Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 5 Seconds Of Summer » Lost It All- Michael Clifford AF » 09

Lost It All- Michael Clifford AF

25 okt 2015 - 10:47

710

5

265



09

Image and video hosting by TinyPic

Michael Gordon Clifford
Het is nu al weer een paar dagen later en vandaag begint de tour weer. Tuurlijk ben ik blij, we kunnen weer optreden, fans ontmoeten en ik heb natuurlijk het mooiste meisje ever aan mijn zijde, maar toch zit me iets niet lekker over Chantal. Ze is slanker geworden dat sowieso. Toen ik haar er naar vroeg zei ze dat ze gewoon een paar kilootjes af wou vallen en niet te ver zou gaan maar toch, het voelt niet goed. Alsof het niet gewoon een paar kilootjes zijn. Alsof ze straks er mee doorslaat en te veel afvalt alsof ze weer terug is naar het begin toen ik haar leerde kennen. Mager en een lach die haar ogen nooit bereikte. De laatste tijd bereikt de lach haar ogen ook niet en ik weet niet wat het is. Ze verteld me niets. Okay ja zoveel ben ik nou ook weer niet thuis maar geloof me elke minuut van de dag die ik bij haar kan zijn ga ik gebruiken. Ik ga haar alle plekken van de wereld laten zien. Maar toch voelt het niet goed dat ze niks tegen me zegt. Ze sluit zich af van anderen lijkt wel en dat is iets wat ik niet wil zien gebeuren. En ook niet laat gebeuren.
Een kleine beweging in mijn armen haalt me uit mijn gedachten en met een glimlach kijk ik naar mijn meisje, of nou ja kitten aangezien ze soms net een kitten is. Als je een zou weten hoeveel discussies we daar al over hebben gehad. Zij vind mij namelijk ook een kitten en ik vind haar dus een kitten oftewel zij vond niet dat ik haar kitten mocht noemen omdat ik haar kitten was en ik vond niet dat ze mij kitten mocht noemen doordat zij mijn kitten is. Om het kort te houden: Chantal is mijn kitten en ik ben haar punkrock kitten. Haar prachtige blauwe ogen openen zich langzaam en ik druk een kus op haar neus waarna ze een van haar schattige gezichtjes trekt. Mijn hart begint sneller te kloppen iets wat alleen zij kan veroorzaken. ,,Moeten we nu al opstaan?" Ze kijkt me met een pruillip aan en ik druk er een snelle kus op waarna ik mijn hand door haar haren haal en knik. ,,Ik kan er ook niks aan doen dat management alles zo vroeg plant."
,,Hhm dan ga ik me maar opfrissen terwijl jij je maar gaat omkleden." Ze drukt een snelle kus op mijn lippen waarna ze uit bed stap en naar de badkamer loopt. Het shirt wat ze van mij heeft geleend komt net tot haar thights waardoor op mijn lip bijt zodra ik een van de blauwpaarse plekken zie die ik daar heb gecreëerd. Zodra ik de stralen hoor aanstaan stap ik ook maar uit bed en trek een skinny en sweater aan voordat ik snel mijn handen door mijn haar haal en het in de gewoonlijke stijl doe. Daarna pak ik mijn telefoon en kijk naar de koffers die in de hoek van de kamer staan. Ik log in op insta en scrol door de nieuwe berichten en klik hier en daar op het hartje. Zodra ik de deur open hoor gaan schiet mijn hoofd omhoog naar Chantal die in haar ondergoed de badkamer uitloopt waarna ze haar benen in een skinny trekt en daarna een sweater uit de kast haalt die wel heel erg veel op een van mij lijkt. Daarna begint ze aan haar lange haren te borstellen en ik ga achter haar staan terwijl ik mijn armen om haar middel wikkel. ,,Btw ik pik deze sweater van je in. Hij zit veel te fijn."
,,Hou maar gewoon mijn kleren staan jou toch beter babe."
,,Slijmbal." Ze geeft me een kleine stoot in mijn buik waarna ze zich omdraait in mijn armen en haar lippen op die van mij drukt. Net voordat het een vurigere kus kan worden klinkt de toeter van de tourbus als teken dat we moeten gaan. De timing is normaal altijd perfect maar nu dus niet. Chantal pakt mijn hand vast en al snel zijn onze vingers verstrengeld terwijl we naar beneden lopen met allevei een tas. De koffers haalt de chauffeur altijd uit onze kamers dus nu ook.

Reageren=Melding
Geen Reactie=Geen Melding


Reacties:


fangirl5sos
fangirl5sos zei op 6 nov 2015 - 20:26:
awesome


5sosxx
5sosxx zei op 6 nov 2015 - 20:13:
awesome


LoveMichael
LoveMichael zei op 6 nov 2015 - 20:07:
nice


Madeliefjuhh
Madeliefjuhh zei op 29 okt 2015 - 16:14:
Wheep whoop weer meldingen voor mij en ik ga de hoofdstukken wel weer lezen yaa! xo


Anne
Anne zei op 25 okt 2015 - 12:09:
Awesome!
Verder!