Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 5 Seconds Of Summer » The Signs » ♥09 Calum Hood

The Signs

20 nov 2015 - 18:48

818

8

441



♥09 Calum Hood

Image and video hosting by TinyPic

Voorzichtig kijk ik om me heen terwijl mensen me aanstaren. Ze zouden je toch niet zomaar aan moeten staren? Ja okay ik draag dan wel girly kleren maar dat is gewoon hoe ik ben en is het niet zo dat subs dat heel vaak moeten? Tenminste heb ik ergens gelezen. ,,Calum Hood?'' Snel sta ik op een loop ik naar de bali waar de vrouw me een me minachtig aankijkt. ,,Vul dit formulier in dan zullen we je dom opzoeken.'' Snel knik ik waarna ik weer terug ga zitten, Chantal geeft me een subtiele glimlach terwijl Melina naar de bali loopt.

Naam: Calum Thomas Hood
Leeftijd: achttien
Geboren: 15 januari 2002
Lengte: 1,65 [my story dus dat kan plus een kleine Calum is cute]
Haarkleur: Bruinzwart
Oogkleur: bruin
Dom or Sub: Sub
Code: 779425102
Gave: weerwolf


Ondertussen is Chantal al weg en Melina is bezig met het formulier invullen terwijl ze af en toe op haar pen bijt. Voorzichtig sta ik op en geef het formulier terug aan de vrouw achter de bali die me een gefoseerde glimlach geeft en snel ga ik weer zitten terwijl mijn handen met mijn rokje frumellen. Na een tijdje word zie ik Melina nog steeds schrijven waarna ,,Calum Thomas Hood." word geroepen. Ik geef Melina een snelle maar nerveuze glimlach waarna ik naar de bali loop en mijn kleine roze koffer met belangrijke spullen achter me aansleep. ,,Je dominant is Ashton Fletcher Irwin, kamer 16. Succes."
,,Dankuwel." Snel loop ik weg van de bali, mijn koffertje achter me aanslepend. Ik voel mijn telefoon verder naar bedenzakken in mijn sok en snel sta ik stil om deze te pakken, besluitend dat ik deze maar in mijn hand houd. Zodra ik mijn telefoon heb loop ik weer verder terwijl ik mijn blik er op richt. Hij staat nog open op google afbeeldingen met allerlei cute outfits. Scrollend loop ik door totdat ik tegen een gespierd lichaan opbots en bijna achterover val. Met nadruk op bijna want twee gespierde, getinte en enigzins harige armen houden me bij mijn middel vast terwijl ze me weer recht zetten en zijn buikspieren duidelijk zijn door zijn zwarte shirt. ,,Holi goody goodness dat zijn veel spieren."
,,Dankje heb er hard voor gewerkt." De stem laat me opkijken naar de jongen die toch wel een kop of een anderhalf groter is. ,,Ow help."
,,Ben ik zo angstaanjagend?"
,,Zij ik dat hardop?"
,,Jep."
,,En net ook?"
,,Ja net ook?"
,,Lekker handig Calum ontmoet je een keer een hotte, sexy, gespierde en knappe jongen praat je weer hardop."
,,Dankje dat je me dat allemaal noemt. Ik ben Ashton en jij Calum prinses?" Voorzichtig knik ik terwijl mijn wangen knalrood worden. ,,Hier is je telefoon en koffer meneer. Let de volgende keer wel een beetje op waar je loopt wil je cutie?" Snel knik ik waarna ik op mijn tenen ga staan en net moeite een kus op zijn wang kan drukken voordat ik verder opzoek ga naar de lift. Zodra ik deze niet kan vinden aan de ene zijde loop ik de hele gang weer door naar de andere kant totdat ik uiteindelijk weer bij de bali uitkom, ondertussen is Melina al weg en typ de vrouw snel op haar toetsenbord. ,,Mevrouw, het spijt me om u te actoren maar zou u me kunnen vertellen waar de lift zich bevind." Eerste gang recht en dan gelijk aan je linkerzijde."
,,Dankuwel." De vrouw kauwt duidelijk op haar kauwgom terwijl ze weer snel doorgaat met typen. Ik volg de richting die de onbeleefde vrouw me heeft uitgelegd en kom uiteindelijk bij de lift uit. Dat kreng heeft me gelukkig wel de juiste route gegeven. Snel druk ik op het knopje van etage vier. De lift maakt zo'n typish liftmuziekje waarna er een pling is te horen dat ik op de juiste etage ben en de deuren gaan openen. Ik trek mijn koffer achter me de lift uit en over de gang naar kamer zestien. Zodra ik de kamer hbe gevonden gebruik ik de sleutel die ik heb gekregen bij de bali om de deur te openen. Daarna trek ik koffer achter me aan naar binnen en in de woonkamer stop ik. De tb staat aan maar op dit moment is er nog niemand. Nou ja dat dacht ik
,,Hey cutie wat doe je hier?" Met een ruk draai ik me om wat mijn rokje wat omhoog laat vliegen. Ashton staat in de deuropening, armen over elkaar heen en tegen de wand geleund. Ik hou met mijn handen mijn rokje omlaag in de hoop dat Ashton mijn slipje niet ziet. ,,De vrouw aan de balie zei dat hier mijn dom zou moeten zijn. Heb je hem misschien gezien?"
,,Hoe heet hij Cutie?"
,,Ashton Fletcher Irwin."
,,Dan hoef je niet ver te zoeken."
,,Waar is hij dan?" Verbaast kijk kijk ik om me heen. ,,Recht voor je." Ashton houd zijn armen voor me open en in een stap spring ik in zijn armen en plaats hij zijn handen onder mijn kont. Dit gaat denk ik nog wel goed gaan.


Reageren=Melding
Geen Reactie=Geen Melding


Reacties:

1 2

fangirl5sos
fangirl5sos zei op 27 nov 2015 - 22:26:
ieeeee


5sosxx
5sosxx zei op 27 nov 2015 - 22:24:
cute


LoveMichael
LoveMichael zei op 27 nov 2015 - 22:22:
niceeee


MelintjeX1DX
MelintjeX1DX zei op 26 nov 2015 - 20:52:
NICE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Xxx


Madeliefjuhh
Madeliefjuhh zei op 22 nov 2015 - 21:15:
cashtON