Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen ιn schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 5 Seconds Of Summer » YouTube Girls » ♫14

YouTube Girls

12 aug 2015 - 17:45

1070

8

455



♫14

Image and video hosting by TinyPic

~Lindy Grace Lancaster~

,,We willen jullie een platencontract aanbieden. Mits jullie bereid zijn om met zijn vieren een band te vormen.’’ Mijn mond valt open terwijl ik alles op een rijtje probeer te krijgen. Eerst wordt ik de klas uitgehaald, wordt in een auto gezet. Naar deze plek gebracht. Niet veel later zijn we hier met zijn vieren en dan komt five seconds of summer binnen die ons een platencontract aanbiedt als we beried zijn om met zijn vieren een band te vormen. ,,I-is dit een grap?’’ Mijn stem hapert even terwijl ik vol ongeloof om me heen kijk. ,,Nop.’’
,,Een droom dan? Iemand knijp me en zeg dat geen droom is!’’
,,Okay.’’
,,Auw!’’ Ik wrijf over mijn arm terwijl ik boos naar Kiley kijk die me lachend aankijkt. ,,Was dat nodig?’’
,,Je vroeg er zelf om!’’
,,Hey!’’ Gelijk is onze aandacht terug naar de jongens. ,,Doen jullie het?’’ Ik kijk naar de andere meiden voordat we ons omdraaien en in een kring gaan staan en overleggen. ,,Wat vinden jullie?’’
,,Het is waarschijnlijk wel een kans die we maar een keer krijgen plus de boys zijn fucking hot you know.’’ Ik sla Kiley op haar arm waarna ze een klein auw geluidje maakt.
,,We doen het dus?’’ De andere knikken en we draaien ons weer terug om naar de jongens.
,,We doen het.’’ De jongens beginnen te juichen waarna Ashton zegt: ,,Hebben jullie al een bandnaam in gedachten?’’ Dat is wel een goede. Euhm, we schudden onze hoofden nee waarna beginnen na te denken.
,,Wacht eens welk platenlabel is het eigenlijk?’’
,,Hi or hey records dat jullie dat niet weten.’’
,,Hey!’’
,,Violet.’’
,,Wat?’’ We draaien ons om naar Melina die met haar armbandje friemelt.
,,Mel wat zei je?’’
,,Hey violet.’’ [A/n: laten we het erop houden dat hey violet/cherri bomb(dat was voordat Casey erbij kwam en het alleen maar meiden waren) niet bestaat en nooit heeft bestaan. Dit is omdat ik aangezien ze nu een band zijn ook nummers nodig heb daarom hey violet. Ow en aangezien Kiley door Bea Miller word gespeeld bestaat Bea Miller ook niet, Ariana bestaat niet, Selena Gomez bestaat niet en Martina Stoessel bestaat ook niet. Even om het snel duidelijk te maken.],,Die is eigenlijk best wel goed.’’ Ik knik instemmend met Nadja en Kiley. ,,Dus hey violet word het. Dan als jullie mee willen lopen dan kunnen we zorgen dat het contract word ondertekend.’’ We lopen de jongens achterna door hallen en een andere kamer in.


Na een half uurtje is het contract ondertekent en is alles besproken. We staan op het punt om naar buiten te gaan als de jongens ons tegenhouden. ,,Houd je hoofd laag en antwoord niet okay.’’ We knikken waarna Luke zijn arm om Melinas schouder gooit, Calum om Nadjas schouder, Michael om Kileys schouder en Ashton om mijn schouder. ,,Klaar?’’ Weer knikken we waarna de deuren worden geopend en de jongens beginnen te lopen terwijl ze ons meenemen. Bewakers komen aangerend terwijl felle flitsen mijn ogen onder verblinden. ,,Is dit normaal?’’
,,Jep, je went er wel aan. Gewoon geen aandacht aan geven nu.’’ Ik knik terwijl ik meer tegen Ashton aanduik en mijn hoofd nog verder naar beneden houd. Niet veel later zitten we in een auto en rijden we aan terwijl de flitsen even de auto volgen.
,,Dus dit is iets wat jullie altijd meemaken?’’ De jongens knikken en ik kijk naar de meiden. Kiley knippert met haar ogen waardoor Michael in de lach schiet. ,,Ik zei toch dat je niet naar de flitsen moest kijken.’’
,,Ugh shut up! Ik zie alleen maar vlekken.’’ Ik schiet in de lach waardoor ik een boze blik van Kiley krijg. Na een paar minuten stopt ze met knipperen wat waarschijnlijk dus betekent dat de vlekken weg zijn.
,,Hi.’’ Mijn blik gaat naar Ashton die met een telefoon in zijn handen zit. ,,Girls zeg eens hoi!’’ Hij draait zijn telefoon naar ons. Ow hij is aan het filmen. ,,Ola!’’ Roepen Kiley en Melina gelijk terwijl Nadja en ik hoi zeggen.
,,Dit is de nieuwe aanwinst van Hi or Hey records en hun bandnaam is.’’ Zegt Michael terwijl Ashton de camera op hem richt en weer terug draait naar ons. Calum gebaart dat we onze bandnaam moeten zeggen en met zijn vieren roepen we ,,Hey Violet!’’
,,Meer uitleg komt later. Bye we love you!’’ En daarna sluit Ashton het filmpje.


Uiteindelijk na een tijd rijden en nog wat dingen te hebben besproken bij de jongens thuis laat ik me op mijn bed vallen terwijl ik mijn laptop erbij pak. Ik ga naar YouTube en log in waarna ik mijn webcam open en mezelf begin te filmen.

,,Hey guys, dus ten eerste sorry dat ik onderhand vier maanden niks heb gedaan maar dat heeft verschillende redenen. School was gewoon een hel! Leren en huiswerk dus ik heb daarbij geen tijd overgehad. Verder wil ik even zeggen dat je waarschijnlijk niet echt vaak nog covers online komen te staan, dit komt omdat ik sinds vandaag in een band zit met Melina, Nadja en Kiley. Links van hun YouTube kanalen komen hieronder te staan. Dit hele band gebeuren is voor mij ook nog nieuw aangezien dit net een uurtje of twee drie is pas. Uitleg komt verder nog allemaal hoe of wat, waarschijnlijk komen er ook nog dingen op twitter, instagram en alles over te staan. Die uitleg komt allemaal dus nog. Dus ja. Ik wil jullie bedanken voor het kijken naar mijn covers zonder jullie zou dit nooit zijn gebeurd. En ik zie jullie hopelijk snel wel een keer met Hey Violet. Bye.’’ Ik stop mijn webcam, sla het filmpje op en bewerk het even waarna het online zet. Ik ga gewoon naar mijn kanaal en zie dan pas dat ik meer dan duizend aboneerders heb. What the fuck! Dit meen je niet! O my fucking god! Ik begin te fangirlen waarna mijn telefoon trilt. Ik laat me op mijn bed vallen terwijl ik mijn telefoon pak.

Kellin: Babe?
Kellin: Babe hoezo ben je op tv?
Kellin: Wtf hoezo ben jij samen met Melina, Nadja en Kiley op tv en de dudes van five seconds of summer?!
Kellin: Btw you look hot
Kellin: Babe?

Lindy: Relax ik en de meiden zitten nu in een band Hey Violet en hebben platencontract.
Kellin: O my god! Gefeliciteerd babe!
Kellin: Ik zei toch dat je het ging maken.

Lindy: Ahw thank you
Kellin: Fucking intervieuws, die gast blijft maar toeteren. Spreek je later babe love you x.
Lindy: Succes love you to x.



Zin van de week:



Als ik mijn ogen dichtdoe en probeer te slapen



Reageren=Melding
Geen Reactie=Geen Melding


Reacties:

1 2

Madeliefjuhh
Madeliefjuhh zei op 20 aug 2015 - 7:04:
Sorry dat ik zo laat ben, crappy internet


Nadja
Nadja zei op 16 aug 2015 - 19:37:
Zoooo leuk sorry als ik laat reageer morgen begint school weer mn laatste jaar dus zal alleen nog veel actief zijn op wattpad uiteraard lees ik dit verhaal wel uit! Xxx (Ps ik schrijf zeker nog verder aan catfish)


xCalPal
xCalPal zei op 16 aug 2015 - 14:33:
Ik neem mijn reactie bij deze officieel terug, want Fly Away is m'n nieuwe jam en ja

x


xCalPal
xCalPal zei op 14 aug 2015 - 16:11:
Wtf ik heb dit wel gelezen maar geen reactie gegeven oeps. Anywaaays... ik vind de echte Hey Violet niet zo leuk, maar deze natuurlijk wel hahaha.

The Only Reason zal waarschijnlijk mijn fave song van 5SOS blijven, ondanks dat ze nu met allemaal nieuwe muziek komen.

x


5sosxx
5sosxx zei op 13 aug 2015 - 22:48:
nice