Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 5 Seconds Of Summer » The Signs » ♥07 Melina Costello

The Signs

6 nov 2015 - 19:43

1019

8

385



♥07 Melina Costello

Image and video hosting by TinyPic

Met Calum en Chantal komen we op een school aan waar we gelijk doorlopen naar de ballie. ,,Doms of Subs?"
,,Subs." De vrouw geeft ons een formulier en zegt dat we deze in moeten vullen voordat we onze doms ontmoeten. We gaan op de stoelen zitten en mijn ogen gaan ovee het formulier terwijl ik het begin in te vullen.
Naam: Melina Ash costelle
Leeftijd: achttien
Geboren: 12 maart 2002
Lengte: 166 cm
Haarkleur: officieel bruin nu zwart met rood.
Oogkleur: bruin groen
Dom of sub: Sub
Code: 1679612302
Gave: heks

Zodra ik alles heb ingevuld lever ik het formulier in. ,,Als je even wacht op de stoel zal ik zo je naam roepen voor je kamer. " Snel knik ik waarna ik weer terug op de stoel ga zitten.
Na een tijdje zit ik er nog alleen aangezien Chantal en Calum al zijn geroepen en voel verschillende ogen op me gericht. ,,Melina Ash Costello?" Snel sta ik op en loop naar de balie. ,,Kamer honderdtien. Je dom is Luke Robert Hemmings. Succes."
,,Dank u." Snel pak ik de sleutel en mijn tas waarna ik richting de lift ga.

Niet veel later open ik de deur van de kamer en loop daarna voorzichtig naar binnen. ,,Euhm hoi?" De kamer is hoever ik nu al kan zien groot en nou ja veel zie ik er nog niet van. Voorzichtig loop ik door de hal en kom uit in een woonkamer. Een paar zwarte banken staan er samen met een groot tv scherm. ,,En jij bent?" De stem laat me schrikken waarna ik me verzichtig omdraai en mijn hoofd naar beneden houd. ,,Melina Ash Costello."
,,En wat denk je hier te doen?" De stem, die van een jongen misschien een man hoort, maakt me enigzins bang. ,,De vrouw beneden aan de bali zei dat dit mijn kamer was. Mijn Dominant is Luke Robert Hemmings meneer, ben ik misschien op de verkeerde kamer?" Voetstappen klinken vaag voordat een hand mijn gezicht omhoog duwt en ik in een paar mooiste blauwen ogen kijk die ik ooit heb gezien. ,,Laat me je code eens zien Angel." Een lichte blos verspreid zich over mijn wangen terwijl ik voorzichtig me voorover buig, maar schoen uitdoe en mijn over de knie sok naar beneden trek zodat de cijfers op mijn enkel tevoorschijn komen. Ik hoor de man naar adem happen voordat zijn arme om me heen zitten en hij zijn lippen op die van mij duwt. Geen zoen maar gewoon een kus. ,,Bent u mijn dom meneer?"
,,Goed geraden Angel en noem me alsjeblieft gewoon Luke, tenzij we in een andere kamer zijn. Begrepen?"
,,Ja Sir, ik bedoel Luke." Luke knikt tevreden waarna hij mijn sok weer goed doet en gebaard dat ik mijn andere schoen ook moet uitdoen. Dat doe ik en daarna zet ik ze neer bij de andere schoenen en zodra ik weer naast Luke sta zie ik hem op zijn lip bijten terwijl hij zijn hand op mijn kont legt en me meeneemt. ,,Ik zal je eerst even een rondleiding geven, daarna zullen we over de regels en straffen gaan en dan zal ik nog iets over mezelf vertellen okay?" Ik knik terwijl ik Luke een glimlach schenk. ,,Gebruik je stem Angel."
,,Ja Luke." Luke knikt goedkeurend en neemt me mee de trap op. ,,Hier hebben we jou slaapkamer." Luke opent een deur en gebaard dat ik naar binnen mag. ,,Ik vind het om eerlijk te zijn het beste dat je gewoon bij mij op de kamer slaapt, maar hier kun je je verdere dingen kwijt en kan je als je dat wenst je huiswerk maken en zal je slapen als je je hebr misdragen maar niet te erg hebt misdragen om in de strafkamer te slapen." Luke plaatst zijn hand weer op mijn kont en neemt me verder mee door de gang. ,,Onze slaapkamer, mijn privekamer, mijn werkkamer en dan nog een gezamelijke badkamer maar er zit er ook een in onze slaapkamer. En dan komen we bij de laatste drie kamers, dit is mijn favoriet." Luke opent een deur en neemt me mee naar binnen. In het midden staat een groot bed en tegen de muur staat een kast. ,,Dit is de sexkamer of hoe ik het graag noem de goodgirl kamer. En dan hebben we hier." Luke neemt me mee naar de volgende kamer met een zwart met zwarte deur. De kamer zelf is zwart met rood en er staat een bed in het midden. Aan de zijkant staat een kast waar ik nu al verschillende straf dingen bij zie. ,,Dit is de strafkamer of in mijn woorden de badgirlkamer. En dan nu de laatste, dit is de kamer waar we het meest zullen zijn als we niet echt sex hebben." Luke opent de laatste deur waar een middelmaat bed staat, een bank en wat verschillende stoelen. De linkerzijde is een hele grote kast en Luke gebaart dat ik erin mag kijken. Voorzichtig open ik de deur en gelijk zie ik verschillende kledingstukken/lingerie en euhm speeltjes. Mijn ogen blijven haken op de kleren terwijl ik voorzichtig de kleren aanraak. ,,Doe maar iets aan ik verwacht je over een kwartier weer beneden." Luke loopt de kamer uit en gelijk doe ik mijn kleren uit totdat ik helemaal naakt voor de kast sta. Ik pak een zwarte bh en zwart slipje met strikes en doe deze aan voordat ik een garter belt om mijn middel doe en een paar licht doorschijnende thight high sokken die ik aan de garter vast maak. Ik zie een oversize sweater en deze trek ik aan. Hij valt net over mijn kont maar dat vind ik goed genoeg. Mijn beanie doe ik weer goed over mijn oortjes voordat ik voorzichtig naar beneden loop. In de woonkamer zie ik Luke op de bank zitten en voorzichtig loop ik richting hem toe. Zodra hij me doorheeft geeft hij me een glimlach en klopt op de bank naast hem waar ik ook ga zitten waarna ik mijn beneden in een kleermakerszit doe waardoor mijn zwarte slipje zichtbaar is. Luke daar in tegen legt zijn hand op mijn been en ik voel zijn hand net voor mijn slipje rusten. ,,Klaar voor de regels enzovoort Angel?"

Reageren=Melding
Geen Reactie=Geen Melding


Reacties:

1 2

LindjeX1DX
LindjeX1DX zei op 9 nov 2015 - 23:37:
That's going to be fun..


xCalPal
xCalPal zei op 7 nov 2015 - 11:45:
Oeh yes

x


Madeliefjuhh
Madeliefjuhh zei op 7 nov 2015 - 0:17:
Wowowow hahah


Anne
Anne zei op 7 nov 2015 - 0:08:
Wow


fangirl5sos
fangirl5sos zei op 6 nov 2015 - 20:26:
awesome