Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 5 Seconds Of Summer » The Signs » ♥06 Calum Hood

The Signs

30 okt 2015 - 13:43

398

7

302



♥06 Calum Hood

Image and video hosting by TinyPic

2016
De veertien jarige Calum kijkt naar zijn enkel waar in sierlijke zwarte cijfers 779425102 staat. Vragen roepen zich bij hem op nadat hij zijn zwarte over de knie sokken erover heen trekt. Hij staat op van zijn bed en trekt zijn zwarte skaterskirt goed voordat hij richting de kamer van Chantal loopt. ,,Chanti?" Voorzichtig klopt hii op de deur voordat hij deze opent. ,,Ja?" Chantal staat voor haar kast in een skater skirt en bh terwijl Calum in kleermakers zit op haar bed gaat zitten en zijn rokje goed doet voordat hij begint te praten. ,,Er staan cijfers op mijn enkel en ik weet niet hoe ik er aan kom."
,,Laat eens zien." Terwijl Calum zijn sok uitdoet trekt Chantal een crop top over haar hoofd. Ze bekijkt zijn cijfers even voordat ze hem uitlegt wat ze betekenen.

2018
Calum kijkt van zijn armen naar zijn spiegelbeeld voordat het harige figuur langzaam in zijn lichaam lijkt te verdwijnen. Nu staat Calum alleen in een slipje en is er een zwart teken op zijn borst te zien. Zijn gelakte vingernagel laat hij erover heen gaan voordat een kleine giechel zijn lippen verlaten. Hij heeft dat teken ooit eerder gezien maar waarvoor weet hij niet meer.

2020
Met pijn in zijn pols draait Calum een rondje voor de spiegel wat ervoor zorgt dat zijn jurk wat omhoog vliegt en pantie met garter die hij eronder draagt zichtbaar word. Calum denkt dat de pijn in zijn pols door de val komt die hij net gemaakt heeft maar niets is minder waar. Op zijn pols staat een sierlijke S geplaats wat betekent dat Calum een Sub is. Wat eigenlijk al een beetje duidelijk had kunnen zijn omdat een, Calum is homo ,twee hij houd er van om meidenkleding te dragen en je zal hem dus ook nooit zien in iets wat niet vrouwelijk is. Tenzij het een jongensshirt is wat groot voor hem is en hij dus met een paar over de knie sokken kan dragen anders niet. Drie, hij heeft een paar puppy oren op zijn lichaam. Dan kan ik wel uit gaan leggen hoe dat komt maar dat weten jullie als het goed is al.
Nadat Calum zijn lichte make-up heeft opgedaan ziet hij pas de S en hij kan een glimlach niet onderdrukken. Het enige waar hij wel bang voor is dat zijn Dom hem niet accepteert voor hoe hij is.


Calum's Teken


Reageren=Melding
Geen Reactie=Geen Melding


Reacties:

1 2

fangirl5sos
fangirl5sos zei op 6 nov 2015 - 20:25:
niceeeeeeee


5sosxx
5sosxx zei op 6 nov 2015 - 20:10:
nice


LoveMichael
LoveMichael zei op 6 nov 2015 - 20:03:
cuteeeeee


Nynlufx
Nynlufx zei op 31 okt 2015 - 23:03:
Waajjj


Madeliefjuhh
Madeliefjuhh zei op 31 okt 2015 - 1:14:
ERMERGERD