Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 5 Seconds Of Summer » The Signs » ♥02 Michael Clifford

The Signs

6 okt 2015 - 18:25

439

7

272



♥02 Michael Clifford

Image and video hosting by TinyPic

2010

De veertien jarige Michael Clifford kijkt van zijn bleke huid naar zijn enkel waar in sierlijke cijfers 201195251101. Michael weet dat hij nu zijn code heeft en dat er dus ergens op de wereld een persoon zal zijn die dezelfde code heeft of dezelfde code krijgt. De voordeur van het huis gaat open en snel trekt Michael zijn joggingbroek over zijn enkel en gaat onder de lakens liggen terwijl hij zijn vader naar boven hoort komen. Geluk heeft hij niet van nog geen halve minuut later wordt hij uit zijn bed gesleurd en begint zijn vader hem te slaan.



2012

Vanuit de kapotte spiegel in het kleine appartementje ziet de nu zestien jarige Michael het zwarte teken op zijn bleke borst verschijnen. De hier en daar kleine blauwe plekken die zijn vader hem heeft bezorgd, stiekem had hij gehoopt dat hij zijn partner al had gevonden maar wie valt er nou op een emo die zijn haren in de gekste kleuren verft. Hij heeft geen vrienden, nou ja er zijn een paar jongens die hij wel aardig vind maar dat is het. Die avond probeert Michael zijn leven te ontnemen maar zijn poging mislukt wat hij ook doet het lukt niet. Dan pas ziet hij dat zijn altijd groene ogen felrood zijn en terwijl hij op zijn lip bijt komen er twee hoektanden tevoorschijn, zijn altijd bleke huid is nog bleker dan ooit en wat zijn vader die avond ook bij hem probeert blauwe plekken komen maar niet. Als zijn vader dan de volgende ochtend stomdronken op de bank ligt met zijn nek open en bloot naar Michael, die in de deuropening staan, ligt kan Michael zich dan ook niet beheersen en doodt zijn vader. Dan heeft hij pas door wat hij is en gruwelt hij van zichzelf. Echter een week later leert hij zijn gave te beheersen en geen mensen meer te doden, hij heeft het bloed niet nodig komt hij achter.



2014

Vanuit het donker ziet hij hoe de sierlijke D op zijn pols verschijnt. Michael die op dat moment achttien jaar is weet niet hoe snel hij zijn spullen moet pakken en zijn oma's huis moet verlaten. Natuurlijk laat hij wel een briefje achter om de oude vrouw te bedanken voor alles. Hij hoopt op een goede sub en dat hij eindelijk geliefd zou zijn.



2020

Nu is Michael vijfentwintig en heeft hij zijn sub nog niet gevonden maar aan de code die op zijn pols staat zou zijn sub elk moment kunnen komen. Als de 01 staat waar hij denkt dat het voor staat zal zijn sub nu achttien zijn en dus elk moment bij hem kan komen.


Michael's Teken

Reageren=Melding
Geen Reactie=Geen Melding


Reacties:

1 2

5sosxx
5sosxx zei op 9 okt 2015 - 20:13:
fuck i want him


fangirl5sos
fangirl5sos zei op 9 okt 2015 - 20:12:
That gif


LoveMichael
LoveMichael zei op 9 okt 2015 - 20:11:
oeh


xCalPal
xCalPal zei op 9 okt 2015 - 15:57:
Fallen Angels zijn mijn faves want dat zit een beetje een ander genre dan al die weerwolfshit en zo, maar vampire Michael... OH MY GOD YES
En zijn vader kan opfucken mja

x


Anne
Anne zei op 6 okt 2015 - 22:19:
leuk