Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 5 Seconds Of Summer » The Signs » ♥13 Melina Costello

The Signs

18 dec 2015 - 17:38

754

7

235



♥13 Melina Costello

Image and video hosting by TinyPic

Mijn Sir is zo lief. Hij zit nu buiten het pashokje terwijl ik een zwarte jurk over mijn lichaam trek. Mijn beanie heb ik af gezet zodat mijn oren ook even vrijheid hebben. De jurk zit perfect om mijn lichaam en ik pak mijn beanie op zodat ik de jurk aan mijn sir kan laten zien. Net als ik de beanie op wil zetten opent de deur en kijkt Luke naar binnen. Zijn gezicht lijkt geschokt waarna de deur weer snel dicht gaat. Gelijk trek ik de beanie over mijn haren en raak licht in paniek voordat Luke weer naar binnen loopt en de deur sluit. ,,Angel?" Mijn ogen zijn groot en ik duw mezelf tegen de muur aan. Luke rijkt naar mijn beanie voordat hij deze van mijn hoofd haalt en mijn zwarte oortjes zichtbaar voor hem . ,,Ga je me nu terugsturen?" Mijn stem trilt en Luke schud zijn hoofd terwijl hij zijn hand achter mijn oortjes plaats en me daar begint te aaien. Ik sluit mijn ogen en voordat ik het weet begin ik te purren. ,,Je bent zo schattig natuurlijk breng ik je niet terug. Dat kan ik niet over mijn hart verkrijgen." Daarna duwt Luke zijn lippen op die van mij en snel zoen ik hem terug en onze lippen zijn net puzzelstukjes terwijl zijn hand zich over mijn rug naar mijn kont verplaats en daar maar blijft liggen. Ik voel dat mijn hart sneller begint te kloppen en zijn hand knijpt in mijn kont wat me een gilletje laat maken en zijn tong mijn mond naar binnen laat glijden. Onze tongen dansen om elkaar heen en zodra we stoppen moet ik op adem komen. Ik kijk naar zijn ogen en het ijsblauwe heeft plaats gemaakt voor een wat zwartere kleur. ,,Weet je Angel, zwart staat je echt goed, laat je bleke huid zo mooi uitkomen. Maar er is iets wat mist aan deze outfit en laat dit dan gelijk een beetje je straf zijn dat je niet gelijk eerlijk tegen me was over je oortjes. Nou geef me je rugzak eens." Snel buk ik en pak mijn tas voordat ik deze aan Luke geef en hij er door rommelt voordat hij er twee dingen uithaalt. ,,Houd je rok van de jurk eens omhoog." Snel doe ik dit en trekt Luke mijn slipje naar beneden voordat hij me In een andere laat stappen en deze omhoog trekt over mijn benen. ,,Draai je om." Snel doe ik dit voordat Luke's vinger voor mijn mond zit. ,,Suck it." Snel neem ik de vinger in mijn mond waarna ik deze na een tijdje met een plop geluidje loslaat. Luke plaats deze in mijn hole en ik bijt op mijn lip terwijl hij deze op en neer beweegt. Zodra hij hem eruit haalt duwt hij er iets anders in en trekt hij de onderbroek, wat blijkbaar een string is, goed. ,,En wat zeg je nu dan Angel?"
,,Dankje Sir."
,,Goed zo nou trek je gewone kleren maar weer aan ik koop alles wel gewoon voor je."
,,Sir ik hoef echt niet alles. Ik sta niet toe dat je zoveel geld aan me uit gaat geven."
,,Ik wil het graag Angel. Nou doe wat ik je gezegd heb."
,,Moet u dan niet uit het hokje?"
,,Nop ik wil graag zien hoe mijn Angel eruit ziet in alleen lingerie. Kan ik alvast een beetje wennen aan hoe mooi je wel niet bent."
,,Sir." Ik voel mijn wangen rood worden en snel sla ik mijn handen ervoor voordat ik mijn rug naar Luke draai en de jurk van mijn schouders laat glijden. Mijn sweater trek ik als eerste weer aan voordat ik de skater skirt mijn heupen laat knuffelen. De sweater, volgens mij is het gewoon een van Luke, laat net het onderste beetje van mijn skater skirt zien en hangt van mijn schouders en is te lang bij mijn armen wat me sweater paws bezorgt. Niet dat Ik dat erg vind. Mijn beanie plaats ik weer op mijn hoofd en ik trek mijn knie sokken snel goed voordat ik in mijn schoenen stap. ,,Klaar Angel?"
,,Ja Sir." Ik geef Luke een kus op zijn wang, hiervoor moet ik zelfs op mijn tenen staan. [A/N: I know the struggle] Voordat Luke onze handen verstrengelt en we met alle kledingstukken naar de kassa lopen. Dat lopen gaat toch iets minder dan ik had verwacht door dat ding dat Luke in mijn kont heeft geduwd. Zodra Luke heeft betaald lopen we terug naar de auto waar we alles induwen en naar "huis" terug rijden.



Reageren=Melding
Geen Reactie=Geen Melding


Reacties:

1 2

5sosxx
5sosxx zei op 30 dec 2015 - 21:51:
nice


LoveMichael
LoveMichael zei op 30 dec 2015 - 21:50:
nice


fangirl5sos
fangirl5sos zei op 30 dec 2015 - 21:48:
cute


Anne
Anne zei op 20 dec 2015 - 9:12:
Nice


xCalPal
xCalPal zei op 19 dec 2015 - 12:01:
[A/N: I know the struggle] omg ja girl i know Luke is echt een fucking giraffe of zo

x