Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen ιn schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 5 Seconds Of Summer » My trust is broken (PAUZE) » >12<

My trust is broken (PAUZE)

7 aug 2015 - 20:31

3177

8

475



>12<

Image and video hosting by TinyPic

>Nola<

Ik kan het niet geloven. Ik zoen met de jongen van mijn leven en ik droom niet. Zayn ligt onder me, ja ligt aangezien Chantal en Michael het zo nodig vonden om de deur te openen en aangezien wij tegen de deur aanstonden...ik moet van binnen heel hard lachen, maar mijn lippen zijn niet van die van Zayn geweest. Onze tongen spelen een vurig spelletje en het laatste wat ik gehoord heb is dat Michael en Chantal nu hetzelfde gaan doen. Ik weet alleen niet waar, aangezien er hier maar één toilet is. Misschien wel in het magazijn. Ik stop en kijk in de mooie bruine ogen van Zayn. Een glimlach verschijnt op mijn gezicht.
,,Wat? Wat is er?” vraagt hij meteen.
,,Waarom zou er wat moeten zijn? Ik geniet gewoon.” Geef ik eerlijk toe, terwijl ik merk dat mijn wangen alweer roder worden. Zayn glimlacht nu ook en samen gaan we staan.
,,Ik hou van je Nola.” Ahw, dat zei hij zo lief.
,,Ik hou ook van jou.” En dat bevestig ik met een kus op zijn mond.
,,Zullen we terug gaan? Chanti en Mikey zullen ons wel missen.” Ik schiet in de lach. ,,O vind je het grappig dat je twee beste vrienden op je staan te wachten?”
,,Ze staan niet te wachten, die twee zijn ook ergens bezig.”
,,Nou, ik wil de hele avond met je dansen.”
,,De hele avond? Ik wil ook nog slapen.”
,,Ja, natuurlijk. Hoe laat moet je thuis zijn van je moeder?”
,,Ik heb geen tijd. Het is vrijdagavond, dus we mogen zo laat komen als we dat willen.”
,,O in dat geval.” Zayn pakt mijn hand en trekt me mee naar de dansvloer.

Net als we de dansvloer op komen, hoor ik 'shut up and dance' door de boxen en meteen begin ik te dansen. Dit is zo'n leuk nummer. Ook Zayn vind het blijkbaar een leuk nummer want ik hoor hem zachtjes mee zingen.
,,O don't you dare look back, just keep you're eyes on me.” Zing ik vrolijk. ,,I said you're holding back. She said, shut up and dance with me!”
,,This woman is my destiny, she said shut up and dance with me!” Zingt Zayn verder, terwijl we met iedereen op de dansvloer beginnen te dansen. Het lijkt wel op een flashmob, iedereen danst echt heel goed, net zoals ik de videoclip. Ik heb het naar mijn zin en ik zou willen dat ik voor altijd hier kon blijven, samen met Zayn, Chantal en Michael. In het restaurant was iets minder, vanwege mijn vader, maar ja daar moet ik niet meer aan denken.
,,Ik ga wat te drinken halen.” Zeg ik tegen Zayn en hij knikt, terwijl hij met me mee loopt. ,,Je hoeft niet mee hoor.”
,,Ik laat mijn meisje toch niet alleen. Er zijn gure types in discotheken.” Zijn meisje? Ben ik nu zijn meisje? Kunnen we al zeggen dat we een stel zijn? Ik bedoel, we hebben nog niet echt een date gehad of zo, maar wel al gezoend. Een zoen met zoveel passie, dat de liefde ervan af spoot, maar goed.
,,Dus we hebben nu officieel wat? Iedereen mag het weten?” vraag ik aan Zayn, die me verbaasd aan kijkt.
,,Natuurlijk. Je zoent toch niet zomaar iemand. Nola, twijfel nou niet aan mijn gevoelens voor jou. Ik hou van jou en van niemand anders.” Hij legt zijn hand op mijn wang en geeft me een kus. Ik glimlach en we proosten.
,,Op ons en Chantal en Michael.” Zeg ik, terwijl ik zijn glas aan tik en daarna een slok neem. Het leven is zo slecht nog niet. Ik heb de drie allerbeste vrienden, Chantal heeft eindelijk met Michael en ik? Ik ben van mijn vader af, voor nu en ik heb het allerleukste vriendje van de hele wereld!

>Chantal<

Samen met Michael beuk ik de deur open en kijk naar Nola en Zayn die op elkaar liggen te zoenen. Ik begin te fangirlen en voel Michaels armen om me heen.
,,Michael, ons werk is gedaan. Ik zei toch dat het zou werken!”
,,Kunnen wij dan verder gaan waar wij mee bezig waren?” Ik draai me om in zijn armen.
,,Mmm.” Ik plaats mijn lippen op die van hem en Michaels handen nemen plaats onder mijn kont en ik laat een klein giecheltje, terwijl we de wc uitlopen. In plaats dat we terug gaan naar de danszaal, gaan we het magazijn in en Michael bijt op mijn lip voor toestemming, die ik maar al te graag geef. Onze tongen zijn verstrengeld in een liefdesspel en ik laat mijn handen over Michaels rug gaan. Ik laat ze stoppen aan de onderkant van zijn shirt en trek deze over zijn hoofd. Onze lippen verlaten elkaar heel even, waarna ze die van elkaar weer vinden. Mijn nagels trekken strepen over zijn rug en Michael pakt me beter vast onder mijn benen. Na een paar minuten laten we elkaars lippen los en happen we naar adem. Mijn lippen verplaats ik naar zijn nek, waar ik kleine kusjes in plaats. Na een tijdje vind ik zijn sweetspot en begin daar te zuigen. Michael legt zijn hoofd op mijn schouder, waardoor hij me beter bij zijn sweetspot laat komen. Zijn adem voel ik in mijn nek, waarna hij een kus in mijn nekholte plaatst. Zodra ik denk dat het genoeg is, verlaten mijn lippen zijn nek en ik bewonder het kunstwerk dat ik in zijn nek heb gemaakt. Mijn vinger laat ik erover glijden en een glimlach komt op mijn gezicht. ,,Mine.” Mompel ik, waarna Michaels lippen in mijn nek op zoek gaan naar mijn sweetspot.
,,All yours baby.” Zodra Michael mijn plekje heeft gevonden, begint hij daar te zuigen en ik kantel mijn hoofd een beetje zodat hij er beter bij kan. Na ongeveer een minuut, kijkt hij me met een tevreden glimlach aan. ,,Nu kan iedereen zien dat je van mij bent, prinses.” Ik plaats mijn lippen weer op die van hem, terwijl ik mijn wangen voel gloeien door de koosnaampjes die hij voor me heeft. Michael plaatst nog één kus op mijn mond, waarna hij me lief aankijkt. ,,Ik hou van je prinses.” Een grote glimlach verschijnt op mijn gezicht. Michael pakt zijn shirt en bedekt zijn blote barst. Heel jammer. ,,Zullen we weer terug gaan? Nola en Zayn zullen zich vast afvragen waar we zo lang blijven.” Ik knik en pak zijn hand, zijn hand die ik niet meer los laat vanavond.
Als Michael en ik terug komen, word ik meteen in een knuffel getrokken door Nola.
,,Wow, heb je me zo erg gemist?” Ik kijk haar aan en ze knikt hevig.
,,Wat denk jij? Ik kan mijn allerbeste vriendin toch niet missen.” Ze geeft me een kus op mijn wang. Een paar dronken meiden lopen langs ons en fluiten. We negeren ze en ik trek Michael mee de dansvloer op, als er een schuifelnummer aangaat en niet veel later liggen zijn lippen weer op die van mij. Dit voelt heerlijk en ik zou willen dat het nooit meer verdwijnt, maar al snel word ik weggetrokken door Nola die me een cocktail in de hand geeft.
,,Proost!” zegt ze lachend en slaat haar arm om mijn schouders. ,,Chantal, jij bent de beste vriendin ooit!” Ik slik even, want ik weet dat ik dat niet ben. Ik weet namelijk alles over Nola, maar zij niet alles over mij. Ik wil het haar wel vertellen, maar ik durf niet. Als mijn vader erachter komt dat Nola ervan weet, doet hij haar iets aan en dat wil ik niet.

>Michael<

Ik kijk naar Chantal die vrolijk staat te dansen met Nola en Zayn, maar vooral samen met Nola. 'Shut up and dance' is voor de vierde keer op vanavond, maar niemand lijkt het wat uit te maken. Ik ben blij dat Chantal vrolijk is en geen zorgen meer heeft. Die bange blik eerder deze avond is verdwenen nadat die ene man vertrokken was. Nola denkt misschien dat zij de enige was die haar angstige blik gezien had, maar dat heeft ze mis. Ik hou Chantal in de gaten, ze is eindelijk mijn vriendin en ik wil niet dat ze verdrietig is. Ik smelt even weg bij het idee dat ik vanavond naast haar mag liggen op één luchtbed. Ik hou zoveel van haar, maar ze lijkt niet blij met ons. Het lijkt wel alsof ze het helemaal niks vind dat wij nu iets hebben. Ik heb ook gemerkt dat ze schrikt als Zayn, Nola of ik haar heel even aanraken als ze het niet verwacht. Bij Nola schrikt ze het meest en dat zal ze niet leuk vinden, ik ken Nola. Die gaat nu onderzoeken waar dat van komt. Het is toch ook raar dat ze van haar beste vrienden schrikt? Jaren kunnen we haar aanraken zonder dat ze schrikt en nu opeens wel. Zou er iets gebeurd zijn bij haar thuis? Iets met haar vader? Of liegt ze over die man van het park en heeft hij haar wel iets aangedaan? Oké, er is maar één manier om er achter te komen wat er met haar aan de hand is en ik ga niet afwachten net zoals Nola. Ik vraag het haar gewoon. Ik loop naar Chantal toe en pak voorzichtig haar hand vast, zodat ze niet schrikt. Ze draait zich om en glimlacht heel lief naar me.
,,Schat, kan ik je alsjeblieft heel even spreken?” Ze knikt.
,,Nola, wij zijn zo weer terug.” Zegt ze nog tegen haar beste vriendin, die knikt en daarna haar lippen op die van Zayn legt. Ik neem Chantal mee naar de hoek met de banken. De banken, waar verliefde stellen altijd zitten te zoenen of nog verder. Maar goed, dit is de enige plek waar ik heel even in rust met haar kan praten. Ik ga zitten en trek Chantal naast me.
,,Mikey, wat is er aan de hand?” Ik slik even. Dit is moeilijk. Ik wil geen ruzie op de eerste avond dat wij iets hebben. Ik kijk even om me heen. Naast ons zit een stel te zoenen en naast Chantal liggen er twee. Ik hoop dat Chantal en ik ook een keer zo eindigen, maar nu durf ik dat nog niet te doen. Als ze het echt niet leuk vind dat wij iets hebben, verpest ik het meteen. ,,Mikey?”
,,Ik uhm...ik weet niet goed hoe ik moet beginnen.”
,,Begin maar gewoon.” Zegt ze lachend. Ik zet even een glimlach op en frummel aan mijn vingers. Waarom is dit nou zo moeilijk? ,,Zo moeilijk kan het toch niet zijn?”
,,Jawel, want ik wil je niet kwijt. Ik hou van je.” Ze pakt mijn handen en kijkt me streng aan.
,,Vraag het nou maar, dan ben je ervan af.”
,,Oké. Vind je het wel leuk dat wij verkering hebben?” Haar mond valt open.
,,Ja, natuurlijk. Ik hou van je Mikey! Waarom vraag je dat?”
,,Omdat je steeds zo schrikt van mijn aanraking. Ook bij de aanraking van Zayn en Nola trouwens. Hoe denk je dat Nola zich voelt?”
,,Vreselijk. Maar ik kan er niks aan doen.”
,,Hoe komt het? Komt het soms door die man die hier was, die man van het park. Je schrok van hem toen je hem zag. Heeft hij iets bij je gedaan?” vragend kijk ik haar aan. Ze lijkt nerveuzer te worden.
,,Uhm...die man heeft andere meisjes lastig gevallen. En-hij-heeft-misschien-aan-mijn-kont-gezeten.” Mijn ogen worden groot als ze dat laatste snel zegt.
,,Waarom heb je dat niet tegen Nola en ons gezegd?”
,,Omdat de politie erachter aan zou gaan.”
,,Schrik je daardoor zo als Zayn, Nola of ik je aanraak?” ze knikt.
,,Ja, hij heeft bij andere meisjes meer gedaan en ik heb hem toen in zijn ballen getrapt, waardoor hij me niet meer aanraakt. Maar soms roept hij wel eens gekke dingen naar me.”
,,Heb je dit ook tegen Nola verteld? Zij maakt zich ook zorgen om je.”
,,Ik heb gezegd dat het een gek uit het park is.”
,,Waarom heb je niet tegen haar gezegd dat hij aan je gezeten heeft?”
,,Omdat ze zich dan teveel zorgen gaat maken.”
,,Dat doet ze toch al?” Ze knikt even en kijkt heel even beschaamd naar de grond. Is er meer? Ach, laat maar. Ik ben allang blij dat het niet aan mij ligt. ,,Ik ben blij dat je niet heel erg schrikt van mij. Want ik dacht misschien vind je het helemaal nog niet prettig dat ik je aanraak en dat wij iets hebben.” Ik wrijf even met mijn hand langs mijn nek en kijk haar diep in haar ogen aan. ,,Chantal, als dat zo is, moet je het eerlijk tegen me zeggen dan neem ik wat afstand.”
,,Nee, nee, nee!” Roept ze geschrokken uit en pakt mijn beide handen. ,,Mikey, jij mag me zoveel aanraken als je wilt. Je bent mijn vriendje, ik hou van je.” Opgelucht haal ik adem en streel haar arm zachtjes. ,,Maar please nog niet te dicht bij mijn borsten komen. Verder mag je me echt zoveel aanraken als je wilt.” Weer komt er een grote glimlach op mijn gezicht. Ik leg mijn handen op haar wang en leg mijn lippen op die van haar. Ik zou haar het liefste voorzichtig op de bank neerleggen, maar dat doe ik niet. Dan schrik ik haar misschien af. Ze kruipt op mijn schoot en gooit haar armen om mijn nek. Mijn armen doe ik om haar middel en ik hou ze daar. Voorzichtig trekt ze zich los en kijkt me met vrolijke ogen aan. ,,Damn, weet je wel hoe goed je kan zoenen?! Al die tijd over gedroomd en nu weet ik het gewoon. Beste vriendje ever!” Ik schiet in de lach, waarna ze mijn shirt vastpakt en haar lippen op die van mij duwt. Langzaam duwt ze me naar achteren, waarna ik met mijn rug de bank raak. Zelf ligt ze bovenop mij en mijn ogen worden groot.
,,Zo hoort het niet.” Mompel ik tegen haar lippen aan en voorzichtig draai ik ons om, waardoor ik bovenop haar kom te liggen. Met mijn armen hou ik me boven haar, waarna ze mijn gezicht pakt. ,,Ik hou wel van dit uitzicht.”
,,Mevrouw Maynard en meneer Clifford, kunnen jullie niet beter een kamer krijgen?” Gelijk laat Chantal haar hoofd terug vallen en ik ga rechtop zitten, waarna ik Chantal op mijn schoot trek.
,,En bedankt Henderson en Malik.”
,,Sorry maar het is drie uur 's nachts en het café gaat sluiten. We gaan naar huis of jullie moeten hier willen blijven slapen?”
,,Nola, die gaan echt niet slapen hoor.” Zayn kijkt haar aan en ik begrijp meteen wat hij bedoeld. Natuurlijk wil ik zo ver gaan, maar Chantal wilt dat niet. Chantal gaat staan en trekt mij ook overeind.
,,Hoe is je moeder eigenlijk?” Chantal kijkt Nola aan.
,,Heb jij haar moeder nog nooit ontmoet?” vragend kijk ik haar aan, terwijl we het café uitlopen met onze spullen.

>Zayn<

Nola en ik lopen hand in hand naast Michael en Chantal, die ook hun handen in elkaar gevouwen hebben.
,,Ik bedoelde daarmee hoe het met haar moeder gaat.”
,,Het gaat goed met haar Chanti. Maar Zayn en Michael, ze zal wel vragen gaan stellen aangezien ze jullie nog nooit gezien heeft.”
,,Simpel voor die vragen. Ik ben Chantals vriendje en Zayn is jou vriendje.” Antwoord Michael, terwijl hij Chantal meer tegen zich aantrekt en een kus op haar wang plaatst.
,,Het is wel meer dan alleen de vraag wie je bent, Mikey.”
,,Ow, ik kan me dus voorbereiden op een politieverhoor.”
,,Haha, nee dat nou ook weer niet. Ze is gewoon nieuwsgierig.”
,,Hmmm, oké.”
,,Mikey, je bent toch niet bang voor mijn moeder hé.”
,,Nee, natuurlijk niet.”
,,Gelukkig maar, want dat hoeft echt niet. Ik ben alleen bang dat ze weer over mijn vader gaat beginnen.” Nola kijkt Chantal aan, maar die negeert haar aangezien ze haar lippen op die van Michael legt.
,,Ligt je moeder niet allang te slapen?” Ik kijk Nola aan en sla mijn arm om haar schouders.
,,Nee, die blijft op totdat ik thuis ben, echt raar maar goed.”
,,Krijg ik ook een verhoor?”
,,Jongens, jullie krijgen geen verhoor. Alleen een paar vragen toch, Chanti?” Nola kijkt Chantal aan. Als iemand het weet is Chantal het wel, aangezien zij al eerder bij Nola is geweest.
,,Gewoon vragen van; hoe oud ben je? Hoe ken je Nola? Hoe lang ken je haar al? Gewoon die shit.” Zegt Chantal.
,,Oké, prima.” We lopen de straat in van Nola en ze pakt haar sleutels uit haar tas.
,,Gewoon normaal doen.” Zegt ze nog voordat ze de voordeur openmaakt. We knikken allemaal en Nola trekt Chantal naast zich en loopt vooruit. ,,Hi mam, we zijn weer thuis.”
,,Schat.” Haar moeder omhelst Nola. ,,Chantal.” Ze omhelst nu Chantal. ,,Hoe was jullie avond?”
,,Heel leuk.” Zegt Nola en trekt Michael en mij naast zich. Chantal moet lachen als ze Michaels gezicht ziet. ,,Mam, dit zijn Michael en Zayn. Mijn twee beste vrienden.” Nola's moeder geeft mij een hand. ,,Michael is het vriendje van Chantal, sinds vandaag.”
,,Dus je had gelijk over Chantal dat ze Michael zo leuk vond.”
,,Ik heb meestal gelijk over Chantal.” Nola geeft Chantal even een knipoog en omhelst haar.
,,Ben je erachter gekomen?” Ik kijk Nola aan die duidelijk schrikt. Chantal lijkt ook geschrokken.
,,Mam!” roept Nola en negeert de vraag.
,,Sorry, ik zal het niet meer vragen. Gaan jullie maar naar je kamer en ga lekker slapen, ik ga ook naar mijn bed.” Nola knikt, terwijl haar moeder haar een kus geeft op haar wang. Met z'n vieren lopen we naar boven, naar Nola's kamer waar al twee grote luchtbedden liggen. Één voor Michael en Chantal en één voor mij en Nola. Chantal gaat liggen en trekt Michael naast zich. Hij lacht en slaat zijn armen om haar heen. Chantal legt haar hoofd op zijn borstkas en begint al te gapen. Nola kijkt me aan en ik knik. Samen met Nola ga ik op het andere luchtbed liggen.
,,Nola?” Fluister ik zodat Chantal en Michael het niet horen, want ik weet niet of Chantal het mag horen.
,,Ja?”
,,Waar had je moeder het over? Waar ben je achter gekomen?” Ik zie Nola even slikken.
,,Ik weet niet of ik je dat moet vertellen. Ik weet het niet zeker namelijk.”
,,Ik ben je vriendje, je kan me vertrouwen en als je niet wilt dat ik het tegen Chantal zeg, zal ik dat niet doen.”
,,Oké prima. Maar beloof dat je het niet tegen Chantal zeg!”
,,Beloofd.” Nola kijkt heel even richting het luchtbed van Chantal en Michael. Ik kijk ook even en zie dat ze allebei in slaap zijn gevallen.
,,Ik weet het niet zeker, maar ik denk dat Chantals vader haar mishandeld.” Wow, dat is nogal een beschuldiging.
,,Mishandeld? Dat is nogal wat.”
,,Ja, dat weet ik. Maar ik geloof al haar smoesjes niet. Je valt toch niet elke dag van je fiets of van de trap.” Daar heeft ze wel gelijk in.
,,Zullen we dit morgen bespreken?” Nola knikt en begint te gapen. Ik sla mijn arm om haar heen en ze legt haar hoofd op mijn borstkas. Niet lang daarna vallen we allebei in slaap.


Reacties:

1 2

LoveMichael
LoveMichael zei op 8 aug 2015 - 11:42:
samen op een luchtbed


fangirl5sos
fangirl5sos zei op 8 aug 2015 - 11:39:
woop woop


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 7 aug 2015 - 22:55:
EN DAN IS DIT REACTIE 6
WOHOOOO XX


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 7 aug 2015 - 22:53:
Michael is mijn prins

*fluistert* hij heeft ook een andere naam maar die zal ik maar niet zeggen and you know what i'm talking about *smirks*


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 7 aug 2015 - 22:51:
O MY GOD IK BEN MICHAELS PRINCES *freaks out*

Maar ik ben ook zijn kitten *smirks* know what i'm talking about