Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 5 Seconds Of Summer » YouTube Girls » ♫25

YouTube Girls

2 dec 2015 - 20:58

719

7

262



♫25

Image and video hosting by TinyPic

Kiley Skyler Miller

Met een glimlach op mijn lippen sta ik op. Eindelijk ben ik van die stomme school af, geen huiswerk meer, geen proefwerken meer.
Snel sta ik op uit bed waarna ik snel in de douche spring voordat ik me naar mijn kast begeef en een setje ondergoed eruit haal. Daarna trek ik een skaterskirt om mijn heupen, pak een bandshirt die ik erin stop voordat ik een paar over de knie sokken pak en deze mijn benen laat omhangen. Ik draai een klein rondje voordat ik mijn docter martins aantrek en me naar mijn spiegel begeef. Daar doe ik snel wat make-up op voordat ik mijn tas met boeken die ik eindelijk in kan leveren over mijn schouder gooi. Beneden aangekomen geef ik Griffin een snelle knuffel voordat ik een appel in mijn handen pak en naar buiten loop. Daar pak ik mijn skateboard en ik skate naar school terwijl ik ondertussen mijn appel opeet.
Op school aangekomen ga ik naar mijn kluisje waar ik de laatste boeken uitpak voordat ik mezelf naar de aula begeef. In de rij zie ik Melina staan en snel ren ik op haar af en geef haar van achteren een knuffel. Ze schrikt en gilt waardoor ik in de lach schiet. ,,Ben je voortaan zo bang voor me?''
,,Dude je liet me gewoon fucking erg schrikken. Maar hoe zit het tussen jou en Michael?''
,,Gewoon vrienden.''
,,Gewoon vrienden? Weet je dat jij en Michael zo cute zijn samen. Ik ship jullie echt! Mag ik jullie alsjeblieft koppelen om mijn taken als cupido in vervulling te brengen?''
,,Ga je gang maar hij vind me toch niet leuk.''
,,Wel!''
,,En jij weet dat door?''
,,Luke.''
,,Wat heb je met hem en zeg je me niks, goede vriendin ben jij.''
,,We hebben niet, al zal ik het niet erg vinden om eerlijk te zijn.''
Na nog even in de rij te staan en nog even te hebben gefangirld over bands, ja five seconds of summer kwam er ook in voor, hebben we onze boeken ingeleverd en besluiten we om nog even langs alle docenten te gaan voordat we ons naar Melina's garage begeven waar niet veel later de andere meiden aankomen lopen. Terwijl we wat deuntjes spelen en verder fangirlen krijg ik de opmerking dat Michael en ik goed bij elkaar zouden passen nog vaker naar mijn hoofd geslingerd.

S'avonds krijgen we onze diploma's en vertelt onze mentor nog wat over ons voordat we met zijn alle naar onze ouders opzoek gaan. Zodra onze ouders weg zijn ga ik weer bij de meiden staan en niet veel later voel ik twee armen om mijn middel en draai ik me om voordat ik oog in oog sta met Michael. ,,Gefeliciteerd. Komen jullie mee? De jongens en ik hebben goed nieuws voor jullie.'' We knikken alle vier en niet veel later zitten we bij Michael in de auto, ik vooraan, en brengt hij ons naar de plek waar we onze band hebben gemaakt samen met toen we ons platencontract ondertekende.

We lopen de kamer in en Michael gaat bij de andere zitten en ze gebaren dat wij tegenover ze moeten gaan zitten aan de tafel. Dat doen we en er liggen voor ons alle vier een blad waar iets opstaat.
,,We zouden graag willen dat jullie ons voorprogramma worden bij onze tour.''
,,Tour?'' De jongens knikken en dan pas kijken we naar de blaadjes die voor onze neuzen liggen.

Rock Out With Your Socks Out Tour 5 Seconds Of Summer met als voorprogramma Hey Violet.
De jongens en de meiden kijken er naar uit om jullie een geweldige avond te bezorgen die je hopelijk nooit zal vergeten!
We willen alle fans bedanken om ons zo ver te laten komen, als we jullie niet hadden gehad was deze tour er nooit gekomen.
We love you
Mikey, Ash, Cal en Luke
Kiley, Mel, Nadja en Lindy<3


We kijken elkaar aan en alle vier hebben we een lach op onze lippen. ,,Doen jullie het?''
,,Ja!'' De jongens staan op en trekken ons vieren in een groepsknuffel voordat ze ons alle vier een blaadje geven waar we onze handtekening op moeten zetten. Dit doen we en niet veel later lopen we het gebouw uit waar een hele groep camera's staan. Michael trekt me tegen zich aan voordat we met zijn tweeën een auto instappen en we met vier auto's achter elkaar aan naar weet ik veel wat rijden.

Reageren=Melding
Geen Reactie=Geen Melding


Reacties:

1 2

LindjeX1DX
LindjeX1DX zei op 23 dec 2015 - 17:57:
Spannendd..


5sosxx
5sosxx zei op 13 dec 2015 - 21:01:
oeh


MelintjeX1DX
MelintjeX1DX zei op 13 dec 2015 - 16:27:
Ship!
Xx


Anne
Anne zei op 6 dec 2015 - 0:16:
Ik ben niet zo van het shippen...
Goed hoofdstuk!!


xCalPal
xCalPal zei op 5 dec 2015 - 14:35:
Dude wie kan ze niet shippen? Omg

x