Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 5 Seconds Of Summer » This Is Me-> Michael Clifford//5SOS » 17.

This Is Me-> Michael Clifford//5SOS

9 nov 2015 - 21:09

630

7

265



17.

Image and video hosting by TinyPic

Clary

Zodra de laatste bel is gegaan ga ik snel naar mijn kluisje waar ik een tas uithaal en daarna naar de wc ga. Snel kijk ik of er nog iemand in een van de hokjes zit waarna ik de deur op slot draai. Mijn tanktop en ripped jeans trek ik samen met mijn schoenen uit waarna ik een skaterskirt over mijn benen naar boven trek en een croptop over mijn hoofd trek. Snel doe ik een paar over de knie sokken aan met mijn afgetrapte zwarte converse. Mijn make-up werk ik snel bij waarna ik mijn nu blonde haren met lila plukken in een hoge paardenstaart stop. Zodra ik zeker weet dat het niet meer al te Clary is haal ik de deur weer van het slot en loop naar buiten waar de jongens zouden wachten hadden ze tenminste voordat ze gingen gezegd. Een paar jongens kijken me onderzoekend aan en snel geef ik ze een boze blik totdat ik Ashtons krullen zie. Hij staat met zijn rug naar me toe en dat zie ik als de perfecte kans om op zijn rug te springen. Daarom begin ik dan ook te rennen voordat ik bij hem op zijn rug spring. ,,wo."
,,Hoi."
,,Sjeez Clarissa je laat me echt schrikken."
,,Wie zegt dat dat dan ook niet de bedoeling was?"
,,Bitch."
,,Bitch I'm Clarissa."
,,Hoop dat je ook nog andere nummers dan pop weet want anders gaat het niet echt iets worden." Ondertussen stappen we de auto in, Ashton achter het stuur Calum naast hem Michael aan mijn rechterkant achterin en Luke aan mijn linkerkant achterin."
,,Noem een band Mikey."
,,Bring Me The Horizon."
,,I wouldn't hold my breath if I was you. I may forget but I never forgive you. Don't you know don't you know true friends stab you in the front."
,,Greenday."
,,Don't wanna be an American idiot."
,,Panic! At The Disco."
,,I taste you on my lips and i can't get rid of you. So i say damn your kiss and the awefull things you do.
Yeah, you're worse than nicotine
Yeah, you're worse than nicotine." Ondertussen kijk ik naar Michael terwijl ik het zing en ik zie hem bedenkelijk kijken. ,,Niet slecht maar je stem doet me aan iemand denken. Je weet honderd procent zeker dat je Clary's nichtje bent?"
,,Nou."
,,Als je gaat zeggen dat je Clary bent kun je nu vertrekken."
,,Michael."
,,Wat Ashton het is zo."
,,Clary is mijn tweelinzus maar Clary woont bij onze oom en tante."
,,En dat is de waarheid?"
,,Dat is de waarheid."
,,Goed Clarissa, ik geef je het voordeel van de twijfel maar als ik er maar achterkom dat je liegt lig je eruit en hoeven we nooit maar dan ook nooit meer iets van je te horen." Snel knik ik terwijl ik me in mijn gedachtens honderd keer voor mijn kop sla.

Niet veel later komen we bij een huis aan en stoppen we voor een garage. De jongens stappen uit en snel doe ik hetzelfde waarnaar ze de garage binnen lopen en daar hun rugzakken dumpen. Ik gooi mijn rugzak bij die van hun en kijk om me heen. Verschillende band posters hangen aan de muren samen met foto's van hun vier. Tegen de muur staat een drumstel met twee gitaren en een basgitaar en drie microfoonstandaarden met microfoons erin. ,,Als we eerst een nummer spelen voordat we jou laten zingen, dan weet je een beetje wat voor stijl onze muziek is okay?" Ik knik en maak me comfortabel op de bank die er staat. Terwijl de jongens spelen kijk ik naar Michael die eruit ziet alsof hij doet waar hij van houd en dat maakt me blij. Ondanks dat ik hem niet helemaal mag door ons verleden ven ik blij dat hij iets heeft gevonden wat hem bijmaakt. Maar wat het rare is is dat wat hem blijmaakt hetzelfde is als wat mij blij maakt.


Reageren=Melding
Geen Reactie=Geen Melding


Reacties:

1 2

xSerenaHoran
xSerenaHoran zei op 19 nov 2015 - 18:38:
loooooooooove this soooooo cute
-xoxo


fangirl5sos
fangirl5sos zei op 11 nov 2015 - 11:42:
nice


LoveMichael
LoveMichael zei op 11 nov 2015 - 11:40:
awesome


5sosxx
5sosxx zei op 11 nov 2015 - 11:38:
nice


Madeliefjuhh
Madeliefjuhh zei op 10 nov 2015 - 17:45:
Leukkkk (: x