Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 5 Seconds Of Summer » The Signs » ♥04 Melina Costello

The Signs

16 okt 2015 - 20:47

542

7

319



♥04 Melina Costello

Image and video hosting by TinyPic

2016
Met enige twijfel raakt de veertien jarige Melina haar enkel aan waar de cijfers 1679612302 in het zwart staan. Vragen schieten door haar hoofd en ze is bang dat ze is gevonden. Nu ga je je afvragen gevonden maar ik zal het even uitleggen. Samen met twee anderen is Meline een hybrid. Een panter hybrid is ze. Nu ga je zeker zeggen dat het een mythe is maar toen Melina en haar twee beste vrienden, Calum en Chantal, nog kleine kindjes waren werd er op ze getest. Hun dna werd samengevoegd met dat van een dier en zo is Melina een panterhybrid. Gelukkig heeft ze geen staart en alleen maar een paar zwarte oren op haar hoofd die ze gemakkelijk kan verbergen. Ze zijn toen Melina, zij is de jongste van de drie, twaalf was zijn ze gevlucht en in het oude huis van de ouders van Chantal gaan wonen. Maar goed de cijfers. Na nadenken loopt Melina toch maar naar Chantal in de hoop dat zij haar kan helpen.

2018
De nu zestien jarige Melina kijkt vanaf haar spiegelbeeld naar haar borst waar boven de rand van haar topje een zwart teken staat. Melina die toch al wat meer weet haalt voorzichtig haar hand erover heen en schrikt als een paars achtig stofje haar hand verlaat. Toch enigzins nieuwschierig verplaats ze haar hand naar haar deur waar net op dat moment Calum naar binnen komt gelopen. Melina brengt haar hand wat omhoog en ziet hoe ze Calum zo door haar kamer laat zweven. Van schrik trekt ze haar hand terug waardoor Calum op haar bed neervalt terwijl zijn rokje wat omhoog vliegt en zo zijn boxer laat zien. Nou ja boxer? Zeg maar liever zijn roze meiden onderbroek. ,,Calum gaat het wel?" Roept Melina uit terwijl ze vol schrik naar Calum kijkt die haar met een lach van oor tot oor aankijkt. ,,Weten we gelijk wat de jongste van ons drietjes is. Melina let wel een beetje op je krachten he?"
,,Maar Calum wat ben ik dan?"
,,Een heks, Melina. Je hebt zwarte magie in je."

2020
Melina is net bezig met een nieuwe spreuk oefenen als ze een stekende pijn in haar pols voelt. De borstel die in de lucht hangt samen met wat anderen lichte dingen vallen met kleine plofjes op de grond terwijl Melina naar haar pols grijpt. Zodra het steken voorbij is kijkt ze voorzichtig naar haar pols waar ze een sierlijke S ziet staan. Melina weet wat het betekent. Chantal, die de oudste is, heeft haar alles uitgelegd zodra zij haar eerste teken kreeg. Melina zal naar een school moeten waar ze haar dom zal ontmoeten. Gescheiden worden van Calum en Chantal wil ze niet. Voorzichtig loopt ze naar de kamer van Chantal waar Calum kritisch op Chantals bed zit terwijl Chantal bezig is met haar nu paarse haren te kammen. Melina zelf heeft de helft rood en de andere helft zwart. Iets wat Calum niet snapt maar toch vraagt hij er niet naar. ,,Guys ik ben een sub."

Diezelfde avond vertekken ze met zijn drieën naar hun nieuwe leven. Melina hoopt maar dat haar dom haar zal accepteren door haar extra paar oren en haar niet terug zal sturen naar waar ze sinds haar twaalfde niet meer is geweest.


Melina's Teken

Reageren=Melding
Geen Reactie=Geen Melding


Reacties:

1 2

5sosxx
5sosxx zei op 19 okt 2015 - 20:11:
nice


fangirl5sos
fangirl5sos zei op 19 okt 2015 - 20:10:
cool


LoveMichael
LoveMichael zei op 19 okt 2015 - 20:09:
nice


LindjeX1DX
LindjeX1DX zei op 19 okt 2015 - 6:41:
Cool x


xCalPal
xCalPal zei op 17 okt 2015 - 18:30:
Oeh hihihihi

x