Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 5 Seconds Of Summer » The Signs » ♥03 Ashton Irwin

The Signs

9 okt 2015 - 16:48

422

7

291



♥03 Ashton Irwin

Image and video hosting by TinyPic

2008

Verbaasd kijkt de veertien jarige Ashton Irwin naar zijn enkel waar in zwarte cijfers 779425102 staat. Voorzichtig haalt hij zijn vinger een paar keer overheen waarna hij naar de badkamer loopt en de cijffers met een nat washandje eraf probeert te halen. Denkend dat zijn kleine zusje en kleine broertje hem dit hebben aangedaan. Tot Ashtons grootte verbazing blijven de cijfers staan en ontstaat er wel een rode plek. Hoe hard hij het ook probeert de cijfers gaan niet weg en uiteindelijk roept Ashton om zijn moeder die snel naar hem toegerend komt. Ashton wijst vol omgeloof naar zijn enkel waarna zijn moeder hem uitlegt wat het betekent.

2010
De nu zestien jarige Ashton kijkt vol horror naar zijn spiegelbeeld. Wat het lichaam van een jongen moet zijn is een lijf vol haren. Waar Ashtons handen en voeten zouden moeten zitten zitten klauwen en poten met scherpe nagels. Waar zijn hoofd zou moeten zitten zit een kop met twee harige, puntige oren. Een lange staart zwiept tussen zijn benen en Ashton sluit zijn ogen in de hoop dat hij droomt. Zodra hij zijn ogen na een paar seconden weer opent ziet hij hoe de vacht langzaam in zijn huid en lichaam verdwijnt. Ashton kijkt naar het zwarte teken dat op zijn borst glimt en nu valt hem op dat hij wat gespierder is, wat getinter en zijn armen zijn iets hariger. Ergens vind Ashton zijn nieuwe uiterlijk wel iets maar wat het harige monster van net moest voorstellen heeft hij geen benul van. Even twijfelt hij of hij naar zijn moeder moet gaan maar uiteindelijk kruipt hij toch onder de dekens en laat het maar voor wat het is.

2012
Erachter komen dat hij een weerwolf is was een ding. Daarna kwam hij erachter dat hij op jongend valt en dus homo is, was het tweede. Ashton dacht omdat hij homo is zal hij ook wel een sub zijn. Nou dat had hij dus mis. Op zijn pols staat nu in een sierlijke letter een zwarte D. Ashton knippert een paar keer met zijn ogen alsof zijn ogen hem bedriegen maar ze spreken de waarheid. Nog dezelfde middag vertrek Ashton naar zijn nieuwe school in de hoop dat hij zo snel mogelijk zijn sub zal krijgen. Zijn sub moet natuurlijk wel een jongen zijn die perfect bij hem past.

2020
Nu is Ashton zesentwintig en heeft hij zijn sub nog niet gevonden, maar als hij de cijfers goed heeft begrepen moet zijn sub snel komen. Ashton zal hem in ieder geval met open armen ontvangen.


Ashton's Teken

Reageren=Melding
Geen Reactie=Geen Melding


Reacties:

1 2

xCalPal
xCalPal zei op 17 okt 2015 - 18:31:
Wtf ik heb hier nog niet op gereageerd? Ashton is my babyy <3

x


LindjeX1DX
LindjeX1DX zei op 10 okt 2015 - 14:06:
Wauww! X


5sosxx
5sosxx zei op 9 okt 2015 - 20:13:
nice


fangirl5sos
fangirl5sos zei op 9 okt 2015 - 20:12:
ASHTOOOOOONNNNNNN


LoveMichael
LoveMichael zei op 9 okt 2015 - 20:11:
woopwoop