Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen ιn schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 5 Seconds Of Summer » Before I Die [Af] » 23

Before I Die [Af]

26 juli 2015 - 17:36

1067

8

369



23

Image and video hosting by TinyPic

~Michael~

,,Ik heb je nummer niet eens?’’ Chantal houdt haar hand uit en ik ontgrendel mijn telefoon waarna ik deze in haar hand leg. Ik zie Chantal wat dingen op mijn telefoon doen waarna ze hem weer teruggeeft. ,,Nu wel.’’
,,Ow thanks.’’ Ik haal mijn hand door mijn haar en kijk Chantal aan.
,,Waarom wou je het überhaupt weten?’’
,,Omdat ik…’’ Ja Michael wat ga je nu zeggen? Dat er een kans is dat je verliefd op haar bent? Nou volgens mij is het toch wel heel duidelijk dat ik op haar ben of niet dan, maar dat kan ik natuurlijk niet tegen haar zeggen ze voelt toch niks voor een jongen als mij.
,,Omdat je?’’ Ik staar haar aan en mijn ogen schieten snel naar haar lippen en weer terug naar haar ogen die me maar vragend aanblijven kijken. ,,Michael?’’ Het is nu of nooit.
,,Kan ik iets proberen?’’ Chantal knikt voorzichtig en ik buig mijn hoofd wat naar voren waarna ik mijn lippen op die van haar plaats. Chantal verstijft en ik trek voorzichtig mijn lippen weer los. ,,Sor..’’ Ik word onderbroken door haar lippen die zich op die van mij plaatsten. Gelijk zoen ik haar terug terwijl haar armen zich om mijn nek binden en ik haar handen door mijn haren voel gaan. Mijn armen wikkel ik om haar middel waardoor ik haar wat meer tegen me aantrek. Voorzichtig bijt ik op haar lip waarnaar ik opzoek ga naar haar tong. Door het gebrek aan zuurstof laten onze lippen die van elkaar uiteindelijk los en blijven onze hoofden tegen elkaar liggen. ,,Veel beter om met je te zoenen als je niet dronken bent. Dan kunnen we het tenminste nog herinneren.’’ Chantal schiet in de lach waarna ze haar armen om me heen wikkelt en met haar hoofd tegen mijn borst ligt. Ik wikkel mijn armen wat strakker om haar heen terwijl ik met mijn duim rondjes begin te maken op haar rug. ,,Weet je wat eigenlijk maar goed is.’’
,,Hmm?’’
,,Dat ik niet zwanger ben geworden mochten we het onveilig hebben gedaan.’’ Mijn ogen worden groot en ik weet even niet wat ik moet zeggen. Chantal had gewoon zwanger kunnen zijn. Shit!
,,Michael?’’ Ik kijk omlaag naar Chantal en plaats een kus op haar hoofd waardoor er een glimlach op haar gezicht komt en er een kuiltje in haar wang verschijnt. O my god ze heeft gewoon een kuiltje. ,,Ik denk dat we naar binnen moeten gaan voordat er iemand naar buiten komt.’’
,,Hmm okay.’’
,,Maar eerst.’’ Chantal geeft me een klap tegen mijn wang waarna ze haar lippen snel op mijn lippen drukt en naar binnen loopt. ,,Waar was dat voor nodig?’’ Chantal draait zich om waarna ze haar tong naar me uitsteekt en ik haar snel achterna loop.
Zodra ik weer op mijn stoel zit trek ik Chantal weer op mijn schoot zodat ze niet hoeft te staan. Nola geeft me een boze blik terwijl de anderen ons vragende blikken geven. Kijk soms snap ik Nola niet, ze is het nichtje van Luke en ook beroemd maar ze mag mij niet ofzo. Komt vast omdat ik fabuleus ben. Of ze is gewoon arrogant kan ook. Kom er nog wel achter.
Maar weer terug naar haar zwanger gedeelte hoe kan ik zo dom zijn om er niet aan te hebben gedacht dat Chantal zwanger kon raken. Michael je bent een sukkel! Hoe de fuck kon je daar niet aan denken?! En dan ook nog dat Chantal denkt dat ik er zelf ook niks meer van af weet. Alsof ik me niet meer herinnen hoe Chantal mijn naam kreunde, nou ja ze noemde me ook Daddy, maar ik noemde haar kitten dus. Ugh Michael focus je nou maar op de avond met de one direction boys. Een jongens avond. De one direction jongens kennende gaan we flesje draaien, als de fles op jou komt moet je een shotje doen, de gene die de fles heeft gedraaid een zoen geven. No shame! Alhoewel ik het liefste mijn lippen op die van Chantal druk maar ja het is een jongens avond en zolang we maar genoeg drank ophebben.


Zo’n vier uur laten staan we voor het huis van de one direction jongens. Luke belt aan ik kijk wat om me heen. De deur wordt geopend en Niall staat in de deuropening. Gelijk worden we in een knuffel getrokken waarna Niall ons meeneemt naar binnen neemt en we onszelf in de woonkamer planten. ,,Okay laten we beginnen.’’ Calum wrijft in zijn handen maar nog voordat hij kan beginnen met draaien houdt Niall hem tegen. ,,Dude we missen nog iemand.’’ Snel kijk ik om me heen en we zijn gewoon met zijn negenen. ,,Wie dan we zijn gewoon met zijn negenen Nialler.’’ Antwoord Luke voordat ik mijn mond open kan doen.
,,Ze is zich boven nog aan het omkleden in iets makkelijkers ofzo.’’
,,Ze?!’’ Best grappig dat we dat alle vier tegelijk zeggen, maar wie is ze?!’’ Er zijn voetstappen te horen van de trap en niet veel later komt er iemand de kamer binnen waarna ‘’ze’’ tegen Niall aankruipt. Het enige wat ik op dit moment nog kan zien is dat het een pikachu onesie is. ,,Oeh Niall heeft een vriendin.’’ Zegt Ashton waarna hij begint te giechelen. Je weet wel die ene waardoor hij op een schoolmeisje lijkt. Ja die. Het meisje kijkt op en dan ontmoet haar gezicht dat van mij. Chantal. Wow wat the fuck?!
,,Chantal is er vanavond ook bij aangezien ik haar nog wil zien voordat we op tour gaan.’’
,,Ze weet wat we doen toch?!’’ Niall knikt waarna Chantal zegt. ,,Flesje draaien, komt de fles op jou moet je een shotje drinken waarna degene die em draaide je een kus geeft no big deal.’’ Mijn ogen worden groot waarna Calum weer in zijn handen klapt ,,okay let’s do this.’’


Twee uur laten, heel wat flessen drank later en Chantal heeft iedereen en dan ook iedereen al moeten zoenen behalve mij. ,,Chantal jou beurt.’’ Zegt Niall waarna Chantal wankelend opstaat en de fles draait. Hij komt op mij terecht en Chantal schenkt een shotje in waarna waarna ze op mijn schoot gaat zitten. Ze houd het schotje voor me en ik sla het in een keer achterover waarna haar lippen weer op die van mij zitten. Haar tong gaat over mijn lip en gelijk geef ik haar de toestemming, waarna haar tong bij mij naar binnen glijdt. Kan deze dag nog beter?







Reageren=Melding
Geen Reactie=Geen Melding
XX


Reacties:

1 2

xHiimacookie zei op 2 aug 2015 - 11:31:
Shots shot shots shot everbody oke sorry kwam in mij op.


5sosxx
5sosxx zei op 1 aug 2015 - 13:24:
Omg


LoveMichael
LoveMichael zei op 1 aug 2015 - 13:20:
mag ik meedoen met dat spelletje


fangirl5sos
fangirl5sos zei op 1 aug 2015 - 13:16:
woop woop


xSerenaHoran
xSerenaHoran zei op 30 juli 2015 - 0:59:
Chantal heeft exjt geluk gehad dat ze niet zwanger is geraakt..
Omg i luv this
-xoxo