Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 5 Seconds Of Summer » The New Broken Scene » invullijstje

The New Broken Scene

24 okt 2015 - 14:35

32

4

296



invullijstje

Naam:
Leeftijd:
Uiterlijk pic pleas:
Karakter:
Boy:
Verhaallijn:
Extra's?:


In dit lijstje kun je je eigen naam invullen maar je kan en mag ook een bromance doen. Bijvoorbeeld Muke ofzo.
Het liefst wel 5sos verzoeken, dat is makkelijker voor mij

XX


Reacties:


LindjeX1DX
LindjeX1DX zei op 25 okt 2015 - 17:19:
Naam: Lindy Grace Lancaster
Leeftijd: 18
Uiterlijk pic pleas: Amanda Bynes
Karakter: Lief, verlegen, zelfverzekerd, flipt als je haar boos maakt, sportief, romantisch, wilt het beste voor haar vrienden en houdt van haar hondje Spilla.
Boy: Ashtonn <3
Verhaallijn: Ik en Ash zijn al sinds we klein zijn vrienden. Toen ik zes was, verhuisde hij (miss flashback ). Ik was er kapot van en heb er twee jaar van last gehad, omdat ik hem leuk begon te vinden. Sinds mijn achtste dus, ben ik doorgegaan met mijn leven omdat ik wist dat hij toch niet meer kwam. Ik zag op tv dat 1D een concert gaf in mijn stad, en ik ging er alleen heen, omdat er niemand mee wilde of mee kon. Dus ik had kaartjes, en stond vooraan, recht voor het podium. Als voorprogramma was dus 5 Seconds Of Summer. Ik zag drie jongens het podium op lopen en daarna de vierde. Ik zag als laatste, de vierde, Ashton op het podium lopen. Ik kon niet geloven dat hij het was. Ik dacht dat hij niet was, in eerste instantie. De jongens zijden allemaal hun naam en achternaam, toen geloof ik het. Ik kreeg tranen in mijn ogen, omdat ik hem eindelijk weer had gevonden en ik was nog steeds op hem verliefd. Tijdens het concert zag hij dat ik vooraan stond en stopte abrupt met drummen. De arena was muisstil, je kon er een speld horen vallen, Ashton liet zijn drumsticks vallen wat je door de arena hoorde. Hij stond op en liep naar me toe. Hij ging gehurkt voor me op het podium zitten, keek me even aan en stond weer op. Hij zei tegen de bewaker dat ik dus na het concert backstage mocht. Daar aangekomen, omhelst hij me en de tranen stromen over onze wangen. Hij maakt zich los, we praten wat en hij neemt me op een date. We gaan samen naar de kermis en daarna over het strand lopen. We gaan op het zand zitten, praten wat en dan zoent hij me midden in mijn zin. =)
Extra's?: Een hondje dat Spilla heet, Deze tattoo op de plek waar die hier ook staat en ik draag veel shirtjes waardoor je mn tattoo ziet (:


xCalPal
xCalPal zei op 25 okt 2015 - 12:26:
Naam: Nicky "Nic" Daniels
Leeftijd: 17 jaar
Uiterlijk pic pleas: tbh zij is goals
Karakter: Spontaan en sociaal, maar een tikkeltje brutaal. Ze heeft het beste met iedereen voor en houdt van grappen maken en vanilleijs.
Boy: CALUM
Verhaallijn: Dus ja idk hoe ik erbij kwam maar goed ik vind 't cute. Ik ben Brits en ga met m'n gezin een paar weken naar mijn oom en tante in Australië toe. Mijn kleine neefje van tien jaar is verliefd op Mali (die hier ook tien is, jaha), dus help ik hem met het schrijven van liefdesbrieven en shit, totdat hij haar op "date" vraagt en ik ga mee. Dus dan komen we daar in zo'n heel schattig pietepeuterig ijssalonnetje met ballenbak en weet ik veel. Ik kom met mijn neefje en Mali heeft haar grote broer Calum meegenomen want ze mocht niet alleen gaan van Joy en ja dan wordt het helemaal leuk en stelt Calum voor om een ijsje te halen met z'n tweeën omdat Mali en mijn neefje nu toch in de ballenbak zitten samen. Dan halen we een ijsco (hij wil chocola maar ik vanille want ik lust geen chocola en dan haalt hij mij over om Australische chocola te proberen en dat vind ik dan wel lekker en dan zegt hij "Pfff zou het toch" en dan duw ik het chocoladeijsje op z'n neus) en gaan we een stukje wandelen en kiss kiss of zo. Het zou trouwens echt geweldig zijn als Ashton, Luke en Mikey dan langslopen en iets roepen als "Fuck yeah Calum eindelijk heb je haar gefixt" en Calum steekt zijn middelvinger op en kust me opnieuw. Ha, wat ben ik weer lekker cliché hahaha ik heb net een volledig verhaal bedacht. Kort het maar in want damn dit is lang sorry babe
Extra's?: I LOVE YOU TOO

x


Nynlufx
Nynlufx zei op 25 okt 2015 - 0:25:
I'm on a roll

Naam: Catherine(Nyn) Gerbenson
Leeftijd: 19
Uiterlijk pic pleas: Sorry mobiel but Cara Delevigne
Karakter: Sarcastisch, lacht graag, lief en rustig
Boy: Lukey
Verhaallijn: Na een lange, LANGE vlucht naar Australië kom ik aan in Sydney, waar mijn twee neven, de een gay en de ander soort van manhoe, me ophalen en naar hun huis brengen. Ze zijn naar Australië verhuist na een meetup en hebben nu een bruidsjurken winkel/café. Door een jetlack en na wat bier ga ik naar bed om wakker te worden met enorme hoofdpijn. Omdat neef 1 boodschappen moet doen ga ik mee (in een tanktop, een sportbroekje, slippers, een zonnebril en een vette knot boven op mn kop). Ik dwaal af en bots tegen Ashton in, *cue irritation*. Hele band staat daar, Luke is chaggie, etc. Verder mag je t zelf verzinnen. Kort t maar in btw, als je dit gaat schrijven, dit is al een heel verhaal. Christus
Extra's?: Books, tea and chocolate.

Xx


SafetyPin
SafetyPin zei op 24 okt 2015 - 18:09:
Naam: Quinty "Quin" Campbell
Leeftijd: Zeventien
Uiterlijk pic pleas: KLIK
Karakter: Sociaal, avontuurlijk, sarcastisch, houdt van lachen en lol hebben, kan snel boos worden, zorgzaam,
Boy: cALUM FREAKIN HOOD YADJDJFJ
Verhaallijn: Ik ga zeggen; verras me maar (; Maar als je echt een verhaallijn wilt, stuur me ff een berichtje (:
Extra's?: Verslaafd aan bounty's omfg

-

Hoop dat dit goed is!