Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 5 Seconds Of Summer » Lost It All- Michael Clifford AF » 08

Lost It All- Michael Clifford AF

17 okt 2015 - 18:55

845

5

329



08

Image and video hosting by TinyPic

Chantal Lisa Horan

Wanneer ik mijn ogen open zie ik dat ik alleen in het bed lig. Voorzichtig, zodra ik zeker weet dat ik honderd procent wakker ben, stap ik uit bed en loop naar beneden terwijl ik hier en daar een kleine steek in mijn bovenbenen voel. Zodra ik in de keuken aankom zie ik een bakje yoghurt staan met een briefje erbij. Ben tot laat in de studio kreeg het niet over mijn hart om mijn perfecte kitten wakker te maken. Ligt een klein kadootje boven in je kast misschien dat je het aan wil doen vandaag? Ik hou van je zie je vanavond. Ps. Er ligt een pizza in de vriezer waar niemand aan mag komen maar jij wel. X Michael
Mijn wangen worden rood en ik voel me gelukkig totdat ik denk aan wat ik gisteravond heb gedaan. Perfecte kitten Michael bedoelt vast dikke en lelijke kitten. Ik pak het bakje yoghurt en gooi het weg waarna ik naar boven loop naar de badkamer en daar mijn vinger in mijn keel stop. Veel komt er niet uit maar toch nog wat van gisteren wat me enigszins een opgelucht gevoel geeft. Ik trek de wc door en poets mijn tanden waarna ik op de weegschaal ga staan. 65,6 sommige zouden dat een mooi getal vinden maar ik vind me nu een zwijn. Met een vies gezicht kijk ik naar mijn buik die te dik is. Mijn benen en armen die te dik zijn en mijn gezicht is veel te dik. Ik ben gewoon dik een vet zwijn. Ik moet weer afvallen. Gelijk stel ik een doel vast in een paar weken 50 wegen. Het enige wat ik nog mag eten op een dag is fruit en al het avondeten ga ik uitkotsen. Het enige wat ik ook nog maar mag drinken is water. Ja dat doet ik. Ik zet de weegschaal weer weg en haal het verband van mijn benen. Ik fris me snel op en doe op mijn benen een zalfje waardoor de wondjes sneller zouden moeten genezen. Daarna wikkel ik een handdoek om mijn middel en loop ik naar mijn kast. Daar staat in het midden een doos en nieuwschrierig ga ik ervoor zitten. Ik open de doos en bovenop het roze papier ligt een klein briefje. Nu moet je me geen gekke pedo gaan vinden maar toen je ergens anders mee bezig was zag ik wat je allemaal leest op wattpad en wat je op sommige hoofdstukken had gereageerd. Vaak stond er dat je zou wensen dat Michael, ik dus, zoiets voor jou zou kopen en hoe je er dan in zou rondlopen waardoor ik hard zou worden. Laat me dan je wens waarmaken kitten. Ps. Als je het niet wilt hoeft het niet. Ik ben om acht uur thuis dan zie ik het wel. De rest is dan nog tot laat weg. X jou Michael.
Mijn wangen worden rood terwijl ik langzaam het roze papier eraf haal. Verschillende dingen komen tevoorschijn en ik voel mijn wangen nog roder worden dat wat ze al zijn. Alles haal ik uit de doos en leg het naast elkaar neer. Een zwarte hele korte skaterskirt, zwarte croptop, zwarte oversize sweater, een paar garterbelts met wat zwarte kante thight sokken, een paar kante bhs met een paar zwarte onderbroeken die een open kont hebben en kleine strikjes aan de zijkant. Maar wat mijn hart toch wel het meest laat kloppen zijn het paar roze kattenoortjes samen met een bijpassende buttplug en een roze met hartjes bedekte vibrerende dildo. Een knalroze halsbandje met een zilver hartje waar kitten opstaat en een paar zwart met lichtroze kattenklauwtjes. Ik kijk naar de klok die in mijn kast hangt en zie dat het al zes uur is.
Snel sta ik op en loop met alles de slaapkamer in waar ik uit het nachtkastje een flesje lube pak en de handdoek op de grond laat vallen. Ik doe een bh aan samen met het halsbandje wat ik om mijn nek doe. Nu pas valt me op dat op de achterkant eigendom van M Clifford staat. Ik pak de dildo en de lube en smeer wat van de lube op de dildo waarna ik deze aanzet en voorzichtig mijn vagina binnenbreng. Daarna doe ik een van de onderbroeken aan samen met een paar van de sokken en een zwarte latex garter belt en klip de klipjes aan de sokken vast. Daarna doe ik wat lube op het einde van de buttplug en breng deze aan in mijn kont. Ik draai een klein rondje en giechel doordat de fluffy staart tegen mijn benen kietelt. De sweater trek ik over mijn hoofd en de staart is nu nog maar voor een deel te zien. Ik klip de oortjes vast in mijn haren en doe uiteindelijk klauwtjes om mijn handen en zie dat het uiteindelijk half acht is. Gelijk ren ik naar beneden wat nogal moeilijk gaat door de dildo en buttplug, maar toch beland ik uiteindelijk op de bank en zet ik de tv aan en wacht totdat Michael thuiskomt.


Reageren=Melding
Geen Reactie=Geen Melding


Reacties:


5sosxx
5sosxx zei op 19 okt 2015 - 20:11:
nice


fangirl5sos
fangirl5sos zei op 19 okt 2015 - 20:10:
ohw


LoveMichael
LoveMichael zei op 19 okt 2015 - 20:09:
oeh


LindjeX1DX
LindjeX1DX zei op 19 okt 2015 - 6:45:
Nice xx


Anne
Anne zei op 18 okt 2015 - 10:57:
Wow... ik weet heel even niks te zeggen hoor...
Let the smut begin!