Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 5 Seconds Of Summer » The Signs » ♥11 Chantal Miller

The Signs

4 dec 2015 - 18:32

779

6

236



♥11 Chantal Miller

Image and video hosting by TinyPic

Mijn ogen worden groot terwijl ik de kast inkijk. Verschillende soorten sexspeeltjes en kledingstukken hangen en staan in de kast terwijl ik een soort onbekend gevoel in mijn buik krijg. ,,Wil je misschien al iets proberen kitten?"
,,Mag dat nu al dan daddy?"
,,Voor jou wel Kitten, nou ga maar eens op het bed liggen zonder je slipje en je kont in de lucht voor mij." Michael loopt naar de kast en snel loop ik naar het bed, trek mijn slipje uit en ga op het bed liggen met mijn kont in de lucht. Niet veel later voel ik hoe er een soort koud spul op mijn hole word geknepen waarna ik naar adem hap zodra Michaels vingers er in gaan. Er word iets over mijn benen getrokken en daarna voel ik hoe er iets breders mijn kont word ingeduwd. Mijn rokje word weer naar beneden getrokken en niet veel later word ik als een baby naar beneden gedragen door Michael. Iets pluizigs en zachts voel ik tegen mijn benen aan en niet veel later zet Michael me neer op zijn schoot en voel ik hoe hij zijn handen op mijn kont legt. Hij vraagt me waarom ik er nog niet was toen ik achttien was en ik leg hem snel uit over Calum en Melina. Mijn oren voel ik onder mijn pet ietsjes bewegen en ik hoop dat Michael dat niet doorheeft. ,,Ben je klaar voor de regels kitten?"
,,Ja daddy." Ik voel hoe de kleine daddy iets harder word maar besluit om er geen aandacht aan te geven. ,,Okay, Regel nummer een. Je komt nooit zonder toestemming of te kloppen mijn privekamer of werkkamer in. Regel twee. Je praat nooit boos terug tegen me en vloekt niet. Regel drie. Je bent mijn kitten en ik zorg voor je. Als je ergens mee zit kom je altijd naar mij zodat we het kunnen bespreken. Regel vier. Je neemt elke straf aan die ik je geef. Regel vijf. Geen seksuele acties met iemand anders dan mij tenzij ik het heb goedgekeurd. Regel zes. Elke ochtend zal ik een outfit voor je klaar leggen en dat is ook wat je die dag draagt. Regel zeven. Als ik iets vraag verwacht ik altijd een eerlijk antwoord. Regel acht. Je mag me gewoon Michael, Mike of Mikey noemen als we bij vrienden of familie zijn of ergens in de stad. Als ik je straf verwacht ik wel dat je je straf accepteert. Dat waren de regels de uitleg van de straffen zijn vrij logisch hoe erg het is wat je hebt gedaan hoe erger de straf. Begrijp je dat?" Snel knik ik. ,,Kitten een antwoord."
,,Ja daddy."
,,Goedzo. Ik heb btw iets voor je. Ogen dicht." Snel doe ik mijn ogen dicht waarna ik hem met zijn handen om mijn nek voel voordat iets kouds op mijn borst rust. ,,Open je ogen maar." Voorzichtig open ik mijn ogen en Michael houd zijn telefoon voor me met de voor camera aan en ik zie hoe een zwarte collar om mijn nek zit en er een hartjes tag aan vast zit waar opstaat: M Cliffords Kitten. ,,Vind je hem mooi?"
,,Ik vind hem geweldig dankje."
,,Geen probleem alles voor mijn kitten. Nou waarom neem je die pet niet van je hoofd." Mijn ogen worden groot terwijl Michael zijn hand uitstrekt om mijn pet van mijn hoofd te halen. ,,Nee!"
,,Nee?"
,, Nee." Michael probeert mijn pet weer te pakken en gelijk sla ik zijn hand weg voordat ik van zijn schoot afga en naar de andere kant van de woonkamer loop. Nog geen seconden daarna kijkt Michael me aan met een boze blik en ik zie hoe zijn ogen fel rood zijn en er hoektanden in zijn mond zitten. ,,Nee? Luister kitten je maakt nu al een hele grote fout." Zelf voel ik hoe mijn hoektanden ook tevoorschijn komen. ,,Mijn pet blijf je af."
,,Als ik iets zeg hoor je me te gehoorzamen."
,,Fuck you!"
,,Wat zei je?" De regels spoken door mijn hoofd en ik voel hoe ik iets kalmeer. ,,Nou?"
,,Niks."
,,Dat dacht ik al, ga naar de strafkamer en ga daar op het bed zitten in je ondergoed en laat je buttplug in je zitten." Snel knik ik en loop ik de trap op naar boven voordat ik doe wat Michael zegt.
Niet veel later komt Michael binnen en loopt hij gelijk door naar de kast. Zodra hij heeft wat hij nodig heeft houd hij het achter zijn rug terwijl hij naar me toe loopt. ,,Twee regels al overtreden. Aangezien dit je eerste dag is zal het iets minder erg zijn."
,,Okay daddy, dank je daddy." Michael haalt de objecten vanachter zijn rug vandaan en legt ze op het bed neer. Ow help.


Reageren=Melding
Geen Reactie=Geen Melding


Reacties:

1 2

fangirl5sos
fangirl5sos zei op 13 dec 2015 - 21:03:
kinky damnit


5sosxx
5sosxx zei op 13 dec 2015 - 21:01:
nice


LoveMichael
LoveMichael zei op 13 dec 2015 - 20:57:
oeeehhhh


Anne
Anne zei op 6 dec 2015 - 0:22:
Uhm ik weet niet of ik dit nog wel zo leuk vind om te lezen...
Misschien is die pet wel heel waardevol voor Chantal, dat weet je niet Michael!
Hmmmm, snel verder


xCalPal
xCalPal zei op 5 dec 2015 - 14:37:
K I N K Y
damn

x