Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 5 Seconds Of Summer » The Signs » ♥10 Ashton Irwin

The Signs

27 nov 2015 - 16:21

1084

7

315



♥10 Ashton Irwin

Image and video hosting by TinyPic

Michael stuurde me net een bericht dat er drie nieuwe subs zijn en laat ik nou net zo nieuwsgierig zijn dat ik ze even wil bestuderen en hoop dat mijn sub er tussen zal zitten. Ik ben een man van zesentwintig en nog heb ik mijn sub niet gevonden. Ik ga de hoek om en dan voel ik hoe een klein lichaam tegen me opbotst. De jongen valt achterover maar snel pak ik hem bij zijn middel vast zodat hij niet verder kan vallen terwijl ik de jongen goed bekijk. Hij heeft een zwart rokje aan samen met een croptop wat al duidelijk laat zien dat hij een sub is. ,,Holi goody goodness dat zijn veel spieren.'' Mompelt hij en zelfs dan is zijn stem mooi. ,,Dankje heb er hard voor gewerkt." Opeens kijk hij op en langzaam laat ik hem los terwijl hij rechtstaat en omhoog kijkt. ,,Ow help."
,,Ben ik zo angstaanjagend?" Een kleine glimlach speelt zich op mijn lippen terwijl ik naar de anderhalve kop kleinere jongen kijk. ,,Zij ik dat hardop?" Hij kijkt me enigszins bang aan. ,,Jep."
,,En net ook?"
,,Ja net ook."
,,Lekker handig Calum ontmoet je een keer een hotte, sexy, gespierde en knappe jongen praat je weer hardop."
,,Dankje dat je me dat allemaal noemt. Ik ben Ashton en jij Calum prinses?" Voorzichtig knikt hij terwijl zijn wangen knalrood worden. ,,Hier is je telefoon en koffer meneer. Let de volgende keer wel een beetje op waar je loopt wil je cutie?" Snel knikt hij voordat hij op zijn tenen staat en een snelle kus op mijn wang drukt en daarna wegloopt. Fuck hij is echt fucking cute, en zijn kleren staan zo goed bij hem. Beter dan elke meisje dat ik ooit heb gezien. Met een glimlach op mijn lippen loop ik naar de lift om zo terug te gaan naar mijn kamer in de hoop dat die cutie met de naam Calum mijn sub zal zijn maar veel geluk zal ik denk ik wel niet hebben. Met een zucht kijk ik naar mijn enkel en trek mijn schoenen uit samen met mijn sokkel en focus me op mijn enkel. Op een of andere manier blijkt deze te glimmen maar waarschijnlijk is het door de warmte. Kom op je cijfers kunnen toch niet glimmen.

Niet veel later word de deur geopend en mijn nieuwsgierigheid loopt op totdat ik Calum binnen zie komen met zijn roze koffer in zijn handen. Ik leun tegen de deuropening van de woonkamer aan waar hij nu instaat met mijn handen over elkaar terwijl ik even naar zijn kont kijk. ,,Wat doe je hier cutie?'' Met een ruk draait hij zich om waardoor zijn rokje wat omhoog vliegt en ik zijn slipje zie. Calum duwt snel zijn rokje omlaag met zijn handen wat een glimlach op mijn lippen plaatst, hij is zo schattig. ,,De vrouw achter de balie zij dat hier mijn dom zou moeten zijn. Heb jij hem toevallig gezien?'' Een glimlach speelt zich gelijk op mijn lippen en de hoop dat Calum toch mijn sub blijkt te zijn word alleen maar groter. ,,Hoe heet hij cutie?''
,,Ashton Fletcher Irwin.''
,,Dan hoef je niet ver te zoeken.''
,,Waar is hij dan?'' Calum kijkt om zich heen terwijl ik in de lach schiet. ,,Recht voor je.'' Ik hou mijn armen voor hem open en met een stap springt hij in mijn armen en doe ik snel mijn handen onder zijn kont. Natuurlijk kan ik het niet laten om mijn handen dus onder zijn rokje te doen waardoor ik het kant van zijn slipje voel. Ik schuif de gedachten er even van weg terwijl ik hen aankijk. ,,Wat wil je eerst de regels of de rondleiding?"
,,Rondleiding graag." Ik knik en begin te lopen met Calum nog in mikn armen. ,,De woonkamer en keuken zijn heel makkelijk maar de toch wel echt belangrijkere kamers zitten boven."
,,Moet ik zelf lopen?"
,,Nee prinses ik draag je. Moet me spieren toch ergens voor gebruiken." Calum begint te giegelen wat er echt schattig uitziet en ik geef hem een kus op zijn neus. Niet veel later komen we boven aan en zet ik Calum neer. ,,Hier hebben we eerst mijn werkkamer, daar wens ik niet gestoord te worden tenzij het heel belangrijk is. Jou slaapkamer voor als je iets hebt gedaan en je alleen moet slapen van mij. Maar in het algemeen heb ik het liefst dat we samen slapen. Dan hebben we hier onze slaapkamer." Ik open de deur en laat Calum even binnenkijken voordat ik hem de Sexkamer en Strafkamer nog laat zien en er wat dingen bij uitleg. Daarna neem ik hem weer terug mee naar beneden en neem hem daar op mijn schoot. ,,Klaar voor de regels prinses?" Calum knikt en ik leg het blad voor hem neer.
Regel 1: Ga geen discussie met me aan als ik gelijk hem.
Regel 2: Spreek me aan met Master, Ashton bij familie.
Regel 3: Doe nooit iets zonder toestemming.
Regel 4: Geen seksuele dingen met iemand anders dan mij. Tenzij ik er toestemming voor heb gegeven.
Regel 5: Ik verwacht dat je elke dag de outfit aanhebt die ik voor jou uitkies.
Regel 6: Geen me altijd antwoord als ik je iets vraag. Knikken is niet genoeg.
Regel 7: Jij bent mijn eigendom en ik geef om je veiligheid en gezondheid, als je bv. een straf niet kan door medische redenen laat me dit dan weten.

,,Snap je deze regels?" Calum knikt waardoor ik hem een klein kneepje in zijn kont geef. ,,Me altijd antwoord geven prinses."
,,Ja master."
,,Goed. Hier heb je een lijst met de straffen, kruis aan waar je oncomfortabel mee bent en dan bespreken we deze. Daarna zul je je handtekening eronder moeten zetten. Begrepen?"
,,Ja master." De manier waarop hij het zegt laat me op mijn lip bijten terwijl ik probeer geen harde te krijgen. Zodra Calum klaar is pak ik het blad van hem ingevuld heeft en teruggegeven heeft zie ik dat hij bijna niks heeft aangekruist. ,,Okay misschien nog namen die ik je kan noemen en dingen die ik moet weten?"
,,Ik vind het leuk om prinses en puppy genoemd te worden. Ik hou er van om verteld te worden dat ik het goed doe."
,,Goed. Ik heb btw iets voor je en daarom ben ik blij dat je het leuk vind om puppy genoemd te worden." Ik haal de roze collar uit een van de lades en laat deze zien aan Calum voordat ik hem bij hem omdoe. ,,Zo weten andere Doms dat ze niet aan je mogen komen en dag je mijn sub bent. Begrepen?"
,,Ja master."


Reageren=Melding
Geen Reactie=Geen Melding


Reacties:

1 2

Madeliefjuhh
Madeliefjuhh zei op 29 nov 2015 - 21:11:
Oke ik kan me dus al helemaal voorstellen hoe Calum er uit zou zien met een rokje en een croptop aan en tbh, kinda hot


xCalPal
xCalPal zei op 29 nov 2015 - 17:03:
JEZUS CHRISTUS I CAN SO IMAGINE THIS OMG

x


fangirl5sos
fangirl5sos zei op 27 nov 2015 - 22:26:
fuck that gif


5sosxx
5sosxx zei op 27 nov 2015 - 22:24:
you are messing with ma feels


LoveMichael
LoveMichael zei op 27 nov 2015 - 22:23:
cuteee