Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 5 Seconds Of Summer » Every Year A Letter [Afgerond] » Year Eleven

Every Year A Letter [Afgerond]

26 sep 2015 - 22:25

580

3

251



Year Eleven

Lieve Ashton,

Ik had je toch verteld dat ik naar het ziekenhuis ging? Nou, dat ging niet. Ik wilde een afspraak maken, maar er heerst hier een virus zodat ik geen plaats kon krijgen. Een virus heeft heel veel mensen geraakt en willen nu allemaal naar het ziekenhuis. Nouja, dan volgende week even bellen voor een nieuwe afspraak. Aangezien het al weer een jaar geleden is. Ik zie wel.
Hoe is het bij jou? Ik mis je enorm Ashton. En dan niet een beetje missen, maar echt heel erg. Ik heb je nodig. Mason heeft je nodig. Hij heeft een vader nodig. Niet een vader die alleen maar weg is.
Nee, hij moet een vader die bij hem is, die hem steunt, die hem troost, die vader-zoon dingen doet. Zo’n vader heeft hij nodig, maar die heeft ie niet. En krijgt hem waarschijnlijk ook niet meer. Het gaat niet. Je bent weg, weg van mij, weg van de stad, weg van Mason, weg van je familie, weg. En ik wilde zo graag met je meegaan. Maar ik mocht het niet van jou. Je zei dat ik moest zorgen voor Mason. Dat ik het wel alleen aan kon.
Je zei dat je van me hield, me zou steunen, me zou helpen. Maar dat kan niet. Maar hé, ik geef je niet de schuld. Ik snap het dat je weg moest, je kon het niet meer langer. En daar geef ik je gelijk in. Mason heeft wel een vader nodig, zoals jou, maar het kon niet. Ik baal ervan, maar het is maar eenmaal zo. En het komt goed, hoop ik.
Ohja, natuurlijk, voor ik het vergeet.Ik moet je iets zeggen. Mason is echt een flirt hoor. Hij is weer verliefd. Hij is nu elf jaar en is verliefd op een meisje van twaalf jaar. Klinkt spannend.
Zover ik weet zit ze in dezelfde klas, en is ook verliefd op hem, maar ze hebben niks samen. Wacht, ik ga nu wel naar hem toe om te vragen hoe ze heet. Het is toch pas tien uur, en hij praat altijd over haar dus ik ga het vragen. Ben zo terug.
Oké, ik heb het hem gevraagd en ze heet Destiney. Hij kiest wel leuke namen uit hoor, haha. Ik hoorde ook dat ze bruin haar heeft met blonde highlights en bruine ogen. Ik zie wel hoe dat gaat uitpakken
Ik ben laatst een weekje weg geweest met m’n zus. Samen met z’n tweeën naar New York. Heel erg ver van Sydney af, maar het was wel super leuk. We hebben veel gezien, veel foto’s gemaakt, en veel plezier gehad. Het voelde goed om er even een weekje tussenuit te gaan, lekker met z’n tweeën. We hebben ook veel bijgepraat. Over hoe ik me nu voelde, elf jaar later nadat je weg was. Ze vroeg hoe het met Mason was, of ik je miste etc. Zelfs zij miste je ook, ze mist, net zoals ik, je positiviteit, je lach waardoor iedereen mee gaat lachen, je vrolijkheid, je troosten enz. We missen je. En Mason mist gewoon een vader, eentje die hij nodig heeft,
Maar in ieder geval, New York was heel mooi en gezellig. Mason was ondertussen bij mijn moeder, jammer genoeg kon ik geen vriendin regelen als oppas. Dus moest het maar bij mijn moeder, je kent vast nog wel de relatie tussen mij en mijn moeder.
Nou, Ash, ik ga je verlaten voor dit jaar.
Ik spreek je volgend jaar. Ik hou van je.

Liefs, Isobel


Reacties:


Madeliefjuhh
Madeliefjuhh zei op 31 okt 2015 - 1:18:
Oke dus ik denk dat hij dood is. Dit is echt zo goed geschreven!!


MelintjeX1DX
MelintjeX1DX zei op 4 okt 2015 - 10:29:
Nice!
Xx


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 27 sep 2015 - 19:56:
niceee
but still confused
is Ash nou gwn weg of dood?!o.O