Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 5 Seconds Of Summer » Every Year A Letter [Afgerond] » Year Ten

Every Year A Letter [Afgerond]

26 sep 2015 - 22:27

635

3

288



Year Ten

Lieve Ashton,

Hoe is het? Er is toch niks aan de hand? Ik hoop het niet. Ik wil dat er niks aan de hand is mijn lieverd. Ik wil je snel weer zien. Binnenkort zijn we samen.
Ashton, ik zit met een probleem. Ik voel me de laatste tijd niet lekker. Ik zit niet lekker in m’n vel. En nog iets, ik heb heel veel bloedneuzen. Ik maak me er zorgen om.Ik weet niet wat het is. En ja, ik ben al naar de dokter geweest. Hij zegt dat het waarschijnlijk dus hooikoorts is. Maar ik heb nog nooit hooikoorts gehad. Dus ik geloof het niet. En ik ken deze symptomen, en ik ga nu erg heftig denken. Maar dat zal het vast niet zijn. Jij denkt aan hetzelfde, niet? Alles komt goed.
Met Mason gaat alles super. Hij heeft laatst gewisseld van sport. Hij mocht zijn nieuwe tennistrainer niet, dus wilde hij iets anders. Hij is, heel casual, gaan voetballen. En raad eens? Ken je Louis nog? Louis Tomlinson? Van One Direction? HIJ IS DE TRAINER VAN MASON! Hoe super is dat. En Mason mag hem ook nog eens. Ik bracht Mason naar zijn eerste voetbaltraining en toen moest ik, en Mason natuurlijk, de nieuwe trainer leren kennen. Hij was al wat aan het overspelen met de rest van Masons team. Hij keek op toen hij merkte dat wij waren gearriveerd. Toen hij me aankeek, herkende ik hem meteen. Maar dat was de bedoeling, ik bedoel, ik ben een jaar met 5SOS en 1D mee op tour geweest. We hadden wat bijgepraat en omdat we elkaar dus zo lang niet meer gezien hadden, moest ik zoveel vertellen dat hij het team een training lang gewoon kleine toernooitjes liet spelen met elkaar. Ik heb hem alles verteld. Vanaf het eind van de tour tot nu. Dus alles wat er gebeurd is. Dus ook waar jij heen bent. Hij schrok en vond het erg, maar kom met mij meeleven. Ik had hem verteld over het feit dat ik brieven naar je schrijf. Hij snapte het en hij vond het zelfs een goed idee. En een pluspunt is, hij vind Mason een hele leuke jongen en kan niet wachten om hem trainingen te gaan geven. Hij heeft ook een leuk team voor zover ik zag. Hij had al meteen wat vrienden gemaakt. Dus wat vrienden extra.
Oh ja, ik heb best zielig nieuws. Het is uit tussen Mason en Savannah. Wat blijkt? Savannah ging vreemd! Op deze leeftijd al. Ze had een leuke jongen ontmoet en had verkering met hem. Mason kwam erachter toen hij Savannah en Max, dat is de naam van die jongen, samen hand in hand zag lopen. Mason liep er gewoon recht op af en vroeg wat er gaande was. Savannah legde het uit en gaf toe dat ze Mason niet meer leuk vond. Die jongen, Max, zit bij hun in de klas, dus ze vond Mason al langer niet meer leuk en Max al langer heel erg leuk. Dus, de conclusie is, dat het uit is tussen Mason en Savannah. En hij is er zo verdrietig over, het is zielig om te zien.
Oké, weet je wat ik net heb besloten? Ik ga deze week naar het ziekenhuis en vraag daar wel wat er aan de hand kan zijn met mij. De dokter helpt me toch voor geen ene moer. Dus hopelijk kan het ziekenhuis me wel helpen.
Nou, ik ga maar eens slapen. Het is al weer tien over twee in de nacht. Ik laat het volgend jaar weten wat er aan de hand was. En niet in de stress raken hoor, het is vast niks ernstigs. Denk maar dat er niks aan de hand is en ik gewoon lekker veilig in m’n bedje lig te slapen.
Ik spreek je volgend jaar. Ik hou van je.

Liefs, Isobel


Reacties:


Madeliefjuhh
Madeliefjuhh zei op 18 sep 2015 - 19:35:
Sorry dat ik niet reageerde, ik heb nog steeds geen WiFi thuis door de verhuizing. Ik zal proberen active te zijn (:


MelintjeX1DX
MelintjeX1DX zei op 31 aug 2015 - 23:25:
Yay nice chapter!
Xx


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 31 aug 2015 - 21:35:
*Louis Tomlinson* HOLI FUCK DIT MEEN JE NIET! WAAR IS DIE TRANING??!?!?!?! *rent er als een gek op af en dwingt Louis om Michaels nummer te geven*
,,Btw Louis jij en Harry he'' *Pedo Face*

Verder
xx