Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 5 Seconds Of Summer » The Signs » ♥08 Michael Clifford

The Signs

13 nov 2015 - 18:52

1048

6

303



♥08 Michael Clifford

Image and video hosting by TinyPic

Onderuitgezakt lig ik op de bank terwijl er een of ander programma opstaat. Er echt naar kijken doe ik niet mijn gedachten zitten bij de drie mensen die toestraks binnen zijn gekomen. Drie Subs, twee meisjes en een jongen. Ergens hoop ik dat mijn Sub er bij zat maar ik zal wel weer geen geluk hebben. Mijn gedachten dwalen af naar mijn enkel, ergens zou ze er toch allang moeten zijn? Nul een dat is tweeduizend een dan is ze nu toch al negentien? Waarom is ze er dan nog niet? Ze leeft wel nog steeds, anders had ik mijn code niet meer. Uiteindelijk pak ik de afstandbediening maar op en zet de tv op een muziek zender waarna ik opsta en naar boven loop. Ik doe mijn joggingbroek en shirt uit waarna ik mijn benen in een skinny jeans hijs en net als ik een shirt in mijn handen heb hoor ik de deur open gaan. Zo snel mogelijk en zonder gelijk loop ik terug de woonkamer in met mijn shirt nog steeds in mijn handen. Blauwe haren verscholen onder een zwarte pet is wat ik zie. Een zwart shirt en zwarte skaterskirt, zo heet dat toch? En een paar zwarte docters martins waar zwarte over de knie sokken uit komen. ,,Wie ben jij? En dat doe je hier?" Met een ruk draait het meisje zich om waardoor haar rokje wat omhoog vliegt waardoor ik haar witte kante slipje zie. Mijn ogen bestuderen haar blauwgroene terwijl ze me vol schok aankijkt. ,,Ja ja je hoeft me niet zo aan te kijken hoor. Krijg ik nog antwoord op mijn vraag?" Gelijk slaat ze haar hoofd neer terwijl ze met haar rokje begint te friemelen. Snel trek ik mijn shirt over mijn hoofd waarna ik een stap in haar richting zet en haar hoofd omhoog til. ,,Ik zou graag willen dat je me aankijkt als je antwoord geeft op mijn vraag. Wie ben je en wat doe je hier in mijn kamer?"
,,Chantal Lisa Miller, sub, negentien, vrouw beneden zei dat dit mijn kamer zou zijn die ik samen met mijn dom Michael Gordon Clifford zou delen."
,,Alsjeblieft spreek mijn middelnaam niet uit, ik haat die naam. Maargoed als jij mijn sub bent, welke code staat er op je enkel?"
,,Twintig elf vijfennegentig vijfentwintig elf tweeduizend en een." Mijn handen plaatsen zich vanzelf op haar wangen waarna ik mijn lippen op die van haar plaats. ,,Wat wil je eerst kitten? Een rondleiding of de regels en straffen?" Haar wangen worden langzaam rood als ik haar kitten noem wat me nu al laat zorgen dat ik haar niet kwijt wil. ,,Rondleiding graag daddy." Zei ze nou net? Fuck! Ik bijt op mijn lip terwijl ik een hand op haar onderrug plaats em haar meeneem door het appartement. ,,Hier hebben we jou slaapkamer, waar je niet super veel zal zijn dus kan je het meer als inloopkast gebruiken. Onze slaapkamer, ik vind het veel fijner als je gewoon bij mij slaapt dan alleen op een kamer." Ik krijg ik een kort knikje en ik laat het daarbij maar even. Normaal zou ik een knikje niet goed keuren maar er is iets in haar wat me gelijk aamtrekt. ,,Hier hebben we mijn privekamer, hier heb ik liever niet dat je binnenkomt zonder toestemming, werkkamer hier kun je wel gewoon binnenkomen zolang je eerst maar klopt en wacht op een antwoord. Een badkamer, er is er ook een op onze slaapkamer. En dan nu de drie laatste. We hebben de strafkamer, hierin zal ik je straffen als je iets fouts hebt gedaan." Vol verwondering kijkt ze rond en voor de kast met alle speeltjes die voor haar straffen worden gebuikt blijft ze staan. ,,Klaar om verder te gaan kitten?"
,,Ja daddy." Ik neem haar verder mee door de gang. ,,Hier hebben we de euhm sexkamer, hier zullen we gewoon sex hebben als je goed bent geweest, dit hoeft natuurlijk alleen pas als je je op je gemak voelt. En dan als laatste, de speelkamer." Ik open de deur en Chantal kijkt vol verwondering en verbazing naar binnen naar de banken en stoelen die er staan samen met een middelmaat bed en in de zijkant een kast. ,,Kijk maar in de kast hoor." Ze geeft me een snelle kus op mijn wang waarna ze naar de kast loopt en deze opent. Haar ogen worden groot terwijl ze naar de verschillende outfits en speeltjes doe er hangen en liggen. ,,Wil je misschien al iets proberen kitten?"
,,Mag dat nu al dan daddy?"
,,Voor jou wel Kitten, nou ga maar eens op het bed liggen zonder je slipje en je kont in de lucht voor mij." Zelf loop ik naar de kast waar ik een kittentail buttplug uithaal met een aardbeien smaakje lube en een slipje met een open kont. Vraag me btw niet waarom het een aardbeien smaakje is want dat weet ik ook niet. Ik draai me om en loop naar het bed waar ze ligt zoals ik haar heb opgedragen. Ik open de fles lube en smeer wat op het uiteinde van de buttplug en doe ook wat rondom en op haar hole smeren. Plagend ga ik met mijn vinger eroverheen voordat ik deze er snel een paar keer in en uit ga. Daarna trek ik snel haar slipje met open kont bij haar aan voordat ik de buttplug in haar ass duw. Haar rokje trek ik er weer overheen voordat ik haar op mijn heup neem en zo mee naar beneden neem. Daar ga ik op de bank zitten en neem ik haar op mijn schoot zodat ze met haar hoofd naar dat van mij kijkt. ,,Voordat we met de regels verder gaan vertel eens wat over jezelf. Je bent negentien zei je waarom was je er dan op je achttiende nog niet?" Mijn handen plaats ik stiekem onder haar rokje zodat mijn handen net boven de buttplug rusten. ,,Nou ik ben Chantal Lisa Miller, ben negentien en waarom ik er niet al gelijk op mijn achttiende was komt doordat ik voor mijn twee beste vrienden/broertje en zusje moest zorgen. Hun hebben als het goed is hier nu ook hun doms. Ik ben blijkbaar een vampier als ik mijn teken op mijn borst moet geloven en ik hou ervan om kitten genoemd te worden.


Reageren=Melding
Geen Reactie=Geen Melding


Reacties:

1 2

LindjeX1DX
LindjeX1DX zei op 16 nov 2015 - 13:40:
Schattiggg!!!


5sosxx
5sosxx zei op 15 nov 2015 - 10:54:
ahw cute


fangirl5sos
fangirl5sos zei op 15 nov 2015 - 10:48:
cute


LoveMichael
LoveMichael zei op 15 nov 2015 - 10:44:
oeh


Nynlufx
Nynlufx zei op 13 nov 2015 - 23:31:
Is cute tho <3