Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 5 Seconds Of Summer » The Signs » ♥05 Chantal Miller

The Signs

23 okt 2015 - 17:58

402

8

240



♥05 Chantal Miller

Image and video hosting by TinyPic

2015
De veertien jarige Chantal kijkt vanuit haar slaapkamer naar buiten. Iets wat ze sinds dat ze klein is altijd al doet, op een of andere manier lijkt het haar te kalmeren. Voorzichtig laat ze haar ogen over haar spiegelbeeld glijden en dan ziet ze vaag iets op haar enkel. In een reflex kijkt ze erna en ziet ze de cijfers 201195251101 staan. Gelijk schrikt ze. Dit is toch niet iets waardoor de mensen die haar hebben gemaakt hoe ze is haar kunnen vinden. Ik zal het even uitleggen. Tot haar twaalfde zijn er experimenten op haar geweest. Zo is het dat op haar blonde haren een paar witte kattenoortjes staan. Gelukkig is ze op tijd gevlucht voordat ze verder konden experimenteren met haar. Na lang nadenken en na wat ze kan herinneren van wat haar oma haar heeft verteld komt ze erachter dat dit de code is die ze samen met haar partner heeft.

2017
Terwijl Melina en Calum vredig liggen te slapen kijkt Chantal naar haar spiegelbeeld dat bleker dan ooit is. Haar lila haren lijken opeens te donker voor haar huid terwijl de witte oren perfect bij haar huis passen. Chantal kijkt toe hoe haar altijd groene ogen langzaam veranderen naar een vuurrode kleur. Haar pupillen die zonet nog rond waren veranderen in spleetjes en het groene komt terug voordat de pupillen weer rond worden en haar ogen weer rood. Langzaam maar toch honderd procent zeker ziet ze hoe twee scherpe hoektanden langzaam zichtbaar worden. Wild schudt ze haar hoofd en houd haar ogen dicht en zodra ze haar ogen weer opendoet is ze weer zichzelf. Nou ja op het teken op haar borst na dat is nieuw.

2019
Een sierlijke S staat op haar pols gegraveerd terwijl ze Calum helpt met zijn outfit. ,,Chanti? Wat is die S?" Chantal blijkt te schrikken van die vraag en kijkt in een snelle beweging naar haar pols waar toch echt een S op gegraveerd staat. ,,Dit is mijn laatste teken Cal."
,,Wat betekent het?"
,,Dat ik een sub ben."
,,Ga je ons nu verlaten?" Calums puppieoren hangen slap tegen zijn bruine krullen en langzaam schudt Chantal haar hoofd. ,,Niet voordat we allemaal al onze tekens hebben. Ik heb gezworen om te zorgen voor jou en Melina en dat zal ik ook doen."

2020
En zo vertrekken ze op de dag dat Melina haar laatste teken heeft naar hun nieuwe leven. Dat niet in Engeland maar in Australië is.



Chantal's Teken


Reageren=Melding
Geen Reactie=Geen Melding


Reacties:

1 2

fangirl5sos
fangirl5sos zei op 6 nov 2015 - 20:25:
nice


5sosxx
5sosxx zei op 6 nov 2015 - 20:10:
nice


LoveMichael
LoveMichael zei op 6 nov 2015 - 20:03:
nice


LindjeX1DX
LindjeX1DX zei op 28 okt 2015 - 20:34:
Cool!


Nynlufx
Nynlufx zei op 25 okt 2015 - 22:46:
Oh my
(Ik ga dit verhaal nu dus volgen)