Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 5 Seconds Of Summer » YouTube Girls » ♫18

YouTube Girls

18 sep 2015 - 14:55

1259

5

313



♫18

Image and video hosting by TinyPic

Michael Gordon Clifford


Ik kan niet geloven dat ze gewoon de deur voor mijn gezicht dicht deed. Like dafaq. Was toch niet nodig. Het was nou niet bepaald dat ik haar ging zoenen en sex met haar ging hebben. Okay ik zou het niet erg vinden want ze is niet verkeerd maar ze heeft een vriendje en dan zal ik moeten accepteren. Ik stap mijn auto weer in en start deze terwijl ik naar mijn moeder rijd.

Niet veel later stop ik voor haar het huis en stap ik uit waarna ik naar de deur loop en aanbel. Al snel gaat de deur open en word ik in een knuffel getrokken door mijn moeder. Ja ik ben echt een mama's kindje en ik hou ervan. ,,Michael lang niet gezien hoe gaat het met je?''
,,Goed mam hoe gaat het met jou?''
,,Ook goed, wie is trouwens die Kiley meid?''
,,O my god mam!''
,,Wat is mijn kleine jongen verliefd?'' Ik voel mijn wangen rood worden en zeg zo goed mogelijk zonder te stotteren ,,Nee.''
,,Ahw mijn kleine Michael is verliefd.''
,,Mam ik ben niet klein en ze heeft toch al een vriendje so.''
,,Je blijft altijd mijn kleine jongen maar vertel eens wat over haar. Heb je trouwens een foto van der?''
,,Ja waarom?''
,,Omdat ik haar wil zien natuurlijk.'' Ik laat een geïrriteerde zucht terwijl ik mijn telefoon pak en deze ontgrendel. Gelijk komt er een foto in beeld van de bands samen en Kiley en ik staan lekker dicht tegen elkaar aan maar dat hoeft niemand te weten natuurlijk. Ik ga naar mijn fotorol en ga naar de map camera waarna al gelijk de selfie van Kiley en mij van een paar dagen geleden tevoorschijn komt. Mijn moeder komt naast me zitten terwijl ik de foto aan haar laat zien. ,,Ik ship het nu al."
,,Mam! Zei je nou serieus ship het?"
,,Ja daar is toch niks mis mee. Maar Mikey je moet er voor gaan. Net toen je over haar praate kreeg je een rode blos op je wangen dat zegt al genoeg en haar wil ik wel als schoondochter hoor."
,,Mam ze heeft een vriendje. Plus ze sloeg haar deur voor mijn neus dicht."
,,Alle relaties kunnen kapot. Maar hoezo sloeg ze de deur voor je neus dicht?"
,,Ik en de jongens vinden dat ze nogal veel op Bea Miller lijkt."
,,Je celebrity crush?"
,,Ja die mam. Anyways dus ik naar haar toe omdat bij uitleg wou en ze loog ik zag dat ze loog dus ik zeg dat ik de waarheid wil weten en dan zegt ze dus allemaal dat ze het niet kan vertellen en van dat ik moest gaan en toen duwnde ze me haar huis uit waarna ze de deur voor mijn neus dichtsloeg." Mijn moeder kijkt me met medelijden aan waarna mijn telefoon begint te trillen. Ik zie nu pas dat het al best laat is en dat ik een melding heb van Twitter. Ik kijk eerst naar de melding van Twitter en mijn ogen worden groter dan groot.

This is something i should told you guys much earlier, and I'm sorry for taking a break and leave you guys, but I was always there but nu with the name you guys thought i had. My real name isn't Beatrice Miller or Bea Miller. My name is Kiley Skyler Miller, I'm eightteen and have a brother Griffin. I'm sorry to lie to you guys about it but Bea was my artistname bc i wanted to keep my personal life for myself so I woudn't stress out. It kinda didn't work out for me anymore so I said goodbye to Bea and was just myself Kiley. Till last year I missed the singing and preforming kinda but I didn't wanted to be famous bc I wanted to finish school first. I started a YouTube Account and started again. Nobody knew about my past, ofc some people asked why I looked like Bea but I never told you guys. But know you know, and I know I would get hate for this but don't give hate to the rest of @HeyViolet They didn't knew, nobody knew beside my family.
I'm sorry guys for this and I hope some of you would still support me and the girls, or just the girls only, but it's okay if you don't.
Love Kiley x


Mijn moeder heeft alles meegelezen en ik weet niet of ik boos zou moeten zijn op Kiley of dat ik juist blij moet zijn dat ze het toch heeft verteld. ,,Ga naar haar toe!"
,,Mam ze wou me niet zien dus mu wil ze me ook vast niet zien." Ondertussen open ik whatsapp en zie dat ik een bericht heb van Melina. Waarom zou ik in godsnaam een bericht hebben van Melina? Ik open deze en lees het bericht. Melina: Hey Mikey sorry voor het lastig vallen maar Kiley moet naar huis maar er is niemand die haar naar huis kan brengen. En ik laat haar niet alleen over straat lopen in deze conditie. Nash is echt zo'n klootzak . Uitmaken door de tweet. En dan ook nog via whatsapp hoe fucking gay kan je zijn. Wacht dit hoef jij natuurlijk allemaal niet te weten. Zou je haar alsje alsje blieft op willen halen bij mij en haar thuis afzetten aub.
Michael: Fine wat is je adress?
Melina: Biersacklaan 12
Michael: Ben er in minuut of tien.


Ik zeg mijn moeder gedag waarna ik in mijn auto stap en naar het huis van Melina rijdt. Zodra ik er ben bel ik aan en doet Melina de deur open. ,,Kom binnen Kiley is op de bank in slaap gevallen hoop dat dat geen probleem is."
,,Nhe kan haar wel naar de auto dragen." Ik leg mijn armen onder Kileys rug en til haar op in bruidsstijl. Melina laat me de deur uit en ik loop naar mijn auto waar ik Kiley op de bijrijdersstoel zet en daarna via de bestuurderskant de auto in ga en de auto start.

Nog geen tien minuten later stop ik voor Kileys huis en stap ik uit waarna ik Kiley weer in mijn armen neem en naar boven breng. Ik leg haar op haar bed neer en plaats een kus op haar hoofd waarna ik me omdraai en haar kamer uit wil lopen maar een stem laat me weer omdraaien. ,,Mikey? Wil je blijven slapen?" Dit laat ik me geen twee keer zeggen. ,,Als je het niet erg vind. Het is namelijk al best laat."
,,Natúúrlijk vind ik het niet erg anders zou ik het niet vragen maar je mag nergens aankomen terwijl ik me even omkleed. Ik knik en Kiley staat op van haar bed en loopt naar haar k ast en daarna de badkamer in. Niet veel later komt ze er weer uit in een oversize shirt wat tot de helft van haar bovenbenen komt en een paar zwart kniesokken. Ze gaat in bed liggen en klopt op de plek naast haar waardoor ik snel mijn schoenen, sokken en broek uitdoe. Ik kruip naast haar onder de dekens en ze legt gelijk haar hoofd op mijn schouder. ,,Het spijt me dat ik het niet eerlijk tegen je heb gezegd toen je erom vroeg."
,,Het is al goed en volgens mij moet ik jou juist meer opvrolijken na die ass." Kiley kijkt me in mijn ogen aan en dan doet ze iets wat ik nooit zou hebben verwacht. Haar lippen zitten op die van mij en zelf zit ze op mijn heupen. Ik trek en bijt wat aan haar onderlip terwijl mijn duimen rondjes draaien op haar heupen.


Zin van de week:
Door jou , ben ik gegaan voor goed en dat is de waarheid

Reageren=Melding
Geen Reactie=Geen Melding


Reacties:


5sosxx
5sosxx zei op 29 sep 2015 - 21:24:
BIERSACKLAAN OMFG


LindjeX1DX
LindjeX1DX zei op 26 sep 2015 - 18:17:
Nice nice!

Btw: Over And Out


MelintjeX1DX
MelintjeX1DX zei op 19 sep 2015 - 15:23:
Biersacklaan LOL!
Xx


Madeliefjuhh
Madeliefjuhh zei op 18 sep 2015 - 19:47:
Sorry dat ik niet reageerde maar woooooo dit is een leuk verhaaaal. Ik heb nog steeds geen WiFi in het nieuwe huis, dus ik zal proberen upgedate te blijven.


Anne
Anne zei op 17 sep 2015 - 21:22:
Oh oh oh. Zo snel bedoelde ik nou ook weer niet Michael!!
1, 2, hupsakee
Gelijk zoenen en you know what!!