruikte de wc. Sinds kort hadden de jongens en ik een huisje gehuurd waar we samen konden repeteren en blijven slapen voor wanneer we nummers wilden beginnen schrijven, of gewoon even nood hadden aan rust. Binnen een goeie week vertrokken we alweer op tour. En dit keer was het niet voor even maar toch voor meerdere maanden. Natuurlijk ging ik mijn familie ontzettend missen, maar ergens was ik blij dat ik mijn tijd met dde jongens nu volop kon spenderen. Zeker met Calum. Calum en ik zijn al jaren beste vrienden, maar de laatste jaren heb ik echt gevoelens voor hem ontwikkeld, en ik weet echt niet wat ik ermee moet doen. Ik wil onze vriendschap niet verpesten en zeker niet de sfeer in de band, maar ik vind hem gewoon zo leuk. Ik hoop hij mij ook.

Ik kwam terug in de living en ik zag alle jongens in de zetel zitten kan ik niet zeggen want het was eerder liggen. Ik wandelde naar Calum plofte op ze schoot en legde mijn benen over Ashton heen. 'Why are you doing that?' een grijns verscheen op Ashton zijn gezicht en ik stak mijn tong uit. 'Because you didn't even say that you had to go to the bathroom! I told you!' 'Well, I was there first!' ik draaide met me ogen en Luke kwam er tussen. 'Ladies don't fight.' Ashton keek Luke droog aan en begon dan heel te giechelen. Ik trok mijn wenkbrauwen op, en al gauw merkte ik dat ik niet de enige was. 'You are such a girly girl Ashton.' 'Aw thanks Michaeeel.' 'Guys.' ik schraapte mijn keel. 'And girl, don't forget that we have to leave in about an hour.' 'Why?' 'Well, we have an interview in about two hours.' 'Oh god, I totally forgot about that.' ik stond recht en Calum sloeg op mijn poep en ik slaak een gilletje en keek hem gemeen aan terwijl hij naar mij knipoogde. Een bom van vlinders ontplofte opnieuw in mijn buik en ik voelde mijn gezicht rood aanlopen. 'I'm going to get ready.' 'Why do girls always have to get ready?' vroeg Luke en de rest van de jongens keken mij ook vragend aan. 'Well, I want to look good tho.' 'You always look good.' 'Yes Abri, you're so pretty.' 'Aw thanks guys.' het was lief dat ze dat zeiden, maar toch wou ik mezelf een beetje opmaken en een wat leukere outfit gaan aandoen.

'Wow Abri, you look amazing!' hoor ik Ashton terwijl ik de trap afwandelde. Calum zijn mond viel lichtjes open en Luke duwde hem toe. Ik bloosde. 'Thanks guys.' 'Okay let's go to the interview!' We vertrokken met de auto richting het radiostation en zongen mee met liedjes op de radio. Ik zat vanachter met Calum en Michael en legde mijn hoofd tegen Calum aan. Ik wist dat de rest van de band wel vermoedens had dat ik Calum leuk vond, maar ergens was dat niet erg, want ik knuffelde graag met iedereen, dus misschien viel het toch niet zo hard op. Ik keek op naar Calum en ik zag hem naar mij kijken. 'What?' vroeg ik stil en streelde langs zijn knie. 'You look really beautiful.'


Reacties:


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 26 juni 2015 - 15:44:
EN HIER LEES IK OOOK MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!
xx