Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 5 Seconds Of Summer » The Signs » ♥12 Luke Hemmings

The Signs

12 dec 2015 - 22:32

603

7

212



♥12 Luke Hemmings

Image and video hosting by TinyPic

,,Dat waren de kamers. Klaar voor de regels Angel?" Melina knikt en ik ga op de bank zitten voordat ik haar op mijn schoot trek.
Regel 1: Ga geen discussie met me aan als ik gelijk hem.
Regel 2: Spreek me aan met Sir, als we sexueel bezig zijn, Luke bij familie.
Regel 3: Doe nooit iets zonder toestemming.
Regel 4: Geen seksuele dingen met iemand anders dan mij. Tenzij ik er toestemming voor heb gegeven.Regel 5: Ik verwacht dat je elke dag de outfit aanhebt die ik voor jou uitkies.
Regel 6: Geen me altijd antwoord als ik je iets vraag. Knikken is niet genoeg.
Regel 7: Jij bent mijn eigendom en ik geef om je veiligheid en gezondheid, als je bv. een straf niet kan door medische redenen laat me dit dan weten.
,,Snap je dit?"
,,Ja Sir." Ik bijt op mijn lip en geef haar het blad met straffen, kinks enzovoort. ,,Kruis aan waar je oncomfortabele mee bent en dan zullen we dat bespreken." Melina knikt wat een kneepje in haar kont oplevert van mij. Zij laat een klein gilletje voordat ze zegt: ,,Okay Sir." Ze beweegt wat op mijn schoot en ik voel hoe mijn kleine Luke harder word en ik moet mijn best doen om niet te gaan kreunen.
Niet veel later geeft ze het blad aan me terug en zie ik dat ze niet veel heeft aangekruist wat een lach op mijn gezicht plaats. ,,Nog vragen?"
,,Nee Sir."
,,Goedzo." Ik sta op en Melina laat een klein gilletje terwijl ik mijn armen steviger onder haar kont wikkel en haar mee naar boven neem. Ik een van de kamers en zet haar op het bed neer waarna ik me naar de kast richt en er op af loop. Ik haal er een outfit voor haar uit en draai me weer om haar languit op het bed te zien liggen. Ik schud lachend mijn hoofd voordar ik terugloop naar haar. Haar rokje doe ik uit waardoor ik haar kante slipje zie. Snel doe ik het andere rokje aan. Waarna ik haar shirt uittrek en een sweater over haar lichaam trek. Daarna begin ik haar te kietelen waardoor ze begint tr lachen en met haar benen begint te trappen en haar armen over haar buik slaat in de hoop dat mijn gekietel ophoud. ,,Stop Sir alsjeblieft stop!" Roept ze terwijl ze onderhand aan het huilen is door het lachen. ,,Okay Angel." Zodra ze is gestopt met lachen druk ik een kus op haar lippen en al snel bewegen onze lippen als puzzelstukjes op elkaar. ,,Kom we gaan kleren voor jou kopen."

Niet veel later staat Melina in een pashokje en heb ik een mandje in mijn handen met verschillende lingerie stukken. Ik sta op van de kruk en zet her mandje erop. ,,Angel?" Ik open de deur van het pashokje en mijn ogen worden groot terwijl Melina met een beanie in haar handen staat. Snel pak ik het mandje neem dat mee het pashokje in en sluit de deur en kijk naar Melina die nu snel haar beanie op haar hoofd heeft gezet. ,,Angel?" Haar ogen zijn groot terwijl ze me bang aankijkt en ze zichzelf tegen de muur aandrukt. Ik haal haar beanie van haar hoofd en een paar zwarte oortjes komen van onder haar haren vandaan. ,,Ga je me nu terugsturen?" Ik schud mijn hoofd nee en plaats mijn hand achter haar oren waarna ik deze begin te aaien. Melina begint te purren wat mijn hart laat stoppen. ,,Je bent zo schattig natuurlijk breng ik je niet terug. Dat kan ik niet over mijn hart verkrijgen." Daarna duw ik mijn lippen op die van haar.

Reageren=Melding
Geen Reactie=Geen Melding


Reacties:

1 2

fangirl5sos
fangirl5sos zei op 13 dec 2015 - 21:03:
shipshipship


5sosxx
5sosxx zei op 13 dec 2015 - 21:01:
NICEE


LoveMichael
LoveMichael zei op 13 dec 2015 - 20:57:
awesome


Anne
Anne zei op 13 dec 2015 - 12:21:
Nice


xCalPal
xCalPal zei op 13 dec 2015 - 11:27:
I SHIP THIS SO HARD ALREADY

x